Šta je novo?

Call of Juarez: Gunslinger

Ja sam naso kao neki al posto dosta ljudi prijavljuje da im igra crashuje ili neki slican problem posle update-a nisam ga isprobao. Ako hoce da se igra neko od vas sa njim neki javi na pm pa cu mu dati link. ;)

Stigao sam sinoć do 3. epizode, i danas kada sam hteo da nastavim continue dugme je zamrznuto, ima da se uđe u recollections u drugu epizodu, ali treća nije sačuvana. Ne znam da li je to normalno, ali bi bilo glupo da se sve mora odjednom prelaziti...

Stigao sam sinoć do 3. epizode, i danas kada sam hteo da nastavim continue dugme je zamrznuto, ima da se uđe u recollections u drugu epizodu, ali treća nije sačuvana. Ne znam da li je to normalno, ali bi bilo glupo da se sve mora odjednom prelaziti...

O HVALA BOGU NEKO SA ISTIM PROBLMEOM KAO JA :)....ISTA STVAR,kod trece epizode sam izasao iz igrice i nece da nastavi,isto mi nudi recollection i nista dalje....pokrenuo sam ponovo igru od pocetka, na new game,dosao do 9 nivoa,izasao iz igrice i ista stvar se desava,ne znam sta da radim,ili save game ne radi ili je neki zesci bag,a nigde ne mogu da nadjewm update????pomoco please? :)

Presao sam igru 3 puta, drugi put sam na normaln skupio 550k iskustva, posle na new game plus je igra bila u neku ruku izazov :)

Nisam se sretao sa bagovima, igru bih ocenio 7/10

O HVALA BOGU NEKO SA ISTIM PROBLMEOM KAO JA :)....ISTA STVAR,kod trece epizode sam izasao iz igrice i nece da nastavi,isto mi nudi recollection i nista dalje....pokrenuo sam ponovo igru od pocetka, na new game,dosao do 9 nivoa,izasao iz igrice i ista stvar se desava,ne znam sta da radim,ili save game ne radi ili je neki zesci bag,a nigde ne mogu da nadjewm update????pomoco please? :)

Problem je u steam.ini i steam.dll fajlovima na win xp-u.

Probaj da uradis sledece:

Updejtuj na 1.01
ubacis ova dva fajla iz neke druge igre, recimo ja sam stavio iz Resident Evil 6

Sva usnimavanja sada rade.

Poslednja izmena:
Jao ljudi, dajte kupiti original. Ja sam kupio za male novce , moze se pronaci kod nas na sajtovima za oglase. Evo igram vec 6 dana , nisam imao problema. Igra me odusevljava :)

fina je igra za razbibrigu a i lepo je optimizovana. nije cak ni toliko kratka, ima sigurno 10 sati ako se ne prelece.

Ima li onih dvoboja kao u prvom dijelu?
Nemam dobar mis, pa da je ne skidam bzv...

A i meni, samo sto je meni mis otisao u k...., pa mislim da nema sanse da mogu prvi preci...nego vidjecu, izgleda da je dobra igra

Vrh Dno