Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Meni poslednja 2 meseca baterija dosta slabija bez obzira koji rom da sam koristio. Da li ima veze nesto sa karticom da vuce ili interna memorija?

Neka aplikacija 99% tj. update.... Kad se samo sjetim 1weather aplikacije i gmaps od prije nekih pola godine... Na oci pada % baterije. Uzas sta update moze da uradi nekad.

Meni poslednja 2 meseca baterija dosta slabija bez obzira koji rom da sam koristio. Da li ima veze nesto sa karticom da vuce ili interna memorija?

Novi facebook, poslednji update vise trosi, novi viber update vise trosi od proslog, ima jos par aplikacija sto sam procitao na xda da su update zeznuli ne mogu sad da se setim

Kako da vratim stock temu na "Omega 16"? Instalirao sam neku ali mi se ne svidja pa bih se vratio na klasičnu...

Flesuj rom iz recovery,to bi trebalo da vrati sve kako je bilo?
Naravno,bez wipe.

Razbijen je ekran na samsung galaxy note 2, da li neko zna koliko para dodje nov ekran, original i da li se tu menja samo ekran ili se mora promeniti i touch?

Nazovi BGelektronik oni su glavni ovlasceni servis. Mislim da je oko 250e minimum. Jer ovi stariji i losiji amoled ekrani kostaju oko 18000. Menja se i staklo i touch, posto je to zajedno napravljeno...

Nazovi BGelektronik oni su glavni ovlasceni servis. Mislim da je oko 250e minimum. Jer ovi stariji i losiji amoled ekrani kostaju oko 18000. Menja se i staklo i touch, posto je to zajedno napravljeno...

Leleeee pa polovan Note 2 ima da se nadje za 330 star nekoliko meseci. Ja danas gledao.

Ne samo mi deluje nenormalno dati 250 eura za zamenu displeja a ceo telefon se moze kpiti za 80 eura vise.

Pogledaj koja je zvanična cena note 2 da odeš u prodavnicu i dobiješ fiskalni, 2 godine garancije. Ako me sećanje dobro služi oko 70 crvenih... Tako se računa i cena ekrana.

To što mi nabavljamo preko preprodavaca, a ne zvaničnim putem, to je druga stvar.

Ne samo mi deluje nenormalno dati 250 eura za zamenu displeja a ceo telefon se moze kpiti za 80 eura vise.

Ko zna kakva je lomatina taj za 330e i da li je uopste istinit oglas. Ima i fora da kad ljudi kupuju neki telefon da postave lažan oglas kako bi ubijali cenu. Pogledaj koliko je nov sa 2g garancije i to je to.

250e drug platio zamenu display-a pre par dana. Samo ekran je bio pukao, spolja je sve bilo ok.

Posle par dana druzenja sa N2 mogu da kazem da sam presrecan kupovinom.
Sve je stock i ne nameravam da diram ista, a jedino sto mi predstavlja manu je izuzetno spora wifi konekcija, tj. WLAN copy/paste.
Zanimljivo da brze skida sa neta (16mbit ADSl) nego sto radi u WLANu.

Ekran, trajanje baterije, odziv, ma sa svim sam prezadovoljan.

Posle par dana druzenja sa N2 mogu da kazem da sam presrecan kupovinom.
Sve je stock i ne nameravam da diram ista, a jedino sto mi predstavlja manu je izuzetno spora wifi konekcija, tj. WLAN copy/paste.
Zanimljivo da brze skida sa neta (16mbit ADSl) nego sto radi u WLANu.

Ekran, trajanje baterije, odziv, ma sa svim sam prezadovoljan.

Moje mišljenje je isto kao "poštarevo". Nema potrebe za bilo kakvo "diranje", osim ko to želi. Baterija je vrh. Display je najveći "gutač" baterije. Po meni baterija je vrh. I dalje mi neće biti jasno izmenama i čačkanjem kako poboljšavati dužinu trajanja baterije. Baterija je 3100 mAh i to je to, nikakvim softverom joj se ne može povećati kapacitet.
3100 mAh = 3100 mAh. Indirektno softverom se dobija bolja iskorišćenost, ali to je zanemarljivo. :wave:

Pa niko i ne pomislja da se sw-om povecava kapacitet.... :/ Ali je recimo, izmedju zvanicnih 4.1.1 i 4.1.2 razlika skoro sat vremena screen on time u korist 4.1.1 sto nije zanemarljivo.

Mislio je na "screen on", tacnije vreme koliko je ekran upaljen je drasticno manje na 4.1.2 nego na 4.1.1 tako da nije zanemarljivo.

^ +1

Sa 4.1.1 sam glatko izvlacio 7h screen on. Sa 4.1.2 do 6h. Nesto se malo popravilo sa perseus kernelom, dobio sam pola sata na screen on ali 7h nikad nisam imao vise. Sad sam krenuo da isprobavam romove i krenele pa cu da vidim kakva je situacija.

Јел говорите о 6-7h screen on са 3g или wifi??

Wi fi.
Nema teorije to izvuci na 3g,oko 5h je klasika.

Ово сам ја успео са повременим коришћењем wifi-a!

Prilozi

• uploadfromtaptalk1369080953233.jpg
    uploadfromtaptalk1369080953233.jpg
    67.6 KB · Pregleda: 137
  • uploadfromtaptalk1369080969518.jpg
    uploadfromtaptalk1369080969518.jpg
    67.9 KB · Pregleda: 132
Mislio je na "screen on", tacnije vreme koliko je ekran upaljen je drasticno manje na 4.1.2 nego na 4.1.1 tako da nije zanemarljivo.

^ +1

Sa 4.1.1 sam glatko izvlacio 7h screen on. Sa 4.1.2 do 6h. Nesto se malo popravilo sa perseus kernelom, dobio sam pola sata na screen on ali 7h nikad nisam imao vise. Sad sam krenuo da isprobavam romove i krenele pa cu da vidim kakva je situacija.

4.2.1 > 4.1.1 ili 4.2.1 < 4.1.1 ? ,)

4.1.2 < 4.1.1 :)

Ово сам ја успео са повременим коришћењем wifi-a!

Sa 50% baterije imas 5 i po sati s on? To moze samo ako pogasis sve zivo i mrezu i stavis na 0 osvetljenje i crnu pozadinu.
Ja do 15 posto praznim bateriju i do tad imam nekih 5h s on i to je to. Na 3G only napolju ceo dan sa 130% brightnesss imam oko 3 i po sata s on.

Осветљење аутоматско, у кућним условима. Мобилни нет угашен, 2г сигнал.

Vrh Dno