Imam problem sa Skype-om. Kad god ga startujem on mi ucita kontakte sa skype-a u kontakte na telefonu. Sve sinhronizacije sam pogasio al ovo se uvek ponavlja. Ima li resenja ?
A da procitas makar predhodnu stranuMoze neka preporuka za sredjivanje kontakt brojeva? Imam puno duplikata. Probao sam onaj Contact Analyser 2 ali on nista ne radi.
A da procitas makar predhodnu stranu
P.S. Na Tapatalku je 5 strana unazad![]()
Jel uspeo neko da aktivira Google Music All Access?
Kako si onda preskocio post 14541 gde je covek isto to pitao, pa onda post 14581 gde sam ga ja citirao i ponovio pitanje, i naredna 5 posta gde su ljudi objasnili?Procitao sam oko 20 prethodnih (na Tapatalku) i samo je contact analyzer spomenut...
Od kad?Kako onda većina ovde kupuje preko VPN-a našom karticom?
Ja svakodnevno "kupujem" za 0$ Free Song Of The Day. Ali nisam probao da aktiviram All Access.
isti problem, ma koliko puta nalozio skajpu da ne sinhronizuje kontakte, on to radi, madafaka. Iz verzije u verziju im se taj bag provlaci.Imam problem sa Skype-om. Kad god ga startujem on mi ucita kontakte sa skype-a u kontakte na telefonu. Sve sinhronizacije sam pogasio al ovo se uvek ponavlja. Ima li resenja ?
i ja treci da potvrdim da nisi bas pazljivo citao onda...Procitao sam oko 20 prethodnih (na Tapatalku) i samo je contact analyzer spomenut...
Uostalom, ko ih šiša, za razliku od njih Spotify nema problem sa mojom karticom, tako da sam tamo već par meseci, a i ne moram da uploadujem muziku non stop. Jedina mana je što nema dosta stvari koje bih slušao. No valjda će ih ubaciti.
Kako si onda preskocio post 14541 gde je covek isto to pitao, pa onda post 14581 gde sam ga ja citirao i ponovio pitanje, i naredna 5 posta gde su ljudi objasnili?
Od kad?Kako onda većina ovde kupuje preko VPN-a našom karticom?
Ja svakodnevno "kupujem" za 0$ Free Song Of The Day. Ali nisam probao da aktiviram All Access.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari