Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Treba da izlistam 600 stranica da bih pronašao!!! Ako može neko da odgovori ukratko ili bar da postavi link na koji mogu da se informišem

@BFL
5/25/30/50/60 Shipping now. MR shipping soon (MR je 500Gh/s)

The End Is Near!

Poslednja izmena:
To je to..moze lock thread! :smoke:

@mirza
Mozes da pokusas da im posaljes mail i da objasnis problem

Inace sto se tice autentifikatora,trebalo bi kad se uradi transfer gmail 2step-a da moze da se ucita bekap koji savetuju da se napravi kad ga formiras i da ti se automatski vrate sifre/nalozi na autentifikatoru za sve registracije.Trebalo bi.Ja nisam smeo da se zezam s tim stvarima,ali neko kome su prazni nalozi nek pokusa,da znamo zasigurno kako to funkcionise

Pozdrav svima! Nov sam u ovome i jos ne mogu najbolje da povezem kako stvari funkcionisu. Mozete li mi reci koje pool-ove koristite i koji su najbolji za kopanje. Trenutno kopam na mining.bitcoin.cz, prvih nekoliko dana je bilo ok, ali poslednja dva dana je bas los ucinak. Posedujem tri sistema sa po 3 sapphire 7950 dual X. Izbacujem u proseku 570 mhash/s po karatici. Kostistim GUIMINER. Pre par dana sam kopao 0.18-0.20 BTC/dan sada je to dosta manje. Sumnjam da je pool u pitanju :) ....hvala unapred

Imas 9 kartica a nov si u ovome i nisi obavesten da je skocio diff? :-D

Prebaci se na pool btcguild i izvlacices maksimum koji se moze izvlaciti eto najprostije receno

Jasno mi je da je skocio diff. Rudarim evo ukupno 5 dana i neposredno pre pustanja sistema u rad diff je otisao gore. Ali u okviru tih 5 dana situacija se drasticno promenila, a diff je cini mi se ostao isti :D

Poslednja izmena:
Jasno mi je da je skocio diff. Rudarim evo ukupno 5 dana i neposredno pre pustanja sistema u rad diff je otisao gore. Ali u okviru tih 5 dana situacija se drasticno promenila, a diff je cini mi se ostap isti :D

samo btc50 pusti jedan dan.. drugi dan pusti btcguild PPS .. pa uporedi.. oni su uglavnom vrlo stabilni... mislim da ti taj pool baš nije nešto..

Pozdrav svima! Nov sam u ovome i jos ne mogu najbolje da povezem kako stvari funkcionisu. Mozete li mi reci koje pool-ove koristite i koji su najbolji za kopanje. Trenutno kopam na mining.bitcoin.cz, prvih nekoliko dana je bilo ok, ali poslednja dva dana je bas los ucinak. Posedujem tri sistema sa po 3 sapphire 7950 dual X. Izbacujem u proseku 570 mhash/s po karatici. Kostistim GUIMINER. Pre par dana sam kopao 0.18-0.20 BTC/dan sada je to dosta manje. Sumnjam da je pool u pitanju :) ....hvala unapred
Taj pool nije PPS vec u sustini round based PPS + jos na duge runde dodaje malo "stimulansa", a od kratkih zadrzava da ima za duge. U sustini svi poolovi koji su tog tipa, tj nisu PPS su podlozni uticaju srece/nesrece, tj. da li ih hoce ili nece. Za taj pool je Pool luck (1 day, 7 days, 30 days): 84%, 90%, 97%, dakle losije zadnjih par dana, a ocigledno bolje pre jer je an 30 danas prosek 97%. Manje vise je slicno za sve poolove tj. moze biti i 90 i nesto %, a vidjao sam i 110-15%. Ako hoces konstantan priliv pkusaj jedan od ona dva polla koji su PPS. Naravno tada je fee nesto veci.

Poslednja izmena:
Hvala na brzim odgovorima.

