Šta je novo?

The Walking Dead

Cudno da je u 2012. godini jedna avantura, da ne kazem P&C avantura, toliko popularna i izazvala takvu paznju kod publike.

Kakav uzas!!! Sta je ovo?

lol

Mislim da bi trebalo razdvojiti ove dve igre u zasebne teme. Ipak je ova tema posvećena odličnoj avanturi od Telltale-a a ne ovom trash FPS od Activi$ion-a.

1000% se slazem, ovo nema veze sa igrom koju je radio Telltale

Kakav uzas!!! Sta je ovo?

Da nije smesno, bilo bi zalosno, ups, pa ovo jeste i smesno i zalosno u isto vreme. :d Posle ovako fantasticno odradjenog Walking Dead-a, ovo mi ne pada na pamet da igram.

Poslednja izmena:
Ako ovo nije neko trolovanje, onda je zaista tužno. Grafika od pre 10 godina ftl.

On topic - sjajna je avantura, mada me je samo prva epizoda oduševila. Ostale su mi bile nekako lošije (što ne znači da su bile loše, već samo manje dobre :)). Treća mi je bila najbolja od ostalih 4.

Ovu cu probat cisto iz ljubavi prema seriji i igrici :D Inace ruzno. Mada nije toliko bitno grafika, prica je bitna :)

Tako je, po ovoj igri treba kenj*ti u zasebnoj temi!

zavrsio prvu epizodu, sada krenuo drugu, i kako osoba koju sam spasao na kraju prve nije sada u drugoj tu, nego je ona koju nisam spasao? zar ne bi trebalo da je sve povezao i da me odluke koje napravim prate kasnije kroz igru? ili se to odnosi samo na pojedinacne epizode, a glavna prica je uvek ista?

Odluke moraju da se prenose i u sledeće epizode, možda ti je epizoda dva napravila novi sejv i nisu se sinhronizovali sejvovi iz epizoda ?

zavrsio prvu epizodu, sada krenuo drugu, i kako osoba koju sam spasao na kraju prve nije sada u drugoj tu, nego je ona koju nisam spasao? zar ne bi trebalo da je sve povezao i da me odluke koje napravim prate kasnije kroz igru? ili se to odnosi samo na pojedinacne epizode, a glavna prica je uvek ista?

Pretpostavljam da znam na sta mislis i trebalo bi da je osoba koju si spasao prisutna u drugoj.i odluke te prate iz epizode u epizodu.Deluje kao da ti se nesto poremetio save,odnosno kao da si napravio drugi izbor,a nisi.Ja bih uradio rewind u prvoj epizodi pre te scene i odigrao ponovo i video da li ce ponovo u drugoj epizodi isto da bude.

Poslednja izmena:
sada bas malo protracao kroz steam forum za twd, i izgleda da je to neki problem koji se nekada javlja kod nekih... i sada pokusao rewind, ali nece da ucita... pa opet rewind na deo pre, i opet nece... moracu da pocnem ponovo, sva sreca pa je samo prva epizoda :)

Brate.. :lupko:

Jel postoji neki all in one Walking ili mora svaka epizoda posebno da se skida?

Kul kul kul :) naterivao sam se juce na onaj activisionov fail od igre... kakav ocajan port, igra je bukvalno neigriva :S

Stavio sam sve da se skida, bice gejming in the morning :D

Tek skoro sam odigrao sezonu 1, pa kad je tema vec ozivela, ajde da podelim utiske...

Tesko da se ovo moze nazvati igrom. Vise bih je nazvao interaktivna prica. Uglavnom se sve svodi na par klikova i to je to. Takodje u prici iako imate "izbor", kako god da odlucite, sve je ustvari samo prividno..

Lily ce ubiti koga kod da spasite u epizodi 1. Takodje ce Kenny poginuti ili uz Bena ili spasavajuci Christu

Ali kad se sve to skloni na stranu, ovo je sigurno top 3 prica ikada vidjena na racunarima... Pa mozda cak i najbolja ikada. Producente TV serije The Walking Dead treba da bude sramota. Karatkteri iz te serije su mi se smucili vec na pocetku druge sezone. Telltale games je odradio posao savrseno. Covek se oseca bukvalno kao clan grupe.

Poslednjih 10 minuta igre je bilo uzasno/brilijantno... Probijanje kroz gomilu zombija i pri tome misleci samo da se ne pretvorim jos, samo da se ne pretvorim jos... I onda totalno obrnute uloge u odnosu na to kad su se prvi put sreli. Ovaj put Lee govori, a Clem ubija zombija... Lee zavrsava svoj put iskupljenja i (iskreno se nadam) osposobljava Clem da se i sama snadje u tom novom svetu...

Iskreno preporucujem ovo svima. Definitivno se ne sme propustiti. Igra je za cistu 10.

Ne mogu da docekam Sezonu 2. Neki spekulisu da ce
Clem
biti glavni lik. Ali cak i da se to ne desi i da ne saznamo sta je bilo na kraju sa
Clem, Omidom i Christom
, necu biti nezadovoljan. Siguran sam da ce Telltale nastaviti u svom stilu, a to je jos jedna fantasticna prica.

Vrh Dno