svarog84
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.02.2005
- Poena
- 650
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Jel bi mogao neko kratko da izlozi WP8Kad bi morali da ga izreklamirate Android korisniku i sta bi mu znacio prelazak
![]()
Sve zavisi od toga za sta koristis telefon, i da li imas neke aplikacije bez kojih ne mozes. Ako recimo volis da flashujes romove, customizujes UI, i koristis mnogo aplikacija bolje zaobidji Win. Naravno moraju i da ti se svide plocice posto nemas mogucnost menjanja istih, dodavanja widgeta i sl. Sistem jos uvek nije probijen tako da nema krekovanih aplikacija.
Jednu prednost ti je vec naveo neogeo, jos od WP7 vazi da su uredjaji ekstra kvalitetni, pogotovo ako uzmes u obzir i cenu. OS se ponasa potpuno isto bez obzira koji uredjaj izaberes (zaobidji ove sa 4gb), Sve je glatko i bez ikakvog stucanja.
Sto se tice aplikacija, opet zavisi od korisnika, ja nemam neki osecaj da fali aplikacija u marketu ali nekom ko je navikao na tonu aplikacija sa androida moze da bude dealbreaker. Notification center ne postoji, ali po meni je bespotreban, sve plocice prikazuju informacije a logicno je da one koje su ti bitne stavis na glavni ekran
I da, ako nadjes negde onu listu sa 100 stavri koje ne valjaju na WP7 mozes slobodno da je zaobidjes, vecina stvari je resena. Opet ostala su neka glupa ogranicenja, kao sto je nedostatak profila za zvono, podesavanje sms tona itd.
Naravno savetujem ti da prvo nadjes nekog ko ima WP pa da se dobro izigras i vidis da li bi ti lezalo