Bojim se da ćeš se razočarati...bolje otkaži ako možeš.
http://www.aliexpress.com/store/feedback-score/221017.html#rating-displayer
Ne znam gde si video da ima 100 feedbacka. Ima 70 ovog meseca (74 ukupno), od kojih je 5 negativno, što je vrlo veliki procenat i svi su za fake veličinu, max 8GB, umesto 256 GB i sl.
I poslednji negativan od prekjuče je baš za taj tvoj fleš: "FAKE capacity,not 256 gb,only can reach 8gb;aprox..-"
Dodatak: Ima tamo i pozitivnih feedbacka, baš za taj uređaj, ali su to ili ljudi koji se ne razumeju ili oni koji su stavili manje od 8GB na njega, pa videli da radi ili oni kojima je bilo bitno samo da je stiglo, pa ocenili. <100 feedbacka je ništa. Na eBayu sam takođe naleteo na lika koji je prodavao one male GoogleTV uređaje, ali uz njih je u paketu davao i daljinski, koji košta kao pola uređaja. Uzeo sam ga, naravno, međutim posle 15ak dana dobio email od eBaya da je ovome nalo zatvoren, a da ako dobijem uređaj sve super, ako ne, da im se požalim.
Šta je lik uradio, napravio je zaista pakete možda njih 10, to dvoje u kompletu, pa onda prodao 100 komada, prvih 10 koji su to dobili srećni ostavili feedback, ove druge je zavrnuo

Onda nam je eBay vratio novac.