Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Editovao si posle mog odgovora :)

Onda pojma nemam u cemu je problem, jednom sam se samo za*ebao kada sam skidao rom sa telefona i nisam proverio md5 i od tada uvek skinem prvo na kompjuter pa prebacim na internu.

Koj recovery imas?

Da li je neko imao problem sa novim Neat-om. Ja nikako da prodjem Samsung SIII logo. Uradio sam wipe i format svega.

EDIT
Prebacio sam zip na eksternu sd i radi, slicno mi se desavalo i na Note-u.

Ovi leak-ovi koriste dodatni "0" folder (sdcard/0) a ti si flesovao sa "stare" sdcard/. Sad kad bi stavio rom na internu u sdcard/0 proslo bi bez problema

Pre dan dva sam stavio MD3 i Aromu nakon full wipe-a i neki bag kad me neko zove automatski odbija pozive. Isao sam u call settings i iskljucio auto reject calls(bilo je ukljucen) ali i dalje ista situacija.
Da li je neko imao slicnih problema?

Ja takav bug nisam imao. Ali, neat 4.1.2 full, odradjen full wipe i flesh, smori bug sa otkljucavanjem. Kad god idem na unlock, otvori mi appdrawer, neku aplikaciju ili folder sa homescreena... Proverio sam standardna podesavanja, sve je kako i treba da bude, ali se ovo desava vec 12 dana :(

@ Sale Hvala struçnjak! Nije mi palo na pamet a ima smisla. Odlican ROM takodje, testiram bateriju ovih dana pa ostavljam rezultate.

Poslednja izmena:
Pre dan dva sam stavio MD3 i Aromu nakon full wipe-a i neki bag kad me neko zove automatski odbija pozive. Isao sam u call settings i iskljucio auto reject calls(bilo je ukljucen) ali i dalje ista situacija.
Da li je neko imao slicnih problema?
Još jedan full wipe (wipe data/clean to install a new rom)

Ja takav bug nisam imao. Ali, neat 4.1.2 full, odradjen full wipe i flesh, smori bug sa otkljucavanjem. Kad god idem na unlock, otvori mi appdrawer, neku aplikaciju ili folder sa homescreena... Proverio sam standardna podesavanja, sve je kako i treba da bude, ali se ovo desava vec 12 dana :(

Toliko se brzo otključa da i ne primetiš da si u stvari pipnuo 2 puta displej :p

Pa pretpostavljam, tako sam i ja mislio nego reko samo da ga nema neko stvarno pa da napise neke svoje utiske cisto ono..sta znam...

Pogledaj samo u Note 2 temi i videćeš da kažu da je solidno bolji od S3 iako su isti SOC samo što Note 2 ima 2GB rama. Takva je razlika između S3 sa 1GB i sa 2GB.

Ko o cemu, Pablo o 2GB RAMa :whip:

Fali taj giga stvarno, kad izadjem iz Flipboard-a pokoci se kao nezdrav.

Ne fali :) koristio sam note10.1 sa 2gb rama i ne zauzima vise od 1gb, za sada suvisno :)

Onda ga ti nisi "koristio" kako valja.

Мислио сам да је 2GB непотребно док ми другари нису узели ѕ4 и n4...
Нисам могао да верујем колико сам био у заблуди :lupko:

Tunein u pozadini, boat i igrao sam hoc ujedno. Cesto sam prelazio iz broda u hoc. Jedino sam primetio da se brze vraca u hoc kada se minimizuje :) nije moj i zbog toga nisam imao sve moje programe na sistemu :)

Sto se tice niskog Pixel Density-ja ? Konkretno u poredjenju sa LG modelima. Koliko tu gubi na prikazu ekrana ? Cistina slika, detalji itd ?

Koliko mogu da primetim saletov lite 5.1 radi super, baterija je fenomenalna 15h od kad je skinut sa punjaca, ekran 3:30 min i oko 20minuta razgovora a batarija 28%.

Drugari, moze mala pomoc. Imam S3 nesto manje od godinu dana. Fon je rootovan i sljaka na Saletovim romovima vec duzi period. Sve je radilo kako treba, ali je onda fon poceo da se zamrzava naprasno i samo je vadjenje baterije ili restart uspevalo da ga probudi. Zbog toga sam uradio full wipe i stavio ovaj poslednji Saletov Lite rom, ali problem i dalje postoji. Inace, rootovan je. Da li sam toliki baksuz da me je zakacio SDS ili je nesto drugo u pitanju (proverio sam i imama takozvani insane chip)? Osim unrootovanja i nosenja u servis, imam li neku alternativu?

Ako vec dodje do unrootovanja, sam proces cu da izguglam, ali bih zamolio nekoga da mi baci link za official rom koji vip stavlja na ovog zamzunga..ako je to uopste bitno ;)

Pozdrav,

Ovo je oficijelni rom koji vip stavlja? Paaa, odradio full wipe, wipe cash, wipe dalvik, instalirao Rom, onda ponovo odradio full wipe svega i to je to. SD nisam formatirao. Mislis da moze do toga da bude? Prethodni Neat je sljakao ok i onda je odjednom poceo da se restartuje i blokira..da je do SD nekako mi je logicno da bih probleme imao od prvog bootovanja po instalaciji roma.

Vezano za unroot, nasao sam neki tutorijal sa resetovanjem brojaca (koji mi je trenutno na 1). Koliko je ovo bezbedno uopste. Dzabe mi unroot ako brikujem telefon resetovanjem brojaca :D

Neces brikovati nista,
skini triangle away da ponistis brojac, formatiraj ext sd pa kopiraj rom na nju (NeatROM), izvadi ext sd, udji u recovery, mounts and storage i formatiraj SVE, izvadi bateriju, ubaci ext SD, flesuj moj rom i vidi ima li promena. Ako se isto desi, definitivno servis. Ponovo triangle away, recovery, format svega, download mode, flesuj onaj gore stock rom, servis

Pogresno sam se "odrazio" nemam ext SD, mislio sam da nisam formatirao njegovu internu mem..svejedno, odradicu ovo sto si napisao samo bez ext SD pa cemo videti kako se ponasa. Hvala na brzim odgovorima ;)

Pa mislio sam sve sem ovog koraka sa ext SD. Ok, nisam te razumeo. Ubacicu neku SD pa cu probati tako.

Sale videh na xda da je wanam modifikovao phone i contacts aplikacije i nema ni malo laga pri otvaranju. Mozes li to da izmenis u buducim romovima posto mislim da je dao kod sta je menjao?

Kratko i jasno. Laže. Ako je on to izjavio. Uzmi njegove apps, pushuj u telefon i videćeš da je isto. Na ME7 je Samsung povećao i dao njima prioritet da ostanu duže u kešu, ja iskreno ne vidim razliku između ME3 i ME7

Ja sam jos na Saletov ME3 full rom, ima li potrebe flesovati ovaj zadnji lite? Mislim ima li kakvih poboljsanja its?

Vrh Dno