realno covek za 170e ne moze da kupi android koji krsteno radi a da je nov, kapis?
realno covek za 170e ne moze da kupi android koji krsteno radi a da je nov, kapis?
Moze za 190-200e ali se on cima telefona starih 1 dan sa neke od mreza. A za 170e moze da bira nov Desire X koji jeste najslabiji u toj klasi ali za manje zahtevne korisnike moze da bude dobar.
Ne govorim ovo kao hejt WP8, daleko od toga ali neki ljudi bas ne smeju ili nece da se potrude da prodju sto jeftinije. Ko ''reskira''-profitira.
Inace, stvarno nemam nista protiv WP8 telefona ali bih kupio samo bolje Samsung i Nokia modele, znaci preko 250e.
Ko ne zna ništa o tehnici uzeće WP jer je zatvoren sistem
jednostavno neko vise voli tradicionalan stil sa ikonicama.
Nisam hejter, već stvari posmatram šire.
1. WP je bleda kopija zatvorenog ekosistema koji je stvorio Apple.
2. Osudjen si na bing.
3. Support ti daje Microsoft. Šta će biti kada izadje sledeći WP sa ekranima visoke rezolucije? Kakvu podršku možete da očekujete?
4. UI je mega ružan. Ja u životu nisam video nešto odvratnije od živih kockica. Aplikacije imaju trećinu ekrana sa zaglavljem u kome se nalaze slova od dva centimetra!? Sve je previše krupno. Jedino što glatko skroluje, sve ostalo je nizerazredno.
5. Posle svega što je uradio Microsoftu ne treba verovati i treba ih ignorisati dok se ne opamete.
Zaista si širok......Posebno mi se sviđa ekstremno široko razmišljanje pod tačkom 4.Subjektivni vizuelni utisak prezentuješ kao širinu u razmišljanju.
I drugo ne postupaš u skladu sa sopstvenim stavom pod 5. "Posle svega što je uradio Microsoftu ne treba verovati i treba ih ignorisati dok se ne opamete"
Umesto da ih ignorišeš ti stalno nešto komentarišeš...Počni lepo da ih ignorišeš kao što nama savetuješ i ova tema će napokon biti u skladu sa naslovom...
Baš tako. Meni prvom je Metro vrlo nepraktičan. Iako volim da probam i koristim nove stvari, svaki WP telefon koji sam koristio sam vraćao posle 2-3 dana, jer mi je bio neupotrebljiv. Jednostavno mi ne odgovara. Smatram da je u ovoj fazi WP samo za ljude koji su do sada koristili dumbphone, pa bi hteli i dalje imaju samo telefon, ali na touch.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari