Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Bojim se da ćeš se razočarati...bolje otkaži ako možeš.

http://www.aliexpress.com/store/feedback-score/221017.html#rating-displayer

Ne znam gde si video da ima 100 feedbacka. Ima 70 ovog meseca (74 ukupno), od kojih je 5 negativno, što je vrlo veliki procenat i svi su za fake veličinu, max 8GB, umesto 256 GB i sl.

I poslednji negativan od prekjuče je baš za taj tvoj fleš: "FAKE capacity,not 256 gb,only can reach 8gb;aprox..-"

Dodatak: Ima tamo i pozitivnih feedbacka, baš za taj uređaj, ali su to ili ljudi koji se ne razumeju ili oni koji su stavili manje od 8GB na njega, pa videli da radi ili oni kojima je bilo bitno samo da je stiglo, pa ocenili. <100 feedbacka je ništa. Na eBayu sam takođe naleteo na lika koji je prodavao one male GoogleTV uređaje, ali uz njih je u paketu davao i daljinski, koji košta kao pola uređaja. Uzeo sam ga, naravno, međutim posle 15ak dana dobio email od eBaya da je ovome nalo zatvoren, a da ako dobijem uređaj sve super, ako ne, da im se požalim.
Šta je lik uradio, napravio je zaista pakete možda njih 10, to dvoje u kompletu, pa onda prodao 100 komada, prvih 10 koji su to dobili srećni ostavili feedback, ove druge je zavrnuo :) Onda nam je eBay vratio novac.

Poslednja izmena:
Ako može neko da mi pusti na PM link za aktuelnu verziju igo navigacije i mini objašnjenje kako sve to podesiti da radi na 1280x800 na nexus 7-ci, bio bi zahvalan. Pogledao sam svih 269 strana ovog thread-a i ima gomila nekih linkova i pojašnjenja tako da sam se pogubio...na mojoj SGS2-ci je bilo znatno lakše.

Da li Nexus 7 (verzija koja ima 3G) moze da se koristi i kao telefon? Pozivi i SMS...

Ne. Ne poseduje telefonske funkcije. Nekim hackom moze sms da se salje, ako ti nesto znaci.

Kod nekih moze, kod nekih ne. Zavisi od modela do modela.

Na Nexus 7 rade developeri da to omoguce, ali ne ide im iz nekog razloga.

Kod kojih tačno može i znaš li link ka tom omogućavanju opcija slanja sms

Hvala Corvux Corax.

Ja znam samo da Samsung P1000 moze da zove i salje poruke. Ne znam koji jos modeli mogu, a i mene to zanima.

POgledaću, hvala ti za link

Ako može neko da mi pusti na PM link za aktuelnu verziju igo navigacije i mini objašnjenje kako sve to podesiti da radi na 1280x800 na nexus 7-ci, bio bi zahvalan...

Takodje, isti slucaj kod mene. Za Nexus 7 ne mogu da nadjem valjanu verziju. Gde god nadjem pomenutu rezoluciju linkovi su pokojni. Dakle ako moze neko bilo kakav tip makar o tome gde bih mogao da pogledam. Inace pretrazio sam sve uzduz I popreko I ne nalazim :|.

Takodje, isti slucaj kod mene. Za Nexus 7 ne mogu da nadjem valjanu verziju. Gde god nadjem pomenutu rezoluciju linkovi su pokojni. Dakle ako moze neko bilo kakav tip makar o tome gde bih mogao da pogledam. Inace pretrazio sam sve uzduz I popreko I ne nalazim :|.

iGO za Nexus 7 ima na noeman.org

Hvala svima sve je sredjeno I sve radi. :wave:

Da li bi neko zeleo da mi objasni kako da uradim kalibraciju baterije,citao sam u temi o tome ali mi nije najjasnije a plasim se da nesto ne zabrljam.Mnogo izraza ne razumem,zato sam prinudjen da trazim pojednostavljenu verziju.Nemojte se srditi na mene i hvala unapred:)

Skinuo sam Battery HD Calibration,napunio bateriju do vrha i ukljucio kalibraciju.Valjda je to to:sceptic:

Gde mogu u Bg-u naci opremu za Nexus 7 (tipa neka kvalitetna folija, torbica za nosenje, auto punjac...) Svracao na par mesta i nemaju nista.. Samo u Tehnomaniji sam nasao neku roze torbicu za ~3000. Moze na PM. Hvala.

Gde mogu u Bg-u naci opremu za Nexus 7 (tipa neka kvalitetna folija, torbica za nosenje, auto punjac...) Svracao na par mesta i nemaju nista.. Samo u Tehnomaniji sam nasao neku roze torbicu za ~3000. Moze na PM. Hvala.

U Srbiji nigde. Ja svu opremu tog tipa naručujem sa dx.com, jeste da zna da putuje i do 40 dana ali imaju ubedljivo najbolji izbor i cene.

Jedno pitanje, nema šansi da se ulogujem na Skype na Nexusu jel ima neko ideju šta je u pitanju?

Za torbicu ne mogu da te savetujem. Vrlo je neygodno. Folija ti ne treba. Auto punjac takodje. Uzmi auto/upaljac/USB sa 2a i spojis kablom od N7.

Poslednja izmena:
Drugi put pitam.
Kad povezem PC i Nexus, explorer mi prikazuje fajlove koji ne postoje. Tako je na Win7 tako i na Win8. Ja samo pitam zna li ko razlog.

Poslednja izmena:
Koju aplikaciju da koristim da povežem tablet sa računarom pritom da budu povezani u mrežu i da mogu da povlačim filmove muziku i sl sa računara na tablet ?

Ja koristiim ES explorer.

Ja koristim File Manager HD (tablet).

Meni ovo nikako ne polazi za rukom kada dodjem do logovanja stalno me izbacuje

Ko si sad pa ti? Jedan lik pita a sad drugi nastavlja...

Morate na windowsu da imate password i da je taj kompjuter povezan sa ruterom (zicno ili bezicno) preko koga se telefonom/tabletom kacite na wifi. Kada sve to uradite, onda u ES odete na LAN i Scan. Kada nadjete svoj kompjiter koji ce imati neku IP adresu idete longpress na tu ikonicu i unesete username i pass (koji koristite za login na taj komp). I to je sve.

Nazad
Vrh Dno