astonvilla
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.09.2012
- Poena
- 180
Oko 6500 je najjeftiniji koliko vidim..
ima po grbaci da im skacem dok mi ne pomognu oko resavanja problema, glupo mi je da vratim mis, jer fakticki mis nije fizicki neispravan vec je SW uzas. A zaista sve ostalo na misu je savrsenstvo, i zaista me je odusevio.Au, steta. Mislim da je postojao firmware koji je resavao taj problem, mada na njihovom sajtu sada nema firmware za tvoj model, cini mi se da je imalo ranije.
Hvala na ovome, uradio sam pa cu videti kako ce se pokazati, takodje sam pogasio bilo kakve power saver opcije vezane za usb uredjaje.A pazi ovo sto pise u supportu, pokusaj mozda pomogne, http://help.razersupport.com/gaming-mice/razer-lachesis-5600dpi/
"My Razer product does not work at startup after a cold start, what should I do?
Make sure that USB ports are not in hibernation mode. Please go to your Windows “Device Manager” and click the + sign next to Universal Serial Bus Controllers. Click on any “Root Hub” and select “Properties.” Click the Power Management tab and ensure that “Allow computer to turn off this device to save power” and proceed to do this under each Root Hub. Also, from the Control Panel and Power Options, select the Hibernation Tab and deselect “Enable hibernate support.”
I nasao sam jos da je neko napisao da ima problema kada je mis ukljucen u USB3.0, a da u USB2.0 nema.
Ostao bih uskracen za on-the-fly-sensitivity, kao i default bind tastera mi se ne svidja, tasteri iznad skrola sluze za sensitivity, sto mi ne odgovara, i dalje napominjem, mis kao mis je izuzetno kvalitetan i meni kao levorukom je savrsen, nesto sam eksperimentisao oko drivera, pa cu videti kako ce se pokazati. Ako bude pozitivan ishod javicu vam kako da resite isti problem.To ti je kada bacas hate na mighty Logitech!salu na stranu, sta bi se desilo, tj sta bi izgubio od opcija, naprednih funkcija, ako bi mis koristio onako default bez driver-a tj. usluznog software-a? Tako ja npr. od pocetka koristim Logitech G9 (mis) i Logitech Internet Navigator SE (tastatura) bez ikakvih driver-a, sem onih generickih koje sam Windows dodeli i uskracen sam za veoma mali broj ne tako "must have" opcija... (promena LED osvetljenja DPI bara na misu, mozda neki presetovi vezani za bindings itd...)
:wave:
pa pitaj da li ga prodaje![]()
Koji sam ja panj, pa ja sam mog Razer lachesisa iz istog razloga prodao kao neispravnog, isto je tako zamrzavao povremeno, pa opet krene da radi normalno. Stim sto je kod mene radio bez greske jedno 2 godine, a onda sam se natripovao da sam pregazio kabl i da je to to..... Ispravan razer mish sam prodao za 500 din ni ne secam se vise, znam da mi je lik rekao da njemu radi![]()
Prezalio sam Razer brand, imao sam tarantulu i lachesisa i nisam nesto bio zadovoljan, prvenstveno kvalitetom izrade i uzasno slabim kablom recimo za misha (cuo sam da su kasnije sredili ovaj problem). Nema dovoljno muzike od Razera za ulozeni novac, pa sam presao na Logitech i Stealseries sto se tice gaming opreme......
hm, pa sta znam, ja sam sa logija presao na razer. poslednje dve njihove stvari su mi bile G110 i G500. tastatura krs a misonja u pocetku bio dobar dok nije poceo da se guli sa strane i od samog starta mi je bio nekako preuzak za saku.
za sada su mi anansi i naga epic vrhunski i ne planiram da ih menjam s tim sto priznajem da mi je naga za ove dve godine oko 3-4 puta zabola prilikom paljenja kompa, tj. ne svetli ali je ukljucim na dugmence dole i sve radi bez problema, to moze biti i neki konflikt drajvera u tom trenutku.
citao sam da se ljudi zale na njihove kablove sto je nekako sramota. ne kapiram koliko moze da ih kosta taj ojacani kabl ili da je barem presvucen nekom mrezicom spolja...
SteelSeries je vrhunski ali meni su nekako njihovi proizvodi ruzni... probao sam G6V2 i Sensei ali sam ipak ostavio razer![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari