Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ima obavestenje mtgox-u kad kliknete na withdraw. Pise sve detaljno i izvinjavaju se. Sve u svemu nista vas ne kosta da prebacite novcice na bitstamp i odatle posaljete na racun.

Moze li da se BTC direktno prebaci sa BTC-e na Bitstamp

Naravno da moze, withdraw i to je to

Jel na bitstampu jos uvek treba da se patimo sa onim rippleom ili su menjali nesto?!

Pa isplacuju direktno na racun..

Poslednja izmena od urednika:
11.07 26162876 22.63%
29.06 21335329 10.32%
16.06 19339258 23.92%
05.06 15605633 28.41%
25.05 12153412 8.64%
12.05 11187257 11.03%
30.04 10076293 12.28%
17.04 8974296 16.96%
05.04 7673000 14.59%
24.03 6695826 14.59%

Hvata zalet OPASNO.

do nove godine to je na 150 miliona. Dzaba onda i "block erupter-i", "butterfly-i" i "home made" varijante.

Ovo sto se sada dogadja sa ASIC minerima nije napredak, to je samo prosta tranzicija na LOSIJE resenje. Zasto losije, pa evo zasto:

1. Difficulty ce uvek podesiti da se otvara blok istom brzinom
2. Svi ce poprodavati grafike i pokupovati ASIC minere da bi za 3-4 meseca (najdalje 6) bili na istoj brzini
3. Grafik koje su upotrebljive za jos nesto osim za BTC svi "ponosno" menjaju za ASIC minere koji su upotrebljivi SAMO za BTC i kao takvi jednog dana imaju daleko manju vrednost nego grafike
4. Ceo proces "tranzicije" redukovace zaradu koju su mineri pravili do sada grafikama jer svi cekati NEKOLIKO meseci na svoje ASIC minere, a za sve to vreme radice se sa manjom zaradom, ekvivalentnom ili manjom od one kad je bilo polovljenje nagrade po bloku, tako da ni kada dobijemo ASIC minere necemo uspeti nadoknaditi ovaj gubitak.

Koji je zakljucak? Da je ovaj biznis polako ali sigurno pukao, da se tu osim poolova, prodavaca ASIC minera, berzi i "dilera" koji unovcavaju COINE niko drugi nece okoristiti. Sami dalje odlucite sta vam valja ciniti, ja jesam.

Poslednja izmena:
Ripple je tu i ostaje, prihvatili su ga ljudi i radi. Ako budes hteo objasnicu ti sta i kako, nije tako komplikovano, samo prvi put

BTC-e je komplikovan za izvlacenje na racun, moras da radis sa ogromnom kolicinom para

Jes na evrima 500 evra- ali otvoris acc.na okpay pa prebacis tamo i sa okpay na svoj devizni. Minimum na okpay je 1 evro nesti je jako mala provizija 1% cini mi se.

Jes na evrima 500 evra- ali otvoris acc.na okpay pa prebacis tamo i sa okpay na svoj devizni. Minimum na okpay je 1 evro nesti je jako mala provizija 1% cini mi se.

Neka ga samo, nije da me zanima povlacenje para u srbistan

Slazem se ja s Goranom da te masine nece vredeti jednog dana nista za razliku od grafika aaaali... Taj asic trosi smesnu kolicinu struje i bukvalno nema mesecnih troskova a pritom ima daleko vise snage i moci ce da zaradjuje jako dugo. Pritom, odrzavanje asica je nikakvo.
Nije puklo rudarenje bitcoina ali je zarada smanjena do te mere da vecina nece ni da se odluci da udje u tako nesto. S druge strane, tu ima mesta da se zaradi i verujem da ce sve vise ljudi zeleti da udje u pricu. Najveci je problem cekanje na uredjaje i nedostupnost istih.
Ja licno nisam zeleo da asic ikada izadje ali izasao je i nemam nameru da izumrem kao dinosaurus matori. Ja cu da se prilagodim situaciji i ne donosim nikakve konacne odluke unapred ;)

1% je na wire transfer ali imas swift confirmation i bank clarification sto se jednom naplati po 30$.

Slazem se ja s Goranom da te masine nece vredeti jednog dana nista za razliku od grafika aaaali... Taj asic trosi smesnu kolicinu struje i bukvalno nema mesecnih troskova a pritom ima daleko vise snage i moci ce da zaradjuje jako dugo. Pritom, odrzavanje asica je nikakvo.
Nije puklo rudarenje bitcoina ali je zarada smanjena do te mere da vecina nece ni da se odluci da udje u tako nesto. S druge strane, tu ima mesta da se zaradi i verujem da ce sve vise ljudi zeleti da udje u pricu. Najveci je problem cekanje na uredjaje i nedostupnost istih.
Ja licno nisam zeleo da asic ikada izadje ali izasao je i nemam nameru da izumrem kao dinosaurus matori. Ja cu da se prilagodim situaciji i ne donosim nikakve konacne odluke unapred ;)

Na kraju krajeva, sta fali ltc-u?! Proci ce ono sto je btc prosao u malo drugacijem obliku, malo manjeg intenziteta i to je to! Ja sam na ltc i super sam zadovoljan.

Taman posla da mu nesto fali. Pa moraju grafike nesto da rade, LTC je najbolja opcija. Zadovoljan sam i ja. Ono je bilo vezano zamo za pricu oko BTC-a.

Na kraju krajeva, sta fali ltc-u?! Proci ce ono sto je btc prosao u malo drugacijem obliku, malo manjeg intenziteta i to je to! Ja sam na ltc i super sam zadovoljan.

Imas "dojavu"? Veruj mi nece proci to, ostace u zoni 200% isplativosti u odnosu an BTC, a kako BTC bude sve tezi za kopanje bice i LTC, u ostalom svako svoju matematiku ima ;)

Ja ponavljam cena nema direktne veze za diff, u principu utice na poras cene coin-a ali ne u tolikoj meri, po meni 30% utice diff 70% je berza

Imas "dojavu"? Veruj mi nece proci to, ostace u zoni 200% isplativosti u odnosu an BTC, a kako BTC bude sve tezi za kopanje bice i LTC, u ostalom svako svoju matematiku ima ;)

Imam predikcije! Btc i ltc ce biti pandani valutama evro i dolar stim da ce svaki ici svojim putem u jednom momentu...za sada su na istom ali ce biti odvajanje i interesantno je planirati te puteve.

Imam predikcije! Btc i ltc ce biti pandani valutama evro i dolar stim da ce svaki ici svojim putem u jednom momentu...za sada su na istom ali ce biti odvajanje i interesantno je planirati te puteve.

Izvini na pitanju, ali "na cemu si"? Zar stvarno verujes u te pricice o digitalnim valutama? Tebi i svima ovde treba da bude jasno da je ovo PIRAMIDALNA SEMA i nista vise. Ovde ima para samo zato sto neko veruje da ce ici gore BTC i nista vise, kupovali su ga po 0,5$ pa po 5$, pa 50$ i po 200$, ali svemu ima kraja, tako i ovome negde postoji kraj, kada i na kom iznosu videce se, ali kad krene panika da to NE VREDI 0$ onda ces videti an cega to lici, jedan dan ga ima, 3 dana kasnije ga NEMA. Pravi coine, vadi pare dok traje, ali nemoj gajiti iluzije "svetle buducnosti" BTC ili bilo koje druge elektronske valute.

EDIT: Samoz a tebe i jos neke prisutne ovo je OBAVEZNO STIVO

http://en.wikipedia.org/wiki/Tulip_mania

Poslednja izmena:
Koliko vremena treba da legne bitcoin na gox. Poslao sam malu sumu prije pola sata i jos nista nije leglo. Acc sam otvorio davno ali ga jos nisam verifikovao.

Izvini na pitanju, ali "na cemu si"? Zar stvarno verujes u te pricice o digitalnim valutama? Tebi i svima ovde treba da bude jasno da je ovo PIRAMIDALNA SEMA i nista vise. Ovde ima para samo zato sto neko veruje da ce ici gore BTC i nista vise, kupovali su ga po 0,5$ pa po 5$, pa 50$ i po 200$, ali svemu ima kraja, tako i ovome negde postoji kraj, kada i na kom iznosu videce se, ali kad krene panika da to NE VREDI 0$ onda ces videti an cega to lici, jedan dan ga ima, 3 dana kasnije ga NEMA. Pravi coine, vadi pare dok traje, ali nemoj gajiti iluzije "svetle buducnosti" BTC ili bilo koje druge elektronske valute.

EDIT: Samoz a tebe i jos neke prisutne ovo je OBAVEZNO STIVO

http://en.wikipedia.org/wiki/Tulip_mania

A novcanice € i $ inace vrede jer je papir dragocen ili zbog poverenja? Sve je u poverenju, pa i samo zlato vredi zbog istog..

Ne kazem da ce ove valute 100% uspeti ali ovo nije piramidalna sema niti je blizu toga.

A novcanice € i $ inace vrede jer je papir dragocen ili zbog poverenja? Sve je u poverenju, pa i samo zlato vredi zbog istog..

Ne kazem da ce ove valute 100% uspeti ali ovo nije piramidalna sema niti je blizu toga.

Vrede jer iza njih stoje ekonomije zemalja i vlade tih zemalja. Ko stoji iza BTC? Koja to ekonomija, i ciji to BDP stoji iza BTC?

Vrh Dno