Soboslikar
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 12.06.2013
- Poena
- 169
I kod TT svi imaju staticku IP, dok je na adsl naplacuju kao dodatnu opciju oko 600 din/mesecno.
I kod TT svi imaju staticku IP, dok je na adsl naplacuju kao dodatnu opciju oko 600 din/mesecno.
Je 'l mene neko za*****a ? Ne mozes operateru objasniti da imas staticku IP adresu...
Pogledajte prilog 118230
Targo poboljsao Online podrsku!I svaki put kad operater napise novu poruku cuje se neki ton, sto je ok i kome smeta taj ton moze da iskljuci.
мени је комп бежично повезан на рутер који је у другој соби. Брзина линка која је пријављена је 54 мб/с тамо у својствима картице.
На спеед тесту нема шансе да избије преко 20мбс за дл. На другим уређајима уредно приказује оних 25-26 колико би сад требало бити. Да ли је то због старости лаптопа (6-7) год. ? вероватно јесте.
IP je dinamička sve dok manuelno ne uneseš podešavanja za statičku ip adresu koju ti obezbeđuje ISP. To što ti je dugo ip adresa jedna to ima više faktora, recimo retko kad gasiš ont pa mu lease ne istekne ili je zapravo isp konfigurisao tako da praktično "nikada" ne možeš izgubiti ip adresu koju si dobio na početku.
Ok, a meni je ista IP adresa od sredine maja, kad sam postao njihov korisnik! ONT gasim uvece oko 12h i upalim ga oko 10:30, zar je moguce da mesec i po dana imam istu IP adresu ?
мени је комп бежично повезан на рутер који је у другој соби. Брзина линка која је пријављена је 54 мб/с тамо у својствима картице.
На спеед тесту нема шансе да избије преко 20мбс за дл. На другим уређајима уредно приказује оних 25-26 колико би сад требало бити. Да ли је то због старости лаптопа (6-7) год. ? вероватно јесте.
Ja sam proverio na sajtu: http://whatismyipaddress.com/
Kliknete na dugme: "Additional IP Details" i kad se otvori stranica, pod "General IP Information" pise i Assignment: Static IP
Znaci da imamo staticku IP i zato mi se nikada nije ni menjala.
Да ја сам био убеђен да подржава и n стандард :\ имам најновије драјвере пошто су они једини ваљда који подржавају вин7.Tvoj laptop ima 802.11 b/g standard i zato ti piše brzina maksimalnog prenosa 54 mbps (da imaš link od 60mbps on bi prenosio max 54). Da li si probao sa novijim drajverima za wlan kartu ili pak da se posavetujes sa ljudima koji imaju isti laptop koji su najstabilniji drajveri za isti?
Besan stanar koji ne dozvoljava bušenje u ulazu , stanar koji neda da se ide kroz njegov deo podruma, dozvole za kompanje od raznih državnih ustanova što mi u zadnje vreme sve više smrdi na aferu sad kao nešto ispravlaju krivu drinu. Imaš šta hoćeš što može da blokira kod mene je bio podrum presudan 4 meseca jurnjave sa komšijom. itdZanima me ,sta to,iako je sakupljeno dovoljno potpisa za uvodjenje u zgradu,moze da spreci radove ?
Razmisljam se o TWIN SPACE paketu (TV + najbrzi net). Kakav im je TV program? :d Mislim ono, generalno jel bolje nego ipTV @ Telekom?
Koliko vidim realno ove brzine koje nude su ostvarive, posebno me zanima upload.
Po meni prva sledeca stvar koju bi MORALI da uvedu je EPG.
Mene ovi iz Targa 'ebu kao taoca. 13.7. istice 30 dana od potpisivanja ugovora, a oni jos ni u najavi za ugradnju...
... 37 dana?? :sceptic:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari