Pa tog napajanja nikad nije ni bilo u Altiju, ne znam šta si očekivao...dosta im se razlikuje realno stanje od onoga što imaju na sajtu...najjače što sad trenutno imaju je buđavi radimax.....
Ama covek je "kupio" (ja kad kliknem kupi, smatram da je nesto reseno) nesto sto mu treba i oni nisu ispostovali to sto imaju tj reklamiraju. Mozda on zbog njih nije kupio na drugom mestu, na kome se u medjuvremenu prodalo i sta cemo sad, ostao bez oba jel?! Takve stvari nisu nikako u redu i da nam je drzava iole normalna to se nebi desavalo!!Nemojte biti deca, kakva tuzba. Po kom osnovu da ih tuzi? Po osnovu nisi mi dosavio robu koju NISAM platio? Nema od toga nista. racun je ugovor o obligacionom odnosu, nema racuna, nema ni ugovora. Na sud da ide nece dobiti nista, a cak i da je u pravu, sto nikako nije, taxe bi ga izasle 3x vise.![]()
da nam je drzava iole normalna to se nebi desavalo!!
Poslednja napajanja koja sam povukao su raidmax 850.. solidna napajanja.. daleko od toga da su budjava.. a ide i koferce uz njihidealno za ribolovacki pribor za ove letnje dane
![]()
Izjavih da su buđava povučen iskustvom da su mi crkla dva raidmaxa od 750w sa bronzanim sertifikatom gurajući 3x7850 nedelju dana...
Dobra su vam napajanja, ja ovo moje ss750am ne bih forsirao vise od 3x7850 i 1x7950, max naklokovane, racunajuci koliko se greje kada su vrelci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari