Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Ja sam svojevremeno imao acc na TL-u, i drzao ratio oko 50... Bez ikakvih fake programa i bustera... Onda sam se preselio bio bez neta skoro 4 meseca. :( Naravno nakon 90 dana obrisan nalog na TL-u... :(
Ima li neko neki invite viska ?
Bilo koji kvalitetan private tracker...
Hvala unapred,

P.S>
Kod mene se ratio odrzava ovako... :)
Pogledajte prilog 114371

Poslednja izmena:
SCC:
Absolutely everyone should have received three (3) bonus invites. These are extremely limited and are only available for use within 48 hours! Let's get us some fresh blood, don't be afraid to invite your friends and family members. If you have any questions at all, ask us in the forums, our irc channel or send a pm to the staff.

^^
Kakav je SCC za održavanje?

Da li neko ima BTN?

Da li može neko, ukratko, da napiše šta ima na SCC, jel to general traker? Na telefonu sam, nezgodno mi da Googleam. Hvala :)
Ako jeste general, pretpostavljam da nema potrebe cimati se pored IPT i TL?

Da li može neko, ukratko, da napiše šta ima na SCC, jel to general traker? Na telefonu sam, nezgodno mi da Googleam. Hvala :)
Ako jeste general, pretpostavljam da nema potrebe cimati se pored IPT i TL?

General, samo scenska pakovanja. Jako brz u svakom smislu.

SCC ima i freeleech sekciju, tako da je lakši za održavanje od TL-a recimo.

Hvala peja.
Ipak nemam vremena da se cimam.

Nudim TL i IPT invite. TL može isključivo iskusnijim članovima.
Imam i za CrnuBerzu.

SCC ima bolju ''retenciju'' od IPT-a npr. Ali, generalno, po meni je IPT najbolji od svih tih general tracker-a (doduše Filelist je svoja kategorija i on je po meni top). Zašto je IPT odličan? Zato što nije teško održavati ratio (posebno pomoću partial seed-ovanja) i kad skupiš dovoljno poena možeš da h&r-uješ do mile volje (nije baš fer prema ostalim korisnicima, ali je sasvim ok sistem koji funkcioniše). SCC je hardcore za održavanje ratio-a, jer se ovi sa 1gbit seedbox-ovima i skriptama odvale od brzine, a tvoja konekcija jedva da se zahuktala. TL smara sa onim početnim glupostima i nema freeleech (kojeg IPT ima za skoro svaki fajl iznad 8GB!).

Zato, ko god hoće iole kvalitetan general tracker - IPT je za njega (posle Filelist-a :) ).

Poslednja izmena:
Mnogo volim filelist,stvarno odlican tracker

Scc može fino da se nabije up, barem ja sa targom. Manje više svaki dan po nekoliko puta otvaram scc, odnosno fl sekciju i ako naiđem na torrent koji je dodat u poslednjih pola sata, sat ili više čak ako je veliki torrent (tipa 100gb) skidam. Dok se ceo torrent skine, ili za 1 dan ja nabacim 5-10 gb up. I tako manje više svaki dan. Ali meni je up 10 Mb, nisam siguran kako bi bilo sa adsl ili kablom.

^ ne moze se slati, samo VIP+
"Limita de utilizatori a fost atinsa. Peste aceasta limita, pot face invitatii numai pentru clasele VIP+."

mogu li da dobijem pozivnicu za bit-hdtv, hd-space ili nešto četvrto? (cee blu-ray filmovi mi trebaju)

uvek držim ratio iznad 1 (hdme, ipt...)

1.png

2.png

Mislim da sam imao pre oko 2-3 godine nalog na gore pomenutim trakerima pa ne znam hoće li to sada predstavljati problem ako je isti mail u pitanju ili da bacim drugi mail?

Imam bit-hdtv (mada sumnjam da ces se sa njim usreciti), ako ti jos uvek treba posalji email.
Pokusaj da se registrujes na bithq.org. Cesto budu otvoreni. HD sekcija im je 100 i 90% free (uglavnom 100%), full BD50, BD25, korektne brzine...

Poslednja izmena:
SCC ima bolju ''retenciju'' od IPT-a npr. Ali, generalno, po meni je IPT najbolji od svih tih general tracker-a (doduše Filelist je svoja kategorija i on je po meni top). Zašto je IPT odličan? Zato što nije teško održavati ratio (posebno pomoću partial seed-ovanja) i kad skupiš dovoljno poena možeš da h&r-uješ do mile volje (nije baš fer prema ostalim korisnicima, ali je sasvim ok sistem koji funkcioniše). SCC je hardcore za održavanje ratio-a, jer se ovi sa 1gbit seedbox-ovima i skriptama odvale od brzine, a tvoja konekcija jedva da se zahuktala. TL smara sa onim početnim glupostima i nema freeleech (kojeg IPT ima za skoro svaki fajl iznad 8GB!).

Zato, ko god hoće iole kvalitetan general tracker - IPT je za njega (posle Filelist-a :) ).
Na IPT-u je bilo bas kao sto kazes ali do nedavno kada su uveli nova pravila. Sada nista od toga ne vazi :(
Mislim na ovo za odrzavanje ratia i seed...

mogu li da dobijem pozivnicu za bit-hdtv, hd-space ili nešto četvrto? (cee blu-ray filmovi mi trebaju)

uvek držim ratio iznad 1 (hdme, ipt...)

1.png

2.png

Mislim da sam imao pre oko 2-3 godine nalog na gore pomenutim trakerima pa ne znam hoće li to sada predstavljati problem ako je isti mail u pitanju ili da bacim drugi mail?

Za ovo sto ti treba idi na rutracker, ima vise toga od svih navedenih zajedno

Imam HDspace i aktivan sam na njemu, ali ne nešto preterano.

Dalje ćemo preko pm-a. :)

Na IPT-u je bilo bas kao sto kazes ali do nedavno kada su uveli nova pravila. Sada nista od toga ne vazi :(
Mislim na ovo za odrzavanje ratia i seed...

Je l' ima nešto novije od H&R pravila?

H&R ne važi za one torente koje partial seed-uješ, već samo za one koje skineš preko 50%. Ako si na to mislio.

Will a torrent I haven't finished downloading be added to the HNR list?

Yes, but it will only be considered a HNR if you downloaded 50% or more of that torrent. If you only downloaded a few MB, let's say 50MB from a 1GB torrent, it will not be seen as a HNR by our staff members.

Jel ima neko invite za filelist? Nudim u zamenu jedan od sledecih: IPT, BitSoup ,Speed.cd, TorrentDay.

Da, ali ne dobijas SB poene za torente koji nisu 100% skinuti. A i uvelu su pravilo da sve moras da vratis za svaki torent do ratia 1.0
Ako ne vratis moras da "otplatis" SB poenima.

Kad sve to ukombinujes sa maximalnih deset torenata koji mogu da zaradjuju poene i po kojoj stopi, kao i nase slabe up brzine vidis da vise nije tako lako odrzavati ratio :(

Može recimo ovako: ugrabiš zadnju sezonu neke aktuelne serije koja je freeleech ili neki takav nov movie pack, skineš manje od polovine torenta i siduješ. Ne dobijaš poene, ali ide upload i u isto vreme kasnije, kada se smanji saobraćaj možeš da obrišeš taj torent bez da ti se računa h&r.

Poslednja izmena:
Baš to što reče Peja sam i ja mislio i gore napisao (ne moraš striktno freeleech, mogu i ne freeleech fajlovi). Znam da funkcioniše jer sam tako ja napucao upload posle uvođenja H&R pravila.

SB poene skupiš na hiljade samo ako ostaviš 10 nekih bzvz malih fajlova da se nonstop seed-uje. Za ostale ti se i ovako ne računa, jer je maks. 10.

A i uvelu su pravilo da sve moras da vratis za svaki torent do ratia 1.0
Ako ne vratis moras da "otplatis" SB poenima.

Moraš da vratiš (poenima ili buffer-ovanim upload-om), samo ako skineš više od 50% tog fajla. Napisah gore.

Poslednja izmena:
you can seed as many torrents as you want

Ovo piše na dnu bonus strane, da nisu izbacili ograničenje od 10 torenata?

EDIT:

For every hour the tracker registers you as a seeder, you receive a minimum of 0.1 points of seedbonus. As long as you are seeding a complete torrent the points count will go up accordingly. This mean that if you seed 10 torrents you will receive 1 point per hour. The limit is 10 torrents.

Znači, max 24 poena dnevno.

Poslednja izmena:
Nije ni taj info oko poena ažuriran. :)

You can get a maximum of 48 points / day. You get 0.2 points / hour if you seed only 1 torrent.

0.2 points * 24h of seeding x 10 torrents = 48 