Klondike ti je siguran kao i zmajsasa verzija ploceVijaj ASIC chipove i klondike board, to je jedino sto moze sigurno da zaradi, sve ostalo je sada nesigurno
Šta je asic? Pretpostavljam kada si to napisao da se onda isplati. Pošto je taj asic?
Jasno mi je da je skocio diff. Rudarim evo ukupno 5 dana i neposredno pre pustanja sistema u rad diff je otisao gore. Ali u okviru tih 5 dana situacija se drasticno promenila, a diff je cini mi se ostap isti![]()
Taj pool nije PPS vec u sustini round based PPS + jos na duge runde dodaje malo "stimulansa", a od kratkih zadrzava da ima za duge. U sustini svi poolovi koji su tog tipa, tj nisu PPS su podlozni uticaju srece/nesrece, tj. da li ih hoce ili nece. Za taj pool je Pool luck (1 day, 7 days, 30 days): 84%, 90%, 97%, dakle losije zadnjih par dana, a ocigledno bolje pre jer je an 30 danas prosek 97%. Manje vise je slicno za sve poolove tj. moze biti i 90 i nesto %, a vidjao sam i 110-15%. Ako hoces konstantan priliv pkusaj jedan od ona dva polla koji su PPS. Naravno tada je fee nesto veci.Pozdrav svima! Nov sam u ovome i jos ne mogu najbolje da povezem kako stvari funkcionisu. Mozete li mi reci koje pool-ove koristite i koji su najbolji za kopanje. Trenutno kopam na mining.bitcoin.cz, prvih nekoliko dana je bilo ok, ali poslednja dva dana je bas los ucinak. Posedujem tri sistema sa po 3 sapphire 7950 dual X. Izbacujem u proseku 570 mhash/s po karatici. Kostistim GUIMINER. Pre par dana sam kopao 0.18-0.20 BTC/dan sada je to dosta manje. Sumnjam da je pool u pitanju....hvala unapred
Hvala na brzim odgovorima.
Znači rudarenje otpada, berza mi je mač sa dve oštrice, ostaje ovaj ASIC.
Samo da mi se ukratko objasni sta ASIC, koliko košta, gde ima da se kupi i koliko se isplati.
Sam sa sobom od Sebastiana...
2 x 16 chipova i ploce...
Da vidimo ko drugome jamu kopa. :d
Ja sam mislio da su chipovi od Sebastijana regularni chipovi, ne znam uposte razliku izmedju semplova i regularnih.
Zato sam i napsiao ovu oznaku, posto samo to pise, nema logo Avalona.
Onda su semplovi, ne znam ni koja je razlika. Kontam da ce na tu kolicini semplovi i regularni biti isti. Ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari