Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nesto mi preko noci ode brzo baterija. Wi-fi je bio iskljucen kao i mobilni net a skinulo mi je za jedno 5h oko 30% baterije.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1373362842795.jpg
    uploadfromtaptalk1373362842795.jpg
    46.2 KB · Pregleda: 308
Скини bbs

A sto ne punite telefone preko noci, nego ih ostavljate tako pa kad se probudite ujutru kuku lele..moram na posao, fax, a baterija prazna..

Pa ko nauči koje aplikacije ima i da nema gomilu loših, on zna koliko će mu skinuti preko noći...

Nema to veze..uvek moze da se desi, da poblentavi neka aplikacija i da ti skine sve za tih 7,8h..ovako bar imas funkcionalan telefon skoro ceo dan

Evo da kažem 27 aplikacija proverenih koje koristim i nisam to doživeo ne sećam se. Preko bbs-a tačno vidim sve i sve mi se lepo slaže...

Ha pa nije poenta u tome...nema svako vremena da eksperimentise i proverava sta mu se slaze sa cim ;) Uostalom jedan update jedne od tih 27 aplikacija moze da ti pomrsi racune :D Ja ne vidim svrhu ne punjenja telefona nocu...ne koristi se, zasto bi bio van uticnice...jedino ako neces nesto da dokazes sebi..

Ni update neće pomrsiti račune, odmah leti sa telefona :D

Jeste da puni tokom noći pa da eksplodira telefon i da zapali kuću... Drugaru se sprzio punjač od iPhone (znači nije kinez) samo odjednom paljevina se oseća... Sva sreća, pa je bio budan... A i bilo je slučajeva da telefoni odrade "teroristicki napad" :D

Pre 6+ meseci u va je izgorela soba zbog punjaca (ne znam koji fon). Na srecu pozar su primetili na vreme.

Dve nesreće i odmah ste se us*ali :D Ja to držim na punjaču i kad nisam kod kuće :D

Kaao god. Skinuo sam bbs i kakva je sad procedura? Sta da radim?

Nista, sad koristi normalno telefon, pa pre nego sto ga stavis na punjac sacuvaj log i okaci ga ovde...i neko ce ti se javiti

Ccc zechs, a toliko sam puta pisao... :p

Telefon se ne dira ~4 sata posle skidanja sa punjača. Nikakvi pozivi, poruke, ništa. Posle 4 sata se odradi dumpfile. Nadam se da je skinut bbs verzija 1.13.4 koja je stable.

Da li treba mob. sa android sistemom anti-virus?
Ako treba koji???

Poslednja izmena:
Ccc zechs, a toliko sam puta pisao... :p

Telefon se ne dira ~4 sata posle skidanja sa punjača. Nikakvi pozivi, poruke, ništa. Posle 4 sata se odradi dumpfile. Nadam se da je skinut bbs verzija 1.13.4 koja je stable.
Pazi to sto je napisao kreator u svom OPu je meni nelogicno...pa ako ne diras telefon kako ces da znas koja aplikacija pravi problem..mozda problem nastaje bas nakon pokretanja odredjene aplikacije ili vrsenja neke operacije unutar nje

Da, ali onda ti ne znaš šta koji proces vuče od koje aplikacije? Možda par njih koriste isti proces? Kako ćeš znati od koje je to aplikacije... Pa mislim ništa ti ne možeš da uradiš da ti manje troši baterija kada koristiš telefon...

tako je bilo kod mene. touch sounds drzali budnim mob po pola sata. kako bi znao da nisam pipao telefon

Da, ali onda ti ne znaš šta koji proces vuče od koje aplikacije? Možda par njih koriste isti proces? Kako ćeš znati od koje je to aplikacije... Pa mislim ništa ti ne možeš da uradiš da ti manje troši baterija kada koristiš telefon...

Pa u glavnom je sve prikazano po aplikaciji...tamo kad odes bas u process stranu vidis sve procese aplikacija kao i sistemske procese...teze ce biti izdvojiti proces ako ga obe aplikacije koriste, tacno, ali nemas druge :D A ako ti telefon stoji sam od sebe, ne znam bas kakve su sanse da se desi bas to sto ti pravi problem sa baterijom, ali ok, svako moze da koristi kako 'oce :)

Па баш ће се десити, то што ти троши батерију ће се упалити само од себе, тако мора бити.

Hahaha...to neki marfijev zakon :D

Jel moze preporuka za neku alternaticu za GMote? On kao program je odlican, ali ne radi bas uvek kako treba. Znaci samo me zanima da mogu da otvorim video fajl sa racunara i da pauziram,stopiram ubrzavam i slicno. Team Viewer i slicne *******cije sa kursorom me ne zanimaju.

Unified Remote ja koristim i dobar je,ako "nadjes" Pro verziju imaces mnogo vise funkcija,ali i Free radi posao ako je media controler ono sto zelis.

Ajde probacu ga ponovo, secam da sam ga vec jednom probao, ali mi iz nekog razloga nesto nije odgovarao.

http://db.tt/kPbe1Ua7
Evo link, to je valjda to mada mi sad nije nesto ni "iscurela" baterija. Koriscen je jedno 1h max od skidanja sa baterije. Videcu ovih dana da odradim jos koji put kada budem kod kuce.

Aham, znaci mora bas tako. Prvom prilikom cu da odradim pa postavljam link.

Jel neko dobio ove nove Google mape?

Jok, evo sad sam gledao, pise na marketu danasnji datum, ali app u telefonu je stara i dalje.

Nazad
Vrh Dno