Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Poslednja izmena:
Poštovani forumaši...Ja se izvinjavam ako remetim red ali reko da pitam nešto...:alo:
Imao sam Galaxy Note 1 i uradio sam root i CWM recovery jednim fajlom koji se kopira na sd karticu i uradi se root iz stock Recovery-ja.:type:..ono install from zip fajl...Ne preko ODINa ....E sad reko da pitam da li postoji i takva mogućnost za Root-ovanje i fajl za Note 2 :rtfm:...Hvala unapred na odgovoru i pomoći...Pozdrav:wave:

Ma samo preko odina ucitas fajl, klik klik i restart i to je to. 30sec posla

kamera

Da li je i kod vas ovolika razlika u slikama kada slikate danju i nocu, tj da li su vam slike zrnste nocu a danju odlicne kao da je druga kamera?

Prilozi

• 20130609_123805.jpg
    20130609_123805.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 140
  • 20130603_193629.jpg
    20130603_193629.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 142
To je to,nazalost note nema nesto pohvalne slike u mraku,blic pomaze do par metara posle toga nema efekta.
Nocni mod nije los,ali treba bas dobro umiriti ruku.
Ja sam kamerom zadovoljan jer uvek slikam po danu,kome trebaju slike po mraku tu je lumia 920 i htc one.

Nesto mi truba izgleda mada je prototip.
Ali sa tolikim ekranom nema ni puno mesta za neki inovativan dizajn:)

A nekad mi se desava da mi slika reklamama u pozadini probija. Pola slike se ne vidi tj bude belo.
Na s3 koji ima istu kameru slike izgledaju mnogo bolje, nema probijanja svetla i nisu zrnaste.
Menjao sam romove kojekakve i uvek isto.

Obriši sočivo ili skini nalepnicu sa njega i neće probijati svetlo. Noćne slike su problem i za profi aparate.

Pa dobro kako da otkljucam Note 2 sa Galaxsim unlock aplikacijom kada mi kaze da na zalost treba pro verzija ali da nije omoguceno placanje kod nas za nju i bla bla bla....Znaci jedino otkljucavanje izgleda u servisu...:wall::crash:

U servisu samo cekaju ljude kao ti..
Nema sanse da samsung ne moze da se otključa. Potrazi malo po netu. Ako te mrzi ti plati nekom. (Meni ne treba sad pa ne planiram da trazim, ako neko zna napisaće ti. Imam ja jos uvek aplikaciju sacuvanu koja mi je radila, ako hoces daj mail da ti posaljem da probaš)

Skinuo sam 3 i starije i novije verzije ove Galaxsim unlock ali uvek isti rezultat.,..tj. negativan....A nesto mi se i ne daje 20e za ove u servisu....Ne znam da li Telenor daje ove kodove za otkljucavanje...
U servisu samo cekaju ljude kao ti..
Nema sanse da samsung ne moze da se otključa. Potrazi malo po netu. Ako te mrzi ti plati nekom. (Meni ne treba sad pa ne planiram da trazim, ako neko zna napisaće ti. Imam ja jos uvek aplikaciju sacuvanu koja mi je radila, ako hoces daj mail da ti posaljem da probaš)

Pa dobro kako da otkljucam Note 2 sa Galaxsim unlock aplikacijom kada mi kaze da na zalost treba pro verzija ali da nije omoguceno placanje kod nas za nju i bla bla bla....Znaci jedino otkljucavanje izgleda u servisu...:wall::crash:

1.mora da ti bude rutovan telefon
2.imas na xda link za free skidanje. isti je program kao sa gplaya samo ga covek na xda daje dzabe ili
3.uzmi u nekoj banci internet karticu (ok 300 din godisnje) i legalno kupuj app sa gplaya uz pomoc neke vpn app

Otkljucao sam,hvala svima na pomoci a shatrogistro ...castim pivo kada si u Leskovcu...:guitar:

Ovi davno rekoše maj/jun za 4
2.2 na Note II i od tada tišina. Neko uhvatio neki noviji rumour?

Podrazumeva se da neću stavljati stock 4.2.2, već ARHD ili Omegu.

Probao sam ovaj Slim Beam 4.2.2, ali mi nije to to. Ne pašu mi AOKP i CM varijante.

Čudno trebao bi dobro slim da radi... Mislim nije kao na Nexus-u, ali tu je negde...

Čudno trebao bi dobro slim da radi... Mislim nije kao na Nexus-u, ali tu je negde...

Ni blizu. Baterija prosjecna, cesto i ispod 4h screen on-a, dosta nekih sitnih bagova fc-ova itd...sPen zaboravis, kamera UI los (dobro, ovo je generalno problem kod jb-a) i tako dalje.

Omega je za sada barem, daleko daleko ispred. Od ovih nekoliko romova o kojima se najvise pise na xda jedino nisam ARHD probao.

Poludecu zbog sporosti ka wifi ruteru.
Iako se nakaci na 54mbps, brzina nikada ne prelazi 4mbps tj. 500KB/s.
Probao sa 3 razlicita rutera.
Samim tim, streaming HD videa ka smartTVu je spor, tj. malo malo pa stane da ucitava.
Copy/Paste iz lokalnog sharea takodje, 500KB/s u vrh glave.

Moze li neko da proba sa ovom aplikacijom svoj note 2?
https://play.google.com/store/apps/...IxMiwiY29tLmF5Y3NvZnR3YXJlLndpZml0ZXN0cHJvIl0.
Aplikacija je sitna i jednostvna, 1 klik bukvalno da izmeri briznu ka ruteru.

Poludecu zbog sporosti ka wifi ruteru.
Iako se nakaci na 54mbps, brzina nikada ne prelazi 4mbps tj. 500KB/s.
Probao sa 3 razlicita rutera.
Samim tim, streaming HD videa ka smartTVu je spor, tj. malo malo pa stane da ucitava.
Copy/Paste iz lokalnog sharea takodje, 500KB/s u vrh glave.

Moze li neko da proba sa ovom aplikacijom svoj note 2?
https://play.google.com/store/apps/...IxMiwiY29tLmF5Y3NvZnR3YXJlLndpZml0ZXN0cHJvIl0.
Aplikacija je sitna i jednostvna, 1 klik bukvalno da izmeri briznu ka ruteru.

Evo kako je kod mene.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1371106190952.jpg
    uploadfromtaptalk1371106190952.jpg
    66.9 KB · Pregleda: 108
Nazad
Vrh Dno