Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Bez ljutnje molim, ali je meni ovo baš baš ružno. Možda je samo do boje... Ali ga definitivno ne bih ga stavio na svoj, fon :D

Pa izbor boja nije neki. Crna ne lezi jer sam uzeo beli telefon, belo i belo je smor, a posto ja volim narandzasto izbor je bio vrlo prost :)
Case je *debeo* samo po ivicama koje sprecavaju kontakt izmedju ekrana i povrsine u slucaju da ga tako okrenete. Tacnij, ni one nisu debele, imajte u vidu da sm slikao izbliza pa je sve predimenzionirano. Case je odlican.

Emixe, jel' ti radis u Samsungu, HTC-u, Sony-u, nekom distributeru, operteru ili nesto slicno? :D
Previse vesti nam javljas i nalazis, pa pitam :)

Kako ste root-ovali telefon? Meni ne uspeva sa cf-root-om. Prodje ceo proces kako treba ali nemam root.

Ne znam da li moze i jeste li probali varijantu sa adb sideloadom iz recovery moda...tako sam ja odradio S2..

Hvala na linku, koristiće PhilZ Recovery, problem je bio u SuperSU aplikaciji koju je trebalo da skinem sa market-a. Sada sve radi kako treba :)

Posto poslednjih mesec i plus dana bio totlano van mobilnog sveta, jel moze da mi kaze kolko je realno da se da para za s4 ljudima koji ga preprodaju sa neke od nasih mreza ono 2 god garacija iz mts-a i sl ?

Trebalo vrlo brzo da ga uzmem pa da znam koko para da odvajam :)

Preksinoc na bench oglasima lik prodavao nove sa 2g garancije i računom sa telenora otključan za 399e :O
Isto za te pare i xperia Z i htc one

S4 399e fixno a kasnije 430e najbolja ponuda? Aukcija? E svasta! :d

Pa kad se javilo ko zna koliko ljudi, kapiram jedno 20 u isto vreme i ona krece aukcija.. fora ko fora :)

Postoji naziv za to - ciganisanje... :wall:

A i mera za zlouptrebu bench oglasa - ban!

Pa neka ide na kp, limundo i ostale...

Sramota, da nisam na moru ponudio bih 450e i licno bih otisao i oplevio malo....

Nisam siguran i da se ogradim odmah ali mislim da se pominjao u temi o ispalama na forumu ili je to neko drugi sa slicnim juzernejmom..

Mislim da samo taj S4 i ima! Ako ga ima.
Ako je neko kupio One ili Z od njega neka se javi.

Ovo su klasicni obaraci cena!

Slazem se ako je napisao cena 399 a sad ponude kao 430 ne bih razmisljao zasluzen ban zbog krsenja pravila.Gledah malo prodavce s4 bilo na kp prodaju po 435 I 445 jura naravno novih neotpakovanih sa stikerom I sest meseci garancije,jucer,sad vise nema sve prodano.Neverovatno koliko se prodaju.

Da li za oglase postoji pravilo o postavljanju slike proizvoda koji se prodaje?

Jeste, super... i onda kad sam od istog tog uzeo, dok sam iscimao da mi da fiskalni (doduse ovo je istog dana uradio), ime firme preko koje je isao uredjaj (nisu hteli ni da cuju u Telenoru bez toga! a jbs kad covek i ne zna preko koje firme je uzet telefon) a do saglasnosti da predam i vratim telefon sa servisa nisam ni stigao...
To se desava kad se kupi preko nekoga ko kupi na ime firme. A posle cik da stignete da objasnite i sefu poslovnice da po zakonu imate pravo da mu j***te sve, a ne da on vama trazi bilo kakve potvrde, kad imate fiskalni.

Pa se hvatajte vi na lepo napisane oglase ;) Cisto da znate sta vas ocekuje.

A cena za S4 nije velika, vece firme ga dobiju po jos boljim cenama - za 400e moze i fizicko lice da ga dobije (efektivna cena celog ugovora+cena telefona, po principu ko zna kako, zna - KT). Samo je smor posle se bakcati ako operater bude pilicar kao Telenor i jednostrano bekne vece cene paketa.

Istina.. Jedina garancija koja je pozeljna fizicko lice i fiskalni.. Ali je tako teze naci aparat

Nazad
Vrh Dno