Šta je novo?

Ikom - Digitalna tv

Ne plaća se ništa, odnesu đubre, donesu CAM. Čovek je na drugoj temi prijavio da su mu došli za dva dana, meni je u toku 3. dan čekanja. Znači, tvoj LG treba da ima kablovski tuner DVB-C i CI slot.

E hvala ti bobiska za info... imam DVB-C i CI slot.
Prijavio sam se tamo u Ikom-u

Dobro je sto konacno dele module u zamenu,,resiveri si katastrofa,,ja necu uzimati jer imam svoj i i jedan samo tv sa slotom.
Danas sam saznao da od njihovog uvodjenja HD-a nema nista,samo reklama(ne znam sta im znaci takvo ponasanje) kao i za up net,vec su mnogi ovde vise puta pisali da za HD i up net mora ulaganje,medjutim oni to nerade a salju flajere da uskoro pustaju!!!??
Sto se tice slike na arenasport kanalima jos ce da poboljsaju,mada kako je bilo ovo je dobro!Nisam nista novo rekao,ali opet slanjem njihovog pisma sam mislio da ce ipak biti nesto u dogledno vreme,nazalost,sve se svelo da se korisnici ikoma uzdrze od prelaska(valjda im to bila poenta) na druge provajdere,naravno ko moze da bira!!!

što se tiče televizije, ikom stvarno zaostaje.
kad su u onom letku ponudili ovaj CAM, ja sam mislio da uvode HD, ili da će bar u narednih mesec, dva, a operaterka mi kaže nije u planu u skorije vreme. :/
inače, nisu još ni kod mene bili da donesu modul. prošlo je više od nedelju dana od prijave.

Ja sam se pre 13 dana prijavio za CONAX i nisu se jos ni javili.

Kod mene bili danas i doneli modul.
Znaci 10-i dan od prijavljivanja.
Slika bolja nego preko risivera,bar tako deluje mojim ocima.

Ja se prijavio u subotu, a vec u utorak (danas) doneli i to bez najave. Sreca pa su moji stalno kuci, isto tako su i za telefon dosli nenajavljeni posle dan dva. da li se sa CAM mogu sortirati kanali kako ja hocu? Generalno sam zadovoljan onim sta nude, naravno bolje bi bilo sa HD kanalima boljin i opsirnijim EPG, odlozeno gledanje....
I podrska je ok, vec su mi ranije menjali i modem i risiver posle riknjavanja sutradan.

Poslednja izmena:
Sortiraš kao i ranije, a još bolje programčetom SamToolBox. Izvezeš listu, za 10 minuta složiš sve i vratiš u tv. Pod uslovom da imaš Samsunga, naravno, a ako ne, onda je ovo info za ostale.

I na LG televizorima je lako,samo pomeras i povlacis po listi na koji broj zelis koji kanal.Meni cak ukljucili ponovo onaj promo
(par dana) za Arenu i `Max,pa ce to sutra/prekosutra da iskljuce.

Srećniče, meni su isključili posle 2 sata, pisao sam o tome ovde.

Sortiraš kao i ranije, a još bolje programčetom SamToolBox. Izvezeš listu, za 10 minuta složiš sve i vratiš u tv. Pod uslovom da imaš Samsunga, naravno, a ako ne, onda je ovo info za ostale.
Imam Samsung i ne vidim način da iz liste izbacim neželjene kanale. Da li je korišćenje ovog programa jedini način?

Samsung C650:
Meni->Antena->Upravljač kanalima->kursorom desno na kanal->na daljinskom Tools->Izbriši

Stigao i meni Conax danas.

Imam pitanje, da li postoji mogucnost da se promeni PIN za kodirane kanale, da ne bude 1234?

Da li je Arena na Flat 4 samo privremeno? Da znam da li da je odmah izbrisem iz liste ili ne?

Poslednja izmena:
Uđi u meni, na plug and play, common interface, ci menu, pa tu imaš promenu šifre (tako je kod Samsunga C650).
Možeš slobodno da obrišeš, Arene sleduju uz Flat 5.

Uđi u meni, na plug and play, common interface, ci menu, pa tu imaš promenu šifre (tako je kod Samsunga C650).
Možeš slobodno da obrišeš, Arene sleduju uz Flat 5.

Uspeo, hvala na informacijama.

Kod Samsunga 40D6000 procedura je: Meni - Sistem - Uobicajeni interfejs (na sprskom mi je TV 🙂 ) I tu promenite sifru.

Da li neko ima problem sa kucanjem PIN-a, kada je u pitanju Conax modul.

Naime, ako vrtim kanale, koji zahtevaju PIN, zatrazi mi ponovno ukucavanje iako nisam izasao iz PIN zone (ako me razumete 🙂 )

Da li jos neko ima doticni problem ili je nesto do mog TV-a/modula?

Meni je pravilo problem juce ceo dan, malo je iritantno.

Ni meni ne daje da promenim taj pin. Naravno, traži mi stari, za koji nemam pojma kako glasi...

Izgleda da je neko ko je imao ovu karticu pre mene promenio pin. Postoji li način da se resetuje na default vrednost?

IKOM izgleda nema nameru da uključuje ove pinkove kanale u digitalnu ponudu, samo su otključali ona postojeća tri kanala, a slika na analognim kanalima je očajna.

Što se tiče HD kanala, biće ih ali tek sledeće godine. 🙁

Sledeće? Potpisao bih da bude u decembru sledeće godine.

Od uvodjenja HD kanala kod ikoma nema nista,nerazmisljaju o tome a nisu ni krenuli da ulazu da bi imali mogucnost za HD!
Sto se tice kartica iz resivera,nazalost,ko dobije nove kartice uparene su sa resiverom ali moze preko conaxa bilo gde i bilo kod koga,dok za resiver mora odredjeni,,nekapiram ih ali to je IKOM 🙁

Nece biti ni povecanje neta up iz istog razloga kao i za HD 🙁
ali je net stabilan,bar kod mene 🙂

Jedina pohvala za poboljsanje slike na svim arenama i HBO kanalima 🙂

Poslednja izmena:
Da li još neko ima problema sa titlovima? U poslednje vreme postalo je baš iritantno, na primer na Fox Life i HBO sigurno preko 50% titlova mi se ne prikazuje. Na digitalnoj sam, da li može da bude do jačine signala? Sa TV-om je sve uredu jer mi se isti problem javlja na oba TV-a u stanu.

Nazad
Vrh Dno