Šta je novo?

Brzi kurs za javu

• Začetnik teme Začetnik teme Laki.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Laki.

Poštovan
Učlanjen(a)
14.10.2012
Poena
66
Znam html odlično, css dovoljno za ono što radim i javascript površno. Odakle mi preporučujete da naučim Javascript Line chart, napraviću samo dijagram sa x y osama, na mouse over da pokazuje vrednosti, i treba mi da stavim zoom in/out dugme kao i zoom breko miša ali sa smanjenom osetljivošću. Jel mi dovoljno 5-8 dana za to i gde najbrže da naučim te dijagrame ?

I pošto javu znam samo površno moram da pitam, da li mogu da uzmem kod za neki od gotovih dijagrama na netu pa da u njega posle ubacim zoom in/out i ovo što mi treba.

Poslednja izmena:
U gospode Boze. Android, Java, HTML, Javascript.... ajde razracunaj se sam sa sobom cime zapravo zelis da se bavis 🙂 . To sve ima neke veze jedne sa drugim, a sa druge nema nikakve 😀 . Malo sam osetljiv kada ljudi tako mesaju tehnologije.

Po onome sto si naveo u prvom postu, treba ti samo javascript, nema tu nikakve potrebe za Javom osim u slucaju da ne koristis Javu za back-end. Ne mozes da "naucis" dijagram, moras sam da ga osmislis ili da nadjes neki primer na netu. Hoces li vrednosti za taj chart ucitavati od negde ili samo je bitno da ga crtas?

U gospode Boze. Android, Java, HTML, Javascript.... ajde razracunaj se sam sa sobom cime zapravo zelis da se bavis 🙂 . To sve ima neke veze jedne sa drugim, a sa druge nema nikakve 😀 . Malo sam osetljiv kada ljudi tako mesaju tehnologije.

Po onome sto si naveo u prvom postu, treba ti samo javascript, nema tu nikakve potrebe za Javom osim u slucaju da ne koristis Javu za back-end. Ne mozes da "naucis" dijagram, moras sam da ga osmislis ili da nadjes neki primer na netu. Hoces li vrednosti za taj chart ucitavati od negde ili samo je bitno da ga crtas?

Da ga crtam.

Nazad
Vrh Dno