Šta je novo?

The Walking Dead

Nekako su mi ovih sat ipo prosli bas brzo... Jel mi se cini, ili su epizode iz sezone 1 trajale dosta duze?

Da tipujemo koga ce Klem sresti u epizodi dva (ono kada kaze "I thought you were dead.")?

Ja mislim da ce to biti Lilly...
I ja mislim da ce biti Lilly, to je jedina logicna opcija. Moze da bude i Christa naravno. Ali mozda bude Kenny :)

Ne isplati se igrati sada, epizodu za epizodom.

Čekam više meseci zarad 1h gameplay-a, pa onda opet isto... Još i zaboravim šta se sve izdešavalo u međuvremenu.

Kako kome, meni se isplati jer cesto i nemam vise vremena za igranje. A i ova epizoda traje oko 2h igranja. A i svaku epizodu sam barem dva puta prelazio zbog razlicitih ishoda i snimljenih pozicija.Pa uvek mogu drugi prelazak da ostavim za vreme neposredno pred pojavljivanje sledece epizode.Tako se podsetim desavanja.

Poslednja izmena:
Ma mnogo bre kratke ove epizode... Jel se meni cini da su u sezoni 1 trajale po 3 - 3,5 sata?

Pazario sam na steamu ovu igru, bila na popustu za nekih 8+ evrića. Ne znam da li vredi ali mi se čini da je vrlo zabavna igra

Vredi.

Cela igra stala u 3.5GB kako je to moguće da ''samo'' toliko je teška igra. Da li je to cela sezona ili treba da se skida još nešto?

cela igra.

U ovoj igri kvalitet se ne meri gigabajtima.

Nije mi bila namera da sumnjam u kvalitet igre jasno mi je u čemu se ogleda kvalitet, ono što me zanima je da li je to komplet cela prva sezona stala u tih 3.5gb ili imaju još neki nastavci da se kupuju dodatno? Obzirom da mi je jako zanimljiva a volim i seriju da gledam

Zanimljiva je igra baš mi se sviđa,a to kažem evo nakon druge epizode kroz koju sam prošao i koja je bila WTF za niveru :D. Mogu reći slobodo da sam zbog igre, počeo da gledam seriju The Walking dead i ti od početka ...

Poslednja izmena:

Jos jedna odlicna epizoda. Najbrutalnija dosad.

Pa napokon :)

pitanje: ima li ovo smisla igrati ukoliko nisam gledao seriju?

Osim iste premise, veze nema sa serijom. Igraj.

P.S. igra je više interaktivni filmić.

evo skida se upravo :) inače mi se dopada skoro sve što odrade momci iz telltale-a, ne sumnjam da ću uživati

kec naravno, moram ja sve ispočetka :D

Cekam da izadju sve epizode drugog serijala, ali treba bas jaka volja 8)

Presao danas epizodu 5 u sezoni 2, svaka cast ovim ljudima, bolju igru u zivotu nisam odigrao... Jedva cekam trecu sezonu :)

Posto vas je vecina nahvalila a i vidim da je trenutno na snizenju na Steam-u, vredi li da se odmah pazare sezone 1 i 2 i odigra u cugu (+dlc za s1?)? Sezona 1 je 5,74 (dlc mogu na gamersgatu uz kupon da uzmem za 3.99e) dok je sezona 2 je dostupna za 11,49e, (-50%) da li je to povoljno posto je sezona 2 jos uvek relativno nov naslov ili pak da cekam vece snizenje winter sale na steamu?
Nesto merkam i The Wolf among us, isto za 11,49e mada mi deluje da moze i on da se obori vise u nekoj sledecoj prodaji....

Vidim da je u formi interaktivnog filma/stripa i da prica odlicna i ne pusta dok se ne predje iz jednog, ali moze relativno brzo da se obrne a i skroz je casul gameplay... Posto nemam vremena za Wasteland rekoh daj da uzmem ovo i opustam mozak par noci...

Jedno pitanje, odigrao sam narodnu verziju sezone 1 i 400 days. Mislio sam da pazarim na Steamu sezonu 2 pa me zanima da li je ista procedura prebacivanje pozicije i da li ce raditi za Steam verziju. Posto ne bi onda pazario ako ne mogu da nastavim svoju pricu kako sam odigrao keca i dlc.

Jedno pitanje, odigrao sam narodnu verziju sezone 1 i 400 days. Mislio sam da pazarim na Steamu sezonu 2 pa me zanima da li je ista procedura prebacivanje pozicije i da li ce raditi za Steam verziju. Posto ne bi onda pazario ako ne mogu da nastavim svoju pricu kako sam odigrao keca i dlc.

Potrebno je samo da save-ove prebaciš u odgovarajući folder ako se dobro sećam.Posle toga možeš normalno da nastaviš.

Ja sam imao istu situaciju kao ti, ništa nisam prebacivao, samo sam učitao save normalno i radilo je.

Pazario sam. Ovako je kako kaze Sympathy Chan, kada se pokrene new game, igra potrazi foldere sa seve-vima i ponudi ti da startujes od svog zadnjeg save ili nasumicnu generisanu pricu. Samo ne znam da li kada zavrsim igru save ostaje na cloud-u ili moram uvek da cuvam te save-ove za eventualne nastavke. Mislim cuvacu ih ali da pri nekom reinstaliranju sistema ne zaboravim na njih.

Poslednja izmena:
Vrh Dno