Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ma ja za BTC pokusavam da osposobim... Cek cas, dogovaram se s Applom sta da radim :D

Hmmm Ocigledno je bio neki prob u cfg file-u... Sad radi normalnos a Apple-ovim.. Mada sam ja pre kopao na istom o_O

Poslednja izmena od urednika:
Jel to na vodi kolega ? :D Daj neki SS da vidimo sta rade MSI-evke ? :D

Inace tesko sta ces da iskopas na BTC sad...Pa cak i da imas vise kartica..

Nije JOS na vodi.. Bice uskoro :D
Ma vidim, cekam da mi neko odg na temi kako da podesim LTC za njih...

Poslednja izmena od urednika:
hehe

Bas sam krenuo da napisem jel zna neko dokle ide dole, do 30evra? :trust: Bas fino polako ali sigurno cena ide u podrum, ko zna kada ce i da li ce da se vrati na neku lepu cenu....

Poslednja izmena:
Kopa li neko ovde BTC sa grafikama ?

Niska je cena ali ja mislim da ce se vratiti, 90+ eur. Opstace dugorocno BTC pre nego LTC.

Evo ja kopam jos uvek :), mada sam malopre prvi put probao LTC sa 6850 za pocetak da vidim kako i sta. Ne svidja mi se znacajno veca temperatura karte kod LTC, i ovako imam problem sa vrucinom kada se kopa BTC a ako zelim da predjem skroz na LTC istopice se karte, moracu nesto bolje da organizujem...

I ja kopam BTC sa 7970,nemogu LTC zbog temperatura,a ne sile mi se ventilatori.....kad bi znao da ce cena BTC-a opet ici gore u skorije vreme,sad bih ga kupio po ovako niskoj ceni,ali nemam muda....

"Kopam" ja BTC sa brdom kartica, jer sam u nekoliko ozbiljnih poslova, pa nemam ni sekund vremena da prebacim na taj LTC. Dalje, gotovo sve masine su mi na BAMT-u, a nemam pojma moze li on da radi sa LTC-om??? :(

"Kopam" ja BTC sa brdom kartica, jer sam u nekoliko ozbiljnih poslova, pa nemam ni sekund vremena da prebacim na taj LTC. Dalje, gotovo sve masine su mi na BAMT-u, a nemam pojma moze li on da radi sa LTC-om??? :(

Ako moze centos ne vidim sto ne bi i bamt mogao. Mogu samo da ti kazem da si dosta u gubitku ako imas brdo kartica koje kopaju btc umesto ltc u ovom trenutku!

I ode ispod 60e. Nije bas za 2h kao sto sam rekao, trebalo mu je celo vece ali pao je ipak. Ide to na 50e lagano.
Ljudi, skoro duplo manja zarada je btc-u u poredjenju s ltc-om. Tj kada odbijete potrosenu struju neto zarada je vise nego duplo manja.
Ispada da mi mojih 8 karti zaradile mesecno 120e, 15e svaka :d
Na LTC-u je ipak malo bolje.

I ode ispod 60e. Nije bas za 2h kao sto sam rekao, trebalo mu je celo vece ali pao je ipak. Ide to na 50e lagano.
Ljudi, skoro duplo manja zarada je btc-u u poredjenju s ltc-om. Tj kada odbijete potrosenu struju neto zarada je vise nego duplo manja.
Ispada da mi mojih 8 karti zaradile mesecno 120e, 15e svaka :d
Na LTC-u je ipak malo bolje.
- Struja.. koliko je cisto ?

Situacija sa BTC je užaš. Baš tako, kad odbijem struju zarađujem neku siću. Prelazim na LTC ali grejanje me zabrinjava..
Meni je struja oko 55€ sa 7 karti (5 7950).

@KurtK - evo recimo ja sam izbegavao LTC jer mi BTC radi skoro 30dana bez da moram nešto da čačkam. Plus značajno veće temperature sa LTC su veliki problem kod mene, ali sad već prelazim pošto BTC nema smisla trenutno..

Poslednja izmena:
Pa sta si do sada cekao sa kopanjem LTC? Brzo da menjas to, covece... kakvo zagrevanje, pici to, sve ispod 85C je OK.

Pa evo menjam, jeste kasno al nema nazad. Juče sam uspeo da podesim samo preko Guiminer scrypta jednu kartu pa ću za ostale videti koja su podešavanja itd.

Ja sam na LTC sa bamtom,jeste da sam morao malo da ga prepravljam ali ipak moze. A imas i smos koji je odradio clan singerica, u principu isti je kao i bamt i nemas sta da prepravljas. Samo uneses svoja podesavanja i to je to.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?308518-SMOS-linux

BTC uskoro ide u minus, a ni LTC neće dugo, ako diff bude skakao ovim tempom.

Ja opet mislim (tesim se) da je ovaj pad cene ipak samo trenutan,i da ce ubrzo ici gore,bar na 80e,kao i sto je bio slucaj ne tako davno....

Vrh Dno