Šta je novo?

HTC One

Uslikaj ako mozes cisto da se uverimo:)

Da li je moguće da cela priča a isporuka u Srbiji ima gap na spojevima sa obe strane i telefon žvaće? Dve Telenor radnje po dva telefona iz kutije i HTC stand u Delti?

Nema to veze sa Srbijom. Ja sam moj kupio pre mesec dana u USA preorder i imao je gap gore pa sam morao da ga vratim postom nazad jer mi se pored toga pojavila jedna tackica gore iznad ekrana u onom crnom delu na staklu i jos jedna tackica od prasine. Posle sam otisao u shop i prvo otpakovao prvi i isto je imao gap i zatim i drugi koji je napokon bio bez gapa i skoro pa savrsen.

Inace citao sam po forumima, mislim da je vise telefona sa gapom nego bez njega. Dosta ljudi je vracalo i menjalo tri, cetiri puta. Poslednje sto sam cuo da vise nece vracati i menjati telefone zbog toga, jer ko zna koliko je ljudi vratilo. Pitanje je kako oni taj speaker grill lepe. Iz HTC su mi rekli da mogu da vratim, ali i da se zero gap odnosi na zadnji deo, a ne i na prednji. Serijski prvog aparata je pocinjao na F, to je kao oznaka za neku novu fabriku, a ovaj sto je ok je HT sto je kao njihova stara fabrika. Oba su Made in Taiwan, kazu da ima i Made in China. Prvi je proziveden 12. Aprila, a ovaj ok 8. Maja. Moj savet vam je da ga odmah pogledate na licu mesta, ali generalno je tesko naci savrsen i gap i nije neki issue, ali ume da nervira narocito ako je na gornjem delu.

Poslednja izmena:
Najveca sanse htc one je bila to sto je trebao da izadje pre s4... a oni ne da kasne nego katastrofa. Nazalost mislim da je htc zestoko puko

Telefon je i izasao pre S4. U UK jos pre dva meseca, ovde u USA pre mesec dana i pre S4. To je samo u Srbiji stigao posle S4.

Ima li kakvih vesti iz Telekoma?

VIP i Telenor ga dobise...

^ mislim da gresis =] Jeste predstavljen pre s4 i to je bio super potez za njih. Ali puna proizvodnja je pocela pre neki dan sto znaci da ce celo trzite za koji dan da pokriju.

Koju verziju androida vrti One?

JB 4.1.2 jos uvek...

Sad me smorio, HTC nastavlja starim putem. Samsung izbacio 4.2.2 za S3, ovi za top model nemaju update, u stvari nemaju ni telefona. Gde god odem nema ili rezervisan.

Pa ima onih koji su rezervisali još u martu, valjda prvo ide njima.

Pa ima onih koji su rezervisali još u martu, valjda prvo ide njima.

Jadna majka ako ne mogu za max 100 zainteresovanih ljudi u citavoj Srbiji da obezbede glupi telefon u prvoj nedelji prodaje :wall: :d

Ako tako nastave u Srbiji ce biti vise vlasnika Bentley-a nego htc One :d

па не може свако да има овај тел као што сваки сноб сад купује с4. Као што не може свако да купи ферари колико год пара имао.

lepo ja rekoh, jel nije bolje da ga prodaju sa minimalnom zaradom. preoteli bi dosta kupaca od drugih proizvodjaca. ne, oni zalepili cenu pa nek tonu sa stilom.

Bogami narucio prvog dana kada se pojavio na sajtu za narucivanje, ali ocigledno to i nije prioritet u Lelekomu, nego tece i kumovi...

Lelekom zvanicno tvrdi da nijedan telefon nije stigao, i da ce me odma obavestiti!!! ;)

Toliko o ozbiljnosti, ili neko ne govori istinu! :)

lepo ja rekoh, jel nije bolje da ga prodaju sa minimalnom zaradom. preoteli bi dosta kupaca od drugih proizvodjaca. ne, oni zalepili cenu pa nek tonu sa stilom.

Dakle nije problem sto svi hoce pare, nego sto htc hoce pare...
Telefon je daleko bolji od ostalih, a nije skuplji, tako da ne vidim problem.

da, ali ti drugi nisu u buli. imaju dobar prizvod al iz nekog razloga pucaju. po meni, trebaju kao asus sa nexus 7.

Poslednja izmena:
Dakle nije problem sto svi hoce pare, nego sto htc hoce pare...
Telefon je daleko bolji od ostalih, a nije skuplji, tako da ne vidim problem.

Hoce pare a kasne i ne mogu da pocnu ozbiljnu isporuku na sva trzista? :) A neki primerci vidim imaju i probleme sa izradom a to im je uz dizajn jedan od glavnih aduta.

Od kojih je to telefona iz klase One daleko bolji? :) Iako mrzim onu glossy seljacku plastiku i dizajn S4 realno je taj telefon kompletniji a sa poslednjim apdejtom i Sony XZ je u najgorem slucaju tu negde sa One.

Znaci imamo jedan ajd malo bolji telefon od One (S4) ali je ruzniji i ima plasticno kuciste koje mnogo losije izgleda ali se taj telefon prodaje vec u rekordnom broju a najavljena je i verzija sa vanila androidom.
Sa druge strane imas XZ koji je kao i One u premium kucistu i dobro dizajniran (plus je IP57, znaci prilicno otporan) i One je u prednosti zbog zvucnika i displeja ali kada se sve sabere i oduzme tu su negde, samo je problem sto se XZ odavno prodaje u odlicnom broju i ima ih po oglasima za 430-450e koliko oces a One jedva mozes da nadjes i to po bolesno visokoj ceni.

Znaci, niti je ''daleko bolji od ostalih'', niti opravdava razliku u ceni niti ga ima u dovoljnom broju :d

Poslednja izmena:
Hoce pare a kasne i ne mogu da pocnu ozbiljnu isporuku na sva trzista? :) A neki primerci vidim imaju i probleme sa izradom a to im je uz dizajn jedan od glavnih aduta.

Od kojih je to telefona iz klase One daleko bolji? :) Iako mrzim onu glossy seljacku plastiku i dizajn S4 realno je taj telefon kompletniji a sa poslednjim apdejtom i Sony XZ je u najgorem slucaju tu negde sa One.

Znaci imamo jedan ajd malo bolji telefon od One (S4) ali je ruzniji i ima plasticno kuciste koje mnogo losije izgleda ali se taj telefon prodaje vec u rekordnom broju a najavljena je i verzija sa vanila androidom.
Sa druge strane imas XZ koji je kao i One u premium kucistu i dobro dizajniran (plus je IP57, znaci prilicno otporan) i One je u prednosti zbog zvucnika i displeja ali kada se sve sabere i oduzme tu su negde, samo je problem sto se XZ odavno prodaje u odlicnom broju i ima ih po oglasima za 430-450e koliko oces a One jedva mozes da nadjes i to po bolesno visokoj ceni.

Znaci, niti je ''daleko bolji od ostalih'', niti opravdava razliku u ceni niti ga ima u dovoljnom broju :d

+1

Mešaju ljudi daleko bolji sa lepši... Stvarno je One najlepši android, ali šta vredi i da se predje preko one nazovi kamere, kad ne možeš da ga nabaviš, a i ako ga nabaviš, dobićeš ga sa gapom u 90% slučajeva...

Mada i kad pogledaš sad da je HTC počeo da odbija da primi nazad uredjaje (?!) zbog gapova, verovatno zato što mu je teško da vrati pare, a ne može da ponudi gapless uredjaj u tom trenutku...

Bas tako, S4, One i XZ su stvarno odlicni uredjajii i u skladu sa potrebama svako moze da izabere sta mu odgovara i male su razlike izmedju ova 3 modela ali tu postoji par problema - S4 i XZ se odlicno/dobro prodaju (znaci dostupni su) a One sporo stize na trzista, mali je broj primeraka pa imaju visoku cenu, prve serije imaju problem sa gapovima i realno One je preskup u odnosu na S4 i XZ.

Zatim, sva 3 telefona imaju nerealno visoke cene (ajd XZ po oglasima moze da se kupi za 430-450e sto je i ok, posebno u odnosu na One). I na kraju su tu ljudi (fanovi htc-a) koji sve ovo opravdavaju time sto je One mnogo bolji od ova dva, valjda zato ima sve navedene probleme i najjacu cenu :d

Realno, izbor je nikada bolji (ali vec mesec dana fali veci broj One kao konkurencija za pad cena), razlike su minimalne i najbolje bi bilo da sva 3 telefona kostaju 400-450e pa neka bira sta kome odgovara..

Poslednja izmena:
Vrh Dno