Šta je novo?

Targo Telekom

Ovi novi akcijski paketi imaju nove nazive, i ako tako gledamo svi postojeći korisnici imaju ugovore u kojima su stari nazivi paketa, koji definišu i brzinu dl/ul. Ako tako posmatramo, male su šanse za stare korisnike sa ugovornom obavezom za nove veće brzine i niže cene (do isteka ugovora).

Potpisemo anekse ugovora i eto resenja :)

To ne mora da znači da stari korisnici neće imati veće brzine. I Telekom je povećavao brzine na ADSL-u dok sam bio pod Ugovorom.

Управо сам звао Тарго. Речено ми је да ће позивати појединачно све старе кориснике, попуњаваћемо неку анкету и биће нам нуђено нешто (није желела да каже тачно шта). Сви прелазимо на нове брзине, основни пакет је 24/12 а стари се укида. Цена остаје иста. Ово ће се дешавати отприлике током следећих месец дана. Дакле, очекујте позив од Таргоа.
Ето, ја сам овако схватио оно што ми је речено из корисничког центра.
Ако стварно добијемо 24/12 за садашњу цену, свака им част. Сада су недостижно бољи од конкуренције. Мени је и њихова ТВ понуда сасвим задовољавајућа тако да немам примедби.:D

додатак, ако сам добро схватио, претпостављам да ово значи да неће сви одједном аутоматски прећи на нову бризину већ појединачно, како кога буду звали.

Poslednja izmena:
Au al se ovi(TT) razbacuju sa Mbit-ima svaka cast, e sad su zadali udarac koji nece moci NIKO, ali doslovno NIKO da isprati sa cenom, kvalitetom, brzinom pogotovu UL.
Svaka cast TT

Cisto me zanima sta ce raditi sa korisnicima koji su na Duo 20 paketu? Da li ce samo smanjiti cenu na 1999 din, ili ce podici brzinu kako bi za iste pare 3099 din dobili odgovarajuci paket. Ili ce nas iskulirati :)

Cisto me zanima sta ce raditi sa korisnicima koji su na Duo 20 paketu? Da li ce samo smanjiti cenu na 1999 din, ili ce podici brzinu kako bi za iste pare 3099 din dobili odgovarajuci paket. Ili ce nas iskulirati :)

Neće nikog iskulirati. Pošto im je osnovni duo paket (24/12) 1999din, ti ćeš plaćati 2299din i imaćeš brzinu 32/16. Tako ja barem mislim.

I ja mislim da ce tako biti da ce dobiti 32/16, videcmo.

Nadam se da će biti tako, pošto sam i ja prošlog meseca prešao na 20/10. Da sam znao, nisam ni morao da menjam :)

Inače dobar je i ovaj 20/10, jedino ne stižem da pogledam ništa od onog što se skine :)

Prilozi

• MaxDownload.png
    MaxDownload.png
    55.4 KB · Pregleda: 151
Poslednja izmena:
Ovo je dobra vest za korisnike TT (sadasnje i buduce), ali pazljivo procitana moze da ukaze na neke, ne tako lepe stvari:
- U podrucjima koja TT pokriva uporedo sa drugim operaterima, mali broj korisnika je presao sa starih operatera na TT. Razloga moze za ovo moze biti vise: nemogucnost uzimanja samo TV usluge, relativno losa ponuda kanala, ugovor na 12/24 meseca, itd... Mali broj korisnika znaci malo redovnih prihoda za pokrivanje operativnih troskova, te TT cini sto moze da novom ponudom privuce jos nekog korisnika. Koliko ce ovo biti efikasno, ostaje da se vidi.
- Informacija (ako je tacna, naravno) da ce telefonom zvati postojece korisnike i putem ankete im nuditi "nove" usluge, znaci samo jedno: TT ima suvise malo korisnika, pa sebi moze da dozvoli luksuz pojedinacnog zvanja. I tu se vracamo na prethodnu tacku o broju korisnika i prihodima firme...

