Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ma ja to izvaljam odma', toliki je odziv na moj oglas za kupovinu da ne stizem 'leba da jedem tako da odma' ih preusmeravam dalje :D

tako da je mesalica parkirana pod sljivu

Ko hoce da podmladi rudnik vapori 7950 za 30k novi, msi ispod 30k

Salio se ja, vidis smajli na kraju. Ok je to cena za Vapor.
Mada puni su i oglasi, ima Asus-a malo koriscenih za 260e. Meni bi presudno u ovom slucaju bila radnja u kojoj se uzimaju tj su uzete grafike.

a sad sam na kompu pa vidim smajli, telefon ih ne prikazuje :smash:

nego koje od ovih

1000W Seasonic SS-1000XP vs 620W Seasonic SS-620GB vs 750W Chieftec BPS-750C2, Nitro II

@ nesic1 pogledaj u moja masina i bice ti dat odgovor :p

A inace poredjenje je napajanje od 260e vs napajanje od 90e. :d

Koju graficku uzeti, 7970 ili 6670? :)

Ni jednu ni drugu vec 7950 :)

@apple dat odgovor
@La, :d

prestige uzmes lepo 7950 za oko 30k din, novu, msi je cini mi se 29.700 a vapor 30k ako jos traje snizenje, mada mislim da ce mu ta cena i ostati, nova 7970 sapph je 39k, sad pretpostavljamo da za mining treba?

narucih 1000xp, dobijem da je roba porucena od dobavljaca, i posle nekog vremena

Poštovani,

Roba koju ste poručili trenutno nije dostupna kod dobavljača i nismo u mogućnosti da je poručimo.
Zaista se izvinjavamo zbog ovakve situacije...Ukoliko budete želeli da poručite nešto drugo možete kontaktirati naš call centar.

Srdačan pozdrav,

Poslednja izmena:
Kako smo jadni .. Ne mozes da kupis nista kvalitetno cak ni kad imas pare.. bar sto se tice IT opreme...

Sto pre shvatimo realno stanje stvari to bolje... ja sam ovo odavno shvatio i prestao da se njakam sa domacim monopolistima i licimurima :) djarma nije daleko a tamo ima sve...

Vec sam napisao u drugoj temi ali evo i ovde, ne znam ko ti je to odgovorio ali znsm da je SS dosao u ogromnoj kolicini u Srbiju i ima jako besnih napajanja. Ukoliko te interesuje na PM ti pustim gde da pitas.

ma hteo sam ovde da kupim :d

Poslednja izmena:
Oce to za 11hiljada. Taj koji im radi cene nije siroma video nista jace od LC Power-a uzivo, ne bi mu se desavale ovakve greske.

cudno mi samo da nemaju sad na stanju, mozda neko kupio pre mene? po ovoj ceni naravno :D

Ja mislim da postoji neki zakon da su duzni da ti dostave nesto pa ceni po kojoj si porucio...raspitaj se,tuzi ih!

Nemojte biti deca, kakva tuzba. Po kom osnovu da ih tuzi? Po osnovu nisi mi dosavio robu koju NISAM platio? Nema od toga nista. racun je ugovor o obligacionom odnosu, nema racuna, nema ni ugovora. Na sud da ide nece dobiti nista, a cak i da je u pravu, sto nikako nije, taxe bi ga izasle 3x vise. ;)

Pa tog napajanja nikad nije ni bilo u Altiju, ne znam šta si očekivao...dosta im se razlikuje realno stanje od onoga što imaju na sajtu...najjače što sad trenutno imaju je buđavi radimax.....

Pa tog napajanja nikad nije ni bilo u Altiju, ne znam šta si očekivao...dosta im se razlikuje realno stanje od onoga što imaju na sajtu...najjače što sad trenutno imaju je buđavi radimax.....

nisi u toku.

Nemojte biti deca, kakva tuzba. Po kom osnovu da ih tuzi? Po osnovu nisi mi dosavio robu koju NISAM platio? Nema od toga nista. racun je ugovor o obligacionom odnosu, nema racuna, nema ni ugovora. Na sud da ide nece dobiti nista, a cak i da je u pravu, sto nikako nije, taxe bi ga izasle 3x vise. ;)
Ama covek je "kupio" (ja kad kliknem kupi, smatram da je nesto reseno) nesto sto mu treba i oni nisu ispostovali to sto imaju tj reklamiraju. Mozda on zbog njih nije kupio na drugom mestu, na kome se u medjuvremenu prodalo i sta cemo sad, ostao bez oba jel?! Takve stvari nisu nikako u redu i da nam je drzava iole normalna to se nebi desavalo!!

Problem je bio u panteonu.. tj njihovom internom sistemu.. ja sam pustio nalog za kolicinu 7950 grafa.. i dobio cenu 14k ;) prsne njima sistem tako s vreme a na vreme.. al *** shit happens.. nista novo ;)

Poslednja napajanja koja sam povukao su raidmax 850.. solidna napajanja.. daleko od toga da su budjava.. a ide i koferce uz njih :D idealno za ribolovacki pribor za ove letnje dane :D

Poslednja napajanja koja sam povukao su raidmax 850.. solidna napajanja.. daleko od toga da su budjava.. a ide i koferce uz njih :D idealno za ribolovacki pribor za ove letnje dane :D

Izjavih da su buđava povučen iskustvom da su mi crkla dva raidmaxa od 750w sa bronzanim sertifikatom gurajući 3x7850 nedelju dana...

Izjavih da su buđava povučen iskustvom da su mi crkla dva raidmaxa od 750w sa bronzanim sertifikatom gurajući 3x7850 nedelju dana...

Meni evo od Marta overklokovane 2x7850 + sempron i ostalo na opste poznati LC Power 600h-12 v2.31 radi i radi i radi... cak mi prvih mesec dana stojalo 7870 i 7850 overklokovano naravno i ama nikakav problem,a napajanje ispod 4k kosta.

Dobra su vam napajanja, ja ovo moje ss750am ne bih forsirao vise od 3x7850 i 1x7950, max naklokovane, racunajuci koliko se greje kada su vrelci

Dobra su vam napajanja, ja ovo moje ss750am ne bih forsirao vise od 3x7850 i 1x7950, max naklokovane, racunajuci koliko se greje kada su vrelci

Kako li se to greje ? *** 650w minimum ide na napajanje grafika...cenim da pečeš jaja na tom napajanju :D
Inače na malecni LC od 650w nakačene 7850 (I to safirova sa memorijom na 1450) i 6950, mališa ni da se smlači :D

@mladen811

Baš sa tim napajanjem sam imao problema, jedna 7850, koja inače nema veze sa miningom, nego sa gejmingom, posle pola sata igranja pregreje napajanje i ugasi komp...

Nazad
Vrh Dno