Šta je novo?

Panasonic ST50 serija

...po meni je to, sa odlozenim paljenjem nakon duzeg pritiska na POWER, jako prakticna funkcija....

Po meni je medija plejer morao MNOGO biti bolji. Pričam o sitnicama koje živit znače.

...za media player, svakako neko externo resenje... verujte da nisam ni pokusavao nesto da reprodukujem internim -vremesni WDTV Live i dalje valjano sluzi, pusta bukvalno sve... cena sitnica, zadovoljstvo potpuno!

Ono za duže držanje power dugmeta na daljinskom je "panasonic unique feature" koji imam i ja na dva crt modela tog proizvođača.

Da li je neko pokušavao da sluša internet radio na TVu ili da instalira Flash player?

Radi bez ikakvih problema ...ima instaliran shoutcast radio player ...

Ima ih više u marketu. Meni najviše odgovara TuneIn pošto ga koristim i na mobu.

Ima li kakav screensaver dok se slusa tunein? Nezgodno ostaviti staticni radio da svira duze vrijeme.

Možeš isključiti ekran opcijom "Screen display" na "Off". Ton nastavlja da se reprodukuje, slika se gasi dok ne stisneš bilo koje dugme na daljinskom.

I tada pojacavanje ne pali ekran, sto se super.

Jel ko probao skopčati onaj chinch kabal na izlaz za slusalice? Htio bih to povezati na kino, radi li to tako?

Da, ja sam povezao izlaz za slušalice na hi-fi sistem (činč) i radi ok.

Na onom kablu sto je dosao uz tv koji ide u 3.5mm ulaz na tv-u ima puno kablova, 5-6 cini mi se, koja boja je desni a koja lijevi zvucnik?

Ajde da ne otvaram novu temu nego ovde da pitam.Drugar je prosle godine kupio panasonic TX-P42UT50E ali nije dobio naocare za gledanje 3d filmova.Da li zna neko koji model naocara se koristi za ovaj tv,i koliko kostaju i da li moze da se kupe kod nasih ljudi koji donose iz madjarske?

Imas kod nas na KP prodaju Samsung 4100 koje odgovaraju cenovno a I kompatibilnoscu tv-u....

Narode, kako snimati materijal sa tv na USB? Probao sam sa fleškom od 2GB, ali mi izbacuje : device not supported.

Koliko ja znam ne moze,moze samo na hdd I to ne manji od 320Gb tako nekako .....pogledati uputstvo posto nisam 100% siguran za detalje.

Imate li problema sa IR?

Ja ako gledam HD utakmicu sa rezultatom u ćošku, kad prešaltam na bijeli ekran, taj rezultat ostane određeno vrijeme, doduše samo je primjetno na bijelom slajdu. A samo sam gledao npr poluvrijeme jedne utakmice. Hoće li pojava IR-a nestati sa vremenom?

Poslednja izmena:
Trebalo bi vremenom samo teže da se stvara i brže da nestaje, a da nestane kompletno... neće moći...

Mada se meni još uvek ceo desktop ureže za 5 sekundi... sve mi teško da se rastanem od njega na 45 dana i da ga reklamiram... ali moraću to da uradim uskoro...

Ljudi... da cuknem vo drvo, nema tih problema jer mi se desilo sa rts1 da se uspavam (gledao seriju Primeval) i bez problema a vrteo sam i pozadine i cudesa da proverim. Logoi, satnice i sl ne ostaju... ali npr drzim pixel orbiter na on. Nisu sve 50ST50 sa timproblemima, pa ima dosta ljudi sa tim tv koji se ne zale uopste.

Povezivanje sa a/v receiverom

Dakle, povezao sam tv putem hdmi kabla sa a/v receiverom (hdmi 2 sa arc funkcijom) i to ubacio, medjutim ne prevacuje ton preko a/v receivera prilikom gledanja antenskog tv signala. I jedan i drugi podrzavaju arc funkciju, i nesto ne mogu da poverujem da mi treba digital optical audio kabl? D li neko ima neko pristojnije resenje? Yamaha rx-v275 je u pitanju.

Poslednja izmena:
Ako već nisi, pogledaj u opcijama risivera, trebalo bi da imaš opciju za uključivanje ARC-a negde. Možda je do toga, možda i risiver ima poseban hdmi koji radi sa ARC-om.

Inace nisam jos povezao hdmi kablom jer mi je komplikovana izvedba izmedju tv-a i pc-ja. No nije mi bitno, prebacim na usb i gledam sta hocu.
Nego hteo bi kada bi uspeo da uparim pc sa tv-eom preko wifi mreze i onda kada pustim nesto iz youtube-a iz browsera (Opera po mogucstvu) da mi se to prikaze na tv-eu. Posto sam to uspeo da izvedem sa S2 i tv-eom kada pustim nesto iz aplikacije youtube mogu da posaljem preko mreze na tv i onda sve radim preko mobilnog, premotavam, biram dalje,... (jednio ne znam kako rez. da promenim).
Postoji Samsung Link pa pokusavam da vidim da li moze preko njega.
A takodje se i pitam kolko mi je ovo pametno povezivanje preko wifi, ispadne da je to sve lako dostupno za pristup uz odgovarajuce znanje...

Poslednja izmena:
Pozdrav momci, treba mi pomoc.

primetio sam da kada gledam filmove onda kada se zamraci scena (tipa pocetak filma) onda se panel ugasi (tojest crno je crno ko sto bi i trebalo da bude kod plazme) ALI cim se pojavi nesto na crnoj pozadini makar jedno slovo onda crna boja postane svetlija ko da je LCD pozadinsko ostveljenje. NAPOMENA : zasad samo preko USB-a gledam filmove i ovo sam primetio samo na DINAMICKOM modu, na ostalim modovima nemogu skroz zamracit crno boju cak i ako smanjim na -30 i ugasim sva svetla u sobi, cak i onda se vidi da tv "svetli".

Jel ovo normalno ili je panel pokvaren, mislio sam da ce crna boja bit bas skroz crna zato sam kupio ovaj model.

Nazad
Vrh Dno