Na zalost, iako pozdravljam potez TT sa poboljsanjem usluge po istim/slicnim cenama, ostaje gorak ukus da njihov dolazak nije doneo preko potrebnu ozbiljnu konkurenciju na internet/TV trzistu Srbije.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Nadam se da će biti tako, pošto sam i ja prošlog meseca prešao na 20/10. Da sam znao, nisam ni morao da menjam :)

Inače dobar je i ovaj 20/10, jedino ne stižem da pogledam ništa od onog što se skine :)

Dao bi ti plus da može, kod mene je isto tako :) Prosto mi je nezamisliva brzina kojom se sve skida :)

Na zalost, iako pozdravljam potez TT sa poboljsanjem usluge po istim/slicnim cenama, ostaje gorak ukus da njihov dolazak nije doneo preko potrebnu ozbiljnu konkurenciju na internet/TV trzistu Srbije.

Pozdrav

Nebi verovao sta bi se desilo za 1 mesec da imaju mrezu u celoj Srbiji :)

Ovo je dobra vest za korisnike TT (sadasnje i buduce), ali pazljivo procitana moze da ukaze na neke, ne tako lepe stvari:
- U podrucjima koja TT pokriva uporedo sa drugim operaterima, mali broj korisnika je presao sa starih operatera na TT. Razloga moze za ovo moze biti vise: nemogucnost uzimanja samo TV usluge, relativno losa ponuda kanala, ugovor na 12/24 meseca, itd... Mali broj korisnika znaci malo redovnih prihoda za pokrivanje operativnih troskova, te TT cini sto moze da novom ponudom privuce jos nekog korisnika. Koliko ce ovo biti efikasno, ostaje da se vidi.
- Informacija (ako je tacna, naravno) da ce telefonom zvati postojece korisnike i putem ankete im nuditi "nove" usluge, znaci samo jedno: TT ima suvise malo korisnika, pa sebi moze da dozvoli luksuz pojedinacnog zvanja. I tu se vracamo na prethodnu tacku o broju korisnika i prihodima firme...

Pozdrav

Mislim da jesu ozbiljna konkurencija, jer da njih nema SBB ne bi najavio Fiber Power, IKOM ne bi ponudio nove akcije, Radijus Vektor ne bi napravio internet paket 20/1 Mbps za 1590 din. A SBB nije lud da im da SportKlub i FOX kanale, jer bi tako presli svi na Targo.

Na sajtu su nestale informacije o cenama paketa i koji su paketi dostupni.

Iskreno se nadam da će povećanje brzina biti automatsko i da će odjednom pogoditi sve korisnike, zašto komplikovati i zvati svakog pojedinačnog.

Nešto mi nisu jasni ovi novi cenovnici...Paket Twin Turbo 24/12 + osnovni paket TV, 3999din mesečno...ja imam Duo20 paket koji plaćam 3099din mesečno, a brzina je skoro uvek 24/12...

Ipak je neki bag, na telefonu mi ide skoro do 30mbit, na kompu i dalje oko 24 tako da sam mislio da su povecali.

@Gliga: na zalost, TT jos uvek nije prava konkurencija, osim na jednom manjem delu Beograda i okolnih mesta. SBB-ov Fiber Power je samo marketinska prica. Pozovi ih pa ces shvatiti da je skoro nemoguce dobiti tu uslugu, jer je ima na veoma ogranicenom podrucju. To pokazuje da je SBB uveren (a u ovom momentu i nema razloga da ne bude) da im TT nije ozbiljna pretnja.
Sto se tice sirenja TT-a, plasim se da do toga nece doci brzo, i ne u obimu u kom bi mi, potencijalni korisnici, zeleli. Prosirenje/izgradnja mreze kosta prilicno, a cini mi se da je TT u delovima gde posluje, privukao znatno manje korisnika nego sto je planirano (i sto im je neophodno da finansiraju poslovanje).
Kao sto vec rekoh, nazalost, ali cini mi se da ovaj potez TT-a nece napraviti dovoljan pritisak na ostale operatere. Voleo bih da gresim, ali...

