Šta je novo?

Call of Juarez: Gunslinger

Jedino me plaši cena igre, ne bi Ubisoft davao novu igru za $15 da vredi puno :)

Kakva god da ispadne igra ja je ne placam, tako da mi svejedno :)

A sudeci po trelerima i gejmpleju, bice ok :)

Upravo je probao ali jedno 5 min. Grafika cudna , kao crtani film , slicno borderlands-u, meni se svidja. Radi na max podesavanjima u 1080 sa mojom oldschool mashinom jako tecno , mislim preko 60fps jer mi nije bio ukljucen fraps. Deluje mi interesantno sto sam mogao da vidim za par minuta igranja. Pozdrav

Hvala :) Skinucu je danas, i odigram ako stignem :)

Poslednja izmena:
Mislio sam da je UBisoft, odavno kaput.
Mozda se izvuku nekim novim nastavkom Price Of Persia, serijala ?

Nervira me onaj crni okvir na ekranu, sta im bi to da stave ja ne razumem... inace igra mi se dopada :)

Nervira me onaj crni okvir na ekranu, sta im bi to da stave ja ne razumem... inace igra mi se dopada :)

a i ja imam 19 inca i taj crni okvir, a na tv full hd ga nema, inace igra je prava zabava bas sto i treba da bude call of juarez, vratili su se i to perfektno :D

Evo i ja danas probao,jako podseca na prvi deo,sto mi se jako svidja,ima taj neki smek prvog dela,jako lepa grafika,ok napucavanje,sve u svemu odlicna zabava!

Kakav crni okvir, crne linije gore i dole? To je normalno ako igra ima interni rendering u 16:9 rezoluciji a ostalo je pokriveno crnim trakama u slucaju da rezolucija nije ta... just like the movies.

CoJGunslinger.jpg na ovo sam mislio, ne volim nikakve linije... to me smara, ali igra je super!

Gledajuci neke trailere od ove igre,mislio sam da cu je lako preskociti,ali ipak vasi komentari kazu da je vredi probati :) .POgotovu ako podseca na prvi deo,koji je po meni bio nesto novo do tada.Ne toliko po grafici (mada je i ona bila odlicna),kolko po prici .

Poslednja izmena:
Fazon sa pripovedanjem u toku akcije i komentarima ekipe iz salona je odlican, zaista zabavna igra!!!

Nisi jedini. Konfa iz profila, sve na high 1680x1050, vsync on i kao da se povremeno javi micro stuttering. Bez obzira da l' gledao u travu ili u bandite.

Inače, igrah je jedno sat vremena i kao veliki protivnik cell shade grafike, u ovom okruženju sa manjom dozom cell shading-a, sve lepo izgleda. Priča mi se sviđa, posebno deo sa naracijom kao što ljudi pre mene rekoše.

Ako gameplay-a bude bilo makar 4-5-6 sati, biće ovo lepa igra.

Update, koji je izasao sinoc, resava stuttering. Takodje, dodaje mogucnost menjanja FOV-a, kao i uklanjanje crnih ivica.

Ok igra, dobra zabava za dva popodneva, traje mozda 4 sata ukupno...

Zavrsio sam igru i utisci su sve naj.U skorije vreme nisam igrao bolju igru na temu vesterna.Sve pohvale za igru!

Dobro jel neko uspeo da nadje - instalira taj update? Trazim ga na netu nonstop i ne mogu da nadjem. Necu da nastavljam da je igram bez veceg FOV ...

Dobro jel neko uspeo da nadje - instalira taj update? Trazim ga na netu nonstop i ne mogu da nadjem. Necu da nastavljam da je igram bez veceg FOV ...

Takodje i mene ovo interesuje,a siguran sam i mnogo ljudi ovde.Ono mikro seckanje zna da pravi probleme i smanjuje utisak o igri.

moze li na max na C2D? :D

Vrh Dno