Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

I mene mučilo pa sam menjao kad sam čuo za GE :D

Sada sam procitao da LG izgleda ne pravi sledeci Nexus (5). Motorola je sa svojim X previse tajanstvena, mislim da od toga nema nista, bar ne u dovoljnoj meri. Izgleda da ce mi se nasmesiti SGS4 GE kada bude dobavljiv kod nas.

Па није рекао Google него LG;-)

pa dobro samim tim ni google posto lg pravi sledeci nexus.. a sada sam video vest da lg satro nece praviti n5.. dobro,nadam se onda motoroli sa amoled displejom :D

Poslednja izmena:
Kako si zakljucio da je bolji kada lepo na testu pise da je u svim uslovima krace trajala baterija na octa proc.?

Permutovao sam brojeve modela...

Utoliko gore po Samsung Exynos Octa. Mozda Android nije optimizovan za taj cip pa zato ne radi ono sto bi trebalo.

kako bre? Google=nexus, ne može drugačije

Stigao mi SGP (spigen) Neo Hybrid White - pervezija od case-a :) Mada je malo veći telefon sa njim.

Nego, tek sad primetih da imam kao neku foliju preko sočiva ali ne mogu baš lako da je skinem. Jel to zaštitna folija (kao što su i rubovi imali) ili nešto drugo?:D

Baci neku fotku tog case-a :D

Stigao mi SGP (spigen) Neo Hybrid White - pervezija od case-a :) Mada je malo veći telefon sa njim.

Nego, tek sad primetih da imam kao neku foliju preko sočiva ali ne mogu baš lako da je skinem. Jel to zaštitna folija (kao što su i rubovi imali) ili nešto drugo?:D

Probaj nekom vizit karticom ili tanjim kartonom, ja sam odmah skinuo, malo je tvrdja folija.

@Swiper
Nije da insistiram, ali... Ne bi bilo loše;)

odakle ti to da google ne pravi n5.. ?

Posle S4 GE i sada HTC One GE, mislim da vise nece biti Nexus uredjaja, nego da ce biti flagship telefoni raznih kompanija sa dve verzije, njihovom i GE verzijom. To je po meni win win.

pa pitanje je koliko ce biti osakaceni sa golim google sistemom. Bice brzi al bez zezalica koje i cine te telefone drugacijim od ostalih.

pa pitanje je koliko ce biti osakaceni sa golim google sistemom. Bice brzi al bez zezalica koje i cine te telefone drugacijim od ostalih.

Upravo ovo...

@uros pogledaj koliko je samo bedno i jadno (po meni) odradjen softver za kameru na N4, a pogledaj kako lepse izgleda na S4 i pogle samo koliko ima opcija.

Menu je preuzet sa Galaxy Kamere i stvarno ima dosta opcija.

Posle S4 GE i sada HTC One GE, mislim da vise nece biti Nexus uredjaja, nego da ce biti flagship telefoni raznih kompanija sa dve verzije, njihovom i GE verzijom. To je po meni win win.

a ja bas mislim da ce biti i to iz vise razloga.. no vreme ce pokazati

Obicna folija, ja sam vizitkom skinuo bez problema ;)

Kakav je spigen ovako, i koliko te je izasao?

Ja sam inace u potrazi za tim case-om

Sto se tice prelaska sa S3 na S4, ja bih menjao. Uostalom uporedi ta dva modela, ali ne u radnji nego ako neki drugar ima pa da ga isprobas kuci na sat dva i videces o cemu pricam.
Moj drug je bio pri stavu da nema potrebe menjati jer nema nikakve vece razlike dok nije koristio jedan dan S4 pa se posle vratio na S3.

Bas zato i kažem da se razmišljam ;)
Isprobala sam i u radnji i kod prijatelja (podešavala sam mu sve i svašta, jer je on sa prastare nokie prešao na S4, pa nema pojma o ničemu :D). Kada sam ga gledala u radnji nije me oduševio toliko da bih prešla sa S3 na S4,ali posle malo dužeg "igranja" pala sam u iskušenje :D
Za sada mi je velika doplata, pa ću verovatno sačekati još malo. Mada, baš od tog prijatelja imam varijantu da sačekam avgust (jer tada dolazi ponovo za Srbiju) i da mi donese za 350eu. Ali, mnogo sam nestrpljiva ;)

I ja sam govorio da je isti S3. Jedino sto mi se odma svidelo je kamera, drugo nista. Bio sam u vipu i video ga (ne cackao) i ista je reakcija bila - isti s3.
Medjutim kada sam video koliko je lagan i tanak, kako lezi u ruci, a tek kako radi, pao sam u iskusenje kao i ti i kupio ga :)

Imao sam sve galaksije i evo mojih razloga za prelazak na noviji model:

1-2: Kamera, brzina, i veci ekran
2-3: rezolucija ekrana, kamera
3-4: RAM i GE verzija (nadam se da nece da nesto izmisle i onemoguce). Da nije bilo ovo oko GE verzije ne bih presao ovako brzo

A razlika u Vipu i Telenoru i do 10000 za slične pakete... Dugo godina sam u Telenoru, ali sad su ga baš preterali :thumbdown:

Vrh Dno