Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

HITNO,ako mozete da mi preporucite app za snimanje video snimka,ali da snimak ide direktno na memorijsku karticu.uredjaj nije rootovan.hvala

Odeš u settings stock kamere, recimo, i podesiš da ti snima na kartici. :)

Kako se zvaše ona app za zaključavanje app u memoriji, gasi mi android Endomondo ponekad dok trčim.

Treba mi neka aplikacija koja napravi dupli inbox za poruke, i duplu listu poziva; da kad me neko zove ili posalje poruku sa broja koji sam prethodno uneo u taj program, ne stigne u klasican inbox, i ne bude nikakve notifikacije,vec moram da udjem u taj program da udjem i da procitam. I naravno da je zasticen sifrom :D tako nesto imao sam na Symbianu,ali nisam upamtio ime programa

Treba mi neka aplikacija koja napravi dupli inbox za poruke, i duplu listu poziva; da kad me neko zove ili posalje poruku sa broja koji sam prethodno uneo u taj program, ne stigne u klasican inbox, i ne bude nikakve notifikacije,vec moram da udjem u taj program da udjem i da procitam. I naravno da je zasticen sifrom :D tako nesto imao sam na Symbianu,ali nisam upamtio ime programa

Upravo to radi Loki+, cini mi se da sn tako zove app, nisam za kompom da proverim.

Odeš u settings stock kamere, recimo, i podesiš da ti snima na kartici. :)

Kako se zvaše ona app za zaključavanje app u memoriji, gasi mi android Endomondo ponekad dok trčim.

A ja to nemam nigde u settings

Vault

Jel imate problem sa "Light flow"? I dalje pravi problem talk back, priča priča....... Kako rešiti to?

Moraš da disableuješ google tts i samsung tts u settings, pa applications, all, pa nađeš ta dva, klikneš, pa na disable

To se isključuje negde u accessability meniju..ne znam gde tačno
Pogledaj i u developer opcijama da li ti je uključeno nešto pored usb debugginga

Poslednja izmena:
Koristio sam do skoro iphone,pa sam odlucio da predjem na android...ali ne znam kako da prbacim aplikacije na sd karticu i tako oslobodim ram..naravno bez rutovanja?

Који телефон имаш?

Settings/apps/ одабереш апликацију и притиснеш move to sd card.

Koji telefon imas?
Svi noviji androidi imaju dovoljno mesta za aplikacije pa ih ne moras prebacivati na sd.
I to nema veze sa ramom,aktivne aplikacije zauzimaju ram,a internu memoriju zazimaju sve koje su instalirane.

najbolja aplikacija za hd video player

posedujem telefon sony xperia tipo

Mx player.

radi sa slikama i videom, to mi ne treba

nema te aplikacije. Bas za poruke i pozive mi treba, drugo nije potrebno, tipa slike i ostalo
Go sms pro ima private inbox i njihov dialer ima private lists, ako me pamcenje dobro sluzi.
jedino ako ti ne smeta sporost samih aplikacija...

Pretpostavljam da je lupo i sto puta odgovoreno pitanje... ali ja zadnji odgovor nađoh is 2011 i nije mi pomogao.

This item cannot be installed in your device's country.

Probao sam sa market enablerom i nisam uspeo. Moguće da sam i sam nešto zeznuo.

Мора са неким VPN-ом, Tunnel Bear је најбољи.

Planiram da kupim launcher. Vec dugo koristim Apex(free), tek par poslednjih dana isprobavam Nova(free). Nisam primetio da se nesto razlikuju, osim sto Apex u free verziji ima vise opcija od Nove, no to mi nije ni bitno posto cu svakako da pazarim jedan od ova dva. Interesuje me vase misljenje, koji da odaberem?
Imate li neku inside informaciju da li ce mozda neki od njih biti na popustu skoro? :)

Čime da jednostavno "guram" fajlove preko wi-fi-a? Da ne bodem telefon svaki čas...

Nazad
Vrh Dno