Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Stigla je :) i prvi utisak je - odlicna je! Telefon drasticno bolje lezi u ruci, ne klizi i nemam osecaj da ce da mi ispadne. Izgleda prosto fantasticno uzivo.

Prilozi

• sp4.png
    sp4.png
    303.2 KB · Pregleda: 205
  • sp3.png
    sp3.png
    358.4 KB · Pregleda: 214
  • sp2.png
    sp2.png
    304.6 KB · Pregleda: 205
  • sp1.png
    sp1.png
    351.7 KB · Pregleda: 209
Moze par slika da vidimo kako lezi na tel :)
Koja cena i odakle si narucio

Slikacu sutra telefon mada neces nista pametno videti iz tih slika sem da je telefon malo beo, a više nandžarast :) Cena je ona koja stoji na sajtu proizvodjaca, a porucena je - sa sajta proizvodjaca :)

Stiglo za 10 dana, screen protector stize uz case ali ja to nisam znao tako da imam 2 vishka :) 50% off je za protectore i to dobijes ako ih porucis pored futrole, da.

Sad kad šetate BG-om, ako vidite da nešto dreči, pozdravite druga Kutiju :p

Upravo sam pogledao ceo sajt www.spigen.com i da imam jos malo para ovo bi me nateralo da kupim neki od premium mobilnih telefona jer su fantasticno uradili zastitu, a ne da zbog kupljenog telefona kupujem zastitu. Svaka im cast, kako za kvalitet i funkcionalnost tako i za estetiku. Mozda i narucim kad budem kupio SGS4 mini, naravno ako budu i ponudili za isti zastitu.

Vredi svaki prokleti cent. Prosto je sjajna, nikad bolji case u zivotu nisam imao, a bilo je i skupljih. Apsolutno fantasticno, svaka preporuka za Spigen.

Najbolji su ali kad sam ja pričao to ovde prozivali su me neki... :D

Pa cim vidim Stig-ov avatar, spremam se za smeh. :D

Inace - 50 evra za to smece?? Se taj lik drogira?

mnogo je 50 e za nesto gde bi se telefon jos vise grejao,bio deblji dosta,i ruzniji masu. :wave:

Ali bude jedinstven. :D

Kupice to neko...

Evo kako Spigen stoji na SGS4.

Prilozi

• carevo_odelo_1.jpg
    carevo_odelo_1.jpg
    153.7 KB · Pregleda: 228
  • carevo_odelo_2.jpg
    carevo_odelo_2.jpg
    130.1 KB · Pregleda: 224
  • carevo_odelo_3.jpg
    carevo_odelo_3.jpg
    103.1 KB · Pregleda: 224
  • carevo_oelo_4.jpg
    carevo_oelo_4.jpg
    109.1 KB · Pregleda: 225
  • carevo_odelo_6.jpg
    carevo_odelo_6.jpg
    96.3 KB · Pregleda: 228
Bez ljutnje molim, ali je meni ovo baš baš ružno. Možda je samo do boje... Ali ga definitivno ne bih ga stavio na svoj, fon :D

Nazad
Vrh Dno