Znači rudarenje otpada, berza mi je mač sa dve oštrice, ostaje ovaj ASIC.
Samo da mi se ukratko objasni sta ASIC, koliko košta, gde ima da se kupi i koliko se isplati.

Nešto što kupiš danas a ako imas srece dobijes za 6 meseci. :D

Poslednja izmena:
^

s kim, s cim???
o kome , o cemu ???
:d

ajde sklapanje, nego sta ces za firmware?

race is on. :d

ps> kakvi su tu to chipovi stigli? ako su tebi stigli uopste?

Poslednja izmena:
Deo koda je dostupan, imam coveka koji ce pokusati da iskompajlira sve, nece mu biti problem, to je i jedina stvar koja ce morati da se pegla odredjeno vreme.

Videcemo, ukupna investicija je oko 600$ za nekih 10-12GHash-a zajedno sa sklapanjem i pisanjem koda.

a je l imas pri ruci nesto od toga?

mislim, od cipova (ako imas - je l mi mozes reci da li su to semplovi, ili regularna narudzbina?)

u svakom slucaju ti drzim fige da zavrsis to sto pre.

Poslednja izmena:
Regulara iz onog drugog batcha-a. Kod majstora je sve, gleda sta i kako da odradi.

U utorak idem kod njega, nije iz BG-a, nadam se da ce uspeti da odradi nesto.

Ne razumem samo sta znaci oznaka na cipu A3252-041. To je valjda neki sistem numeracije.

Videcemo.

??

kako "regulara", kad ljudi koji su narucili po 50k chipova dobili su svega 30, tj. semplove?

kako si ti dobio regularne chipove (pa jos 32 komada)? nikakvih informacija o isporukama regularnih chipova nema...

Poslednja izmena:
Ja sam mislio da su chipovi od Sebastijana regularni chipovi, ne znam uposte razliku izmedju semplova i regularnih.

Zato sam i napsiao ovu oznaku, posto samo to pise, nema logo Avalona.

Onda su semplovi, ne znam ni koja je razlika. Kontam da ce na tu kolicini semplovi i regularni biti isti. Ne znam.

Ja sam mislio da su chipovi od Sebastijana regularni chipovi, ne znam uposte razliku izmedju semplova i regularnih.

Zato sam i napsiao ovu oznaku, posto samo to pise, nema logo Avalona.

Onda su semplovi, ne znam ni koja je razlika. Kontam da ce na tu kolicini semplovi i regularni biti isti. Ne znam.

ko zna sta si ti dobio...

ovo su sebastianovi sempl chipovi (i da, sveukupno ih je dobio 30). regularne jos nije dobio.

http://i.imgur.com/b3UbwTU.jpg

Poslednja izmena:
Videcemo, pogledaj oznaku ispod avalon natpisa, to je to.

Vise informacija od utorka-srede.

Srecno svima koji su narucili.

:wave:

ne vidim nista ispod natpisa avalon, iskreno.

mene ovo zanima iskljucivo zbog sebe, kako bih natempirao neke stvari. nije da me realno zanima tacnost/netacnost tvojih navoda, zanimaju me datumi.

a sto se datuma i mene tiče, tvoja prica jednostavno ne drzi vodu.

ajde što sam ja 2 nedelje pre tebe poručio (drugi batch sebastianov je tek tamo u maju odradjen), nego što je SebastianJU sveukupno dobio 30 čipova (ili tako on tvrdi). ne vidim zasto bi semplove slao tebi (kad vec nemas spreman PCB i firmware), i ne vidim kako je moguce da avalon krene sa regularnom isporukom chipova, a da ja to saznam od tebe, na benchu. ako me razumes.

u svakom slucaju ti zelim srecu.

Poslednja izmena:
Opustencija, Sebastijan ima mnogo vise cipova, nije ih poslao meni, uzeti su u svabiji, sa isporukom na tamosnju adresu.

Jos nesto, Sebastijan izgleda nije jedna osoba. ;)

Ovde su doneti, pa sta nam Bog da.

Razumemo se u potpunosti.

Nazad
Vrh Dno