Pozdrav

Došao 01.jun, iako je nezvanično najavljivano povećanje brzina na TT, i dalje sve po starom:

Targo Duo10.

Stvarno mi nisu jasni likovi koji rade marketing za targo. Recimo kod mene u ulazu sa vremena na vreme postave obavestenje da su se stekli uslovi za priključivanje i to je sve. Na tom obavestenju niti ima podatak o brzinama i cenama niti info da se radi o FTTH.
Sada posle ovog povećanja brzina da su pametni i da lepo krenu u ofanzivu sa flajerima, obaveštenjima o brzinama po ulazima i lepi sebi prigrabe novi talas korisnika.
Inače da li je zbog Targovog novog paketa ili ne ali PTT KDS nam se konačno probudio.

Polako vidite da se rezultati polako ostvaruju ovi su digli brzine svi operateri misle o tome...

rafiki: Optika nema granice toga se plase svi ostali operateri,ako smem dakazem ali recimo TT mogu da uporedim ko pocetak Bila Gejtsa koji je poce u garazi a vidi sada... E tako je poceo i TT samo se brze razvija :)

Bivis: Nemogu sve da stignu najverovatnije :( ,a ADSL se probudio zbog TT i jos nekih koji su digli svoje ponude ... Ali TT ima skoro neogranicene mogucnosti..

Ako recimo se i desi da neko ponudi 100/50 targo bez problema pa cak i da ima par stotina hiljada priljucaka moze da ponudi 200/100 (realne brzine) i toga se svi plase...

Poslednja izmena:
Pa to sam i ja konstatovao :D Paket ekvivalentan paketu Duo20 je sada 3999din u odnosu na 3099din koliko je bilo do sada za ugovornu obavezu na 24 meseca.

Надам се да нисам у праву, али ситуација за нове кориснике који желе основни пакет је оваква:
У првој години уговора, добија се 24/12 за 2000 дин., онда у другој години поскупљују на 2400 дин., па након те две године "цену уговорених услуга обрачунавају према Понуди са ценовником ТАРГО Телекома, а брзине интернета у уговореним пакетима усклађују са лимитима из Понуде са ценовником", односно смањују брзину на 12/6 и поскупљују на 3000 дин.

Poslednja izmena:
A mozda je dati cenovnik bez ugovorene obaveze... Na flajerima pise da su cene sa ugovorenom obavezom dok na ovom skupljem cenovniku toga nema.

Надам се да нисам у праву, али ситуација за нове кориснике који желе основни пакет је оваква:
У првој години уговора, добија се 24/12 за 2000 дин., онда у другој години поскупљују на 2400 дин., па након те две године "цену уговорених услуга обрачунавају према Понуди са ценовником ТАРГО Телекома, а брзине интернета у уговореним пакетима усклађују са лимитима из Понуде са ценовником", односно смањују брзину на 12/6 и поскупљују на 3000 дин.

Bas tako,kome li je ovo palo napamet da pravi takve pakete.

Evo sad sam proverio cenovnike. Nakon isteka ugovora ako isti ne produzis onda je veca cena. Ništa nenormalno.

Ovo nije bas korektno,ali je i dalje cena meni barem prihvatljivas u odnosu sta se dobija...

Ali gde su otisle brzine 80/40 i 120/60 ?

Verovatno ih niko nije ni uzeo :)

Vidim da je čak i uspavani PTT KDS probudio - imaju novi sajt, uveli neke pakete za TV, videh da ima i neka akcija za 1500 dinara osnovni paket TV i 2M/256k internet.
TT će sada jako teško da dobije nezahtevne korisnike koje ne zanima brzina, DVB-C i sl. nego samo što manje da plate.

Nazad
Vrh Dno