Šta je novo?

Diablo 3

ako bi bio kompetitivni ladder onda bi dobrodošlo bindovanje itema, pa bi svako igrao sa onim što mu padne :) bilo bi jaaaako interesantno :D

Ovo bi vec stetilo igri vise nego sto treba. Ako ljudi hoce da igraju self-found, mogu to i bez Blizzardovog menjanja. Bez bind on pickup, mozes da delis stvari sa ljudima sa kojima igras u grupi, to je i bila car igranja sa prijateljima.

Gresis, ljudi koji igraju self found imaju jako puno problema i opravdano se zale.
Jednostavno su hendikepirani i cesto ih kickiju iz multiplejer partija, cak i na nizim mp.
Oni zele svoju ligu i zajednicu, kao sto je ima hardcore.

Koliko razumem, neki zastupaju da se igra bez AH a da itemi ne budu bound.
I tako se vratimo 10 g. unazad, sa besomucnom prodajom i jurenjem za itemima po forumima, sa gubljenjem vremena na "bump" na d2jsp :)

Pa realno ako itemi ne budu zakucani cim padnu na zemlju za heroja uvek ce se naci neko ko trazi slavu tako sto ce plaiti na neki nacin da bude prvi na ladderu.

^I Jay Wilson je, dok je bio game director (znači, prilično davno), pominjao da razmišljaju o nekoj vrsti ladder sistema (rekao je da bi pre išli na neki seasons sistem, što je same shit)...
Naravno da bi kad-tad ubacili, nema PoE nikakve veze sa tim.

ps. Ne očekujte bilo kakvu vrstu ladder-a u bliskoj budućnosti, Wyatt Chang je rekao da bi ekspanzija bila idelno vreme za ubacivanje...

http://diablo.somepage.com/news/1555-candid-chats-with-wyatt-cheng-and-travis-day#wyatt-ladders
So I assume the ladder is something that you would be excited about, but something that also is a little loaded?
Wyatt: We're definitely looking into the possibility of a ladder, or something like that. I personally -- this is just me speaking and there are other people on the team who would disagree with me, so I'll say that, it's just my opinion -- I'm more excited about the reroll and clean economy aspect of ladder seasons, than I am of the race. I know the race is exciting too, and there's pictures of people who are getting ready for the new season. They have all their caffeinated drinks on their desk, and I think that's epic and awesome, if not always healthy. But realistically, yeah it's something we're cool with. It wouldn't be viable until an expansion.

Onda bolje da se oproste od jos vise igraca ako ne zele da menjaju stvari do 2014./2015.-e.

Videćemo, prvo neka završe itemisation patch, koji će i biti neka vrsta "ladder reseta" (potpuno će izmeniti stanje na AH, svi će juriti nove iteme, itd.).

A sada su dobili i nove ljude iz project Titan tima, ko zna šta nas sve čeka do ekspanzije...

Obicno ne kacim iteme koje dobijem, ali morao sam da pokazem kako me lepo u3ralo :) Mislim da nije los craft :) A i vidite koliko me podigle :D

dobreee.jpg

Dobre trifekta. Samo da su malo visi CD i AR al super su i ove!

Kad smo vec kod rukavica, juce mi ispale u igri MP10 solo ...nisu neke, ali nisu craft :)

Prilozi

• gloves.JPG
    gloves.JPG
    33.2 KB · Pregleda: 52
Ovo bi vec stetilo igri vise nego sto treba. Ako ljudi hoce da igraju self-found, mogu to i bez Blizzardovog menjanja. Bez bind on pickup, mozes da delis stvari sa ljudima sa kojima igras u grupi, to je i bila car igranja sa prijateljima.

Bez bind on pickup mogu da se ulogujem u igru i da mi prijatelji daju svoju krs opremu koju vise ne koriste i da sa time igram MP5+. Gde je tu car?
I ne treba bind za nalog nego bind na karakter koji je pokupio opremu. E to bi bila prava stvar, pa onda sa ekipom grindas kao lud da bi mogao da igras dalje.

Bez AH, bind on pickup i mnogo ozbiljniji krafting sistem bi bili pun pogodak. Sve sto ti ne treba bi koristio za krafting...

Juce mi ispade:

mempo.JPG

E sad se razmisljam dali da to ostavim sebi ili da prodam dok ima vrednost :)

to se ne prodaje :)

cestitam

a koje će to nove iteme ljudi juriti i koji su to ljudi iz titan tima? taj titan koliko vidim nije ni postojao?

Pa, manje-više će svi itemi biti izmenjeni, kao i sam drop sistem (manji broj dropova, ali padaju kvalitetniji itemi), svi legendary iz igre roluju ilvl63, dodaje se tona novih affixa itd.
Potpuni itemisation revamp.
http://us.battle.net/d3/en/blog/8953696/developer-journal-itemization-update-3-5-2013

Što se Titana tiče, imao je full tim (100-tinak ljudi), od kojih je 70 prebačeno na ostale projekte (nagadja se da je dobar deo prešao na D3).
http://www.eurogamer.net/articles/2...itan-mmo-will-now-launch-2016-at-the-earliest

Edit:
Itemisation revamp (Loot 2.0, kako ga zovu), izgleda, ne stiže u 1.0.9 patchu...
http://diablo.somepage.com/news/1569-items-20-revamp-in-d3-wont-happen-before-blizzcon

Poslednja izmena:
Loot 2.0:
it won't be completed by BlizzCon, which runs on November 8-9 this year.

So the hopes of fans to enjoy the itemization overhaul this summer (or indeed, likely this year) will not be realized.

Znaci da cekamo sledecu godinu... LOL :p :D

Uh,ja sam ih nakraftao jedno 500 i ni blizu,a bas mi takve trebaju :p. Cestitam Ziki :D

Hvala Rale ;)

Dobre trifekta. Samo da su malo visi CD i AR al super su i ove!

Pa da, ne bi bilo lose sa vecim CD, ali iskreno propevao sam i sa ovim :) AR isto, ali ne bunim se u odnosu na ono sta mi sve padalo, ovo je milina :D

Poslednja izmena:
gl! :)

Pa koliko vidim ide do 1.5b za slican mempo.

cestitam :)

Nazad
Vrh Dno