shatroghistro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009
- Poena
- 275
Meni poslednja 2 meseca baterija dosta slabija bez obzira koji rom da sam koristio. Da li ima veze nesto sa karticom da vuce ili interna memorija?
Meni poslednja 2 meseca baterija dosta slabija bez obzira koji rom da sam koristio. Da li ima veze nesto sa karticom da vuce ili interna memorija?
Nazovi BGelektronik oni su glavni ovlasceni servis. Mislim da je oko 250e minimum. Jer ovi stariji i losiji amoled ekrani kostaju oko 18000. Menja se i staklo i touch, posto je to zajedno napravljeno...
A sta ce mu, da ga kupi za djelove?![]()
Ne samo mi deluje nenormalno dati 250 eura za zamenu displeja a ceo telefon se moze kpiti za 80 eura vise.
Ne samo mi deluje nenormalno dati 250 eura za zamenu displeja a ceo telefon se moze kpiti za 80 eura vise.
Posle par dana druzenja sa N2 mogu da kazem da sam presrecan kupovinom.
Sve je stock i ne nameravam da diram ista, a jedino sto mi predstavlja manu je izuzetno spora wifi konekcija, tj. WLAN copy/paste.
Zanimljivo da brze skida sa neta (16mbit ADSl) nego sto radi u WLANu.
Ekran, trajanje baterije, odziv, ma sa svim sam prezadovoljan.
Pa niko i ne pomislja da se sw-om povecava kapacitet.... :/ Ali je recimo, izmedju zvanicnih 4.1.1 i 4.1.2 razlika skoro sat vremena screen on time u korist 4.1.1 sto nije zanemarljivo.
Mislio je na "screen on", tacnije vreme koliko je ekran upaljen je drasticno manje na 4.1.2 nego na 4.1.1 tako da nije zanemarljivo.
^ +1
Sa 4.1.1 sam glatko izvlacio 7h screen on. Sa 4.1.2 do 6h. Nesto se malo popravilo sa perseus kernelom, dobio sam pola sata na screen on ali 7h nikad nisam imao vise. Sad sam krenuo da isprobavam romove i krenele pa cu da vidim kakva je situacija.
Ово сам ја успео са повременим коришћењем wifi-a!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari