Šta je novo?

Fotografije - 2013

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ваистину врх 🙂 Можда је само природа ускратила лепше небо и облаке на другој 🙂

Куцам нешто па сам на ћирилици :d

Poslednja izmena:
Jedva sam i to nebo izvukao, da nebi ND filtera ni to nebi uspeo 🙂

auuu svaka cast Atmo, jos da imas italiju odma bi se dogovorili 😀

Novosadske razglednice

img86012.jpg

img8620j.jpg

img8633r.jpg

Lepe razglednice iz NS!

Evo dve iz NBG, nasip ka ostruznici - od petka, kad je bilo nesto sunca.

Lepe razglednice iz NS!

Evo dve iz NBG, nasip ka ostruznici - od petka, kad je bilo nesto sunca.

Nebo je super na obe. Na prvoj imaš neku dlačicu/trunku na objektivu u gornjem levom uglu (očisti je). Inače, uhvatio si konja u malo nezgodnom položaju. Možda si trebao da ga malo sačekaš da digne glavu, eventualno da te pogleda. Tako bi lepše popunio kadar. 🙂

Poslednja izmena:
Nebo je super na obe. Na prvoj imaš neku dlačicu/trunku na objektivu u gornjem levom uglu (očisti je). Inače, uhvatio si konja u malo nezgodnom položaju. Možda si trebao da ga malo sačekaš da digne glavu, eventualno da te pogleda. Tako bi lepše popunio kadar. 🙂

Hvala za dlaku 🙂 Sad je i ja vidim. Skoro sam cistio pumpicom, ali eto, nisam lepo proverio.

Hvala i za konja 🙂
Probacu sledeci put da ga zovem, pa da pogleda. Hm, nego, tada nisam uopste razmisljao o njegovom izrazu "lica" [why the long face?🙂]... Samo sam razmisljao di da ga smestim i da u'vatim sto vise neba.
Ne znam da li i drugi tako na brzinu sve odrade, pa posle kuci vide kako je moglo jos bolje.. ***, valjda brzo - kuso.

Ne znam da li i drugi tako na brzinu sve odrade, pa posle kuci vide kako je moglo jos bolje.. ***, valjda brzo - kuso.

Tako to ide. 🙂

Kako što više fotkaš, posle i više razmišljaš pre nego što opališ kadar, pa manje praviš propusta.

Pozdrav.

Isekao si donji deo stabala a gore imas iznad zastave prazno nebo koje nista ne prikazuje zanimljivo. Komotno si mogao da oboris kadar za 1/3. Ili da si odabrao drugi apsect ratio, siri.

Super si ovo izvukao, ja sam bio malo levo i nisam uspeo da izvučem noćnu panoramu od tog rastinja, ulazi mi u kadar.
Jesi se to ti popeo negde?

Nisam, jednostavno kao da je neko posekao rastinje, jednom davno sam prolazio ovudi i nije mogao da se uhvati bas ovakav kadar.
Krivo mi je samo sto sam zurio pa nisam ostao jos jedno sat vremena da uhvatim nocne fotke ali bice vremena...

Omlatio ga grad, ne verujem da je neko posekao 🙂

Ok, ako vidiš da je to neko potkreso, javi, pa ako hoćeš možemo zajedno. 😉

Mada, velika je to šteta, jako predivna panorama može tu da se radi ali to rastinje razbija kadar, oni to nikad neće poseći jer korenje drži zemlju iznad tunele kako ne bi došlo do klizišta.

Poslednja izmena:
Oblaci su mi dojajni!

crkvamarijinogimena2.jpg

Poslednja izmena:
img99834.jpg

Daljina+crop

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno