Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Te muke i ja imam sa mojom Gigabyte karticom :( . Ima li neko resenje za ove probleme . Obe kartice su isto podesene .

Za pocetak pusti da rade jedno 15-20min, da se vidi pravo kopanje, a ne 1 min. Kada se ustali brzina onda slikaj...

Pa sta mislis da nisam probao ? Drndam se sa tim vec 2 nedelje kad god imam slobodnog vremena ali bezuspesno .

Ufff, da vidimo:

1. Provera da li su sve power options na maximum performance.
2. Provera MSI afterburnera da li zaista overklokuje oba GPU-a
3. Provera da masina ima MINIMUM 4GB memorije
4. Reinstal drajvera za plocu
5. Reinstal drajvera za grafike
6. Koriscenje GUI Minera ako drugo ne pomaze.

Samo jos reinstall drivera za plocu da odradim a sve ostalo sam probao ;)

To kod mene nema nikakvog efekta ;)

2x4 gb masina je iz potpisa bice ti lakse .

Proveri jos na karticama, ti Gigabyte imaju prekidace za BIOs, da li su na obe karte u istom polozaju.

Jos na kraju ako nista nece spoj u CF kablicem, bez obzira sto ces svaki GPU posebno terati.

Gigabyte nema dual bios koliko znam i otkljucan joj je napon i sve a ova Asus ima jer ima prekidac . Za btc mi ne odgovara da drzim CF mostic ali probacu za LTC ;)

Cuo sam i ranije za takve misteriozne slucajeve, da naprosto nekad nece i da jedna karta pravi oko 50% od onoga sto treba da pravi. Uvek je pomagala instalacija windowsa od nule :(

I ja mislim da je do windowsa al nemam drugi hdd da probam :( . Otisao Intel ssd na reklamaciju jer se lockovao prilikom brisanja sa njihovim Intel SSD Toolbox-om :wall:

Jesam i opet ista situacija . Odoh ipak na ovaj postojeci SSD podici novi windows pa javljam utiske ;)

Probano x puta i probani svi driveri od 12.8 pa do poslednjeg ;)

Meni nije htijelo da kopa na GPU dok nisam ocistio sve sa utilitijem, a mjenjao sam drajvere od 12.6 do poslednjeg.

Odradio novi windows ali situacija je ista . Sada se igram sa clock te karte koja nece da radi kako treba . Trenutna situacija je da spustam GPU sa def 100Mhz na 850Mhz i radi bolje wtf ?
Edit : 800/1250 daje 540Khash-a:d dok na def clockovima 1000/1375 daje jedva 320Khash-a

Poslednja izmena:
Izgleda da niko više ne gleda prvi post. :(

Odradio novi windows ali situacija je ista . Sada se igram sa clock te karte koja nece da radi kako treba . Trenutna situacija je da spustam GPU sa def 100Mhz na 850Mhz i radi bolje wtf ?
Edit : 800/1250 daje 540Khash-a:d dok na def clockovima 1000/1375 daje jedva 320Khash-a

drugar tera na 880/1500 i ima 535kh/s. celo popodne mudrujemo i nista
Ti Gigabyte modeli imaju neki problem (napon 1,175, zakljucan) .... u oglase sa njom, dobra ce biti nekome za igranje

Ne mora da ide u oglase...mislim da ima tvikovani BIOS koji spušta napon na 0,9.A generalno Asus ima neku foru sa manjim klokovima GPU a većom memorijom...ne znam kako i zašto ali i moji Asusi vole manji GPU a veću memoriju...

Poslednja izmena:
drugar tera na 880/1500 i ima 535kh/s. celo popodne mudrujemo i nista
Ti Gigabyte modeli imaju neki problem (napon 1,175, zakljucan) .... u oglase sa njom, dobra ce biti nekome za igranje
na 880/1500 meni daje manje nego na 900/1000
probajte 1044/1500 thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256

Trenutna situacija je da spustam GPU sa def 100Mhz na 850Mhz i radi bolje wtf ?
Nije poenta u velicini nego da bude tehnicarka :)
Tesko je naci pravu kombinaciju ali ona tabela koju sam okacio pre neki dan je dosta precizna.
http://forum.benchmark.rs/showthrea...PU-CPU-itd-)&p=3284948&viewfull=1#post3284948
Pomeris za jedan od te tabele i smanji se nekada po 100Kh/s
Ja sam danas pokusavao naci neki klok kada memorija radi na 1600 i nema sanse da poteram karte preko 600 dok na 1044/1500 daju 730.

Pa i moja Asus DC2T radi na tim klokovima 1044/1500 i daje oko 730 kao i tebi al ova Gigabyte mi zivce pojede . Pod vodom je dobro je hladim al nece da slusa :p . Moja je ova kartica http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4102#ov i nije nista zakljucano niti napon niti clock . Ako neko nadje nacina kako da proradi neka slobodno napise , necu mu nista :d

Zvanično je notroll.in postao troll.in

I treba da propadnu ku***ni sinovi! Jednom mi uzeli 10 litecoina i sada ce mi 10 propasti. Neka se nose u tri lepe...

Poslednja izmena:
Šta se to desilo sa LTC? Bila neka konferencija "developera" LTC-a, o priči kada će LTC biti na MtGox, cena pred konferenciju bila napumpana i sada pade ovako? Šta se desilo na konferenciji, vidim da na trollbox četu (BTC-e chat) pričaju kako ipak neće skoro LTC na MtGox?

Vrh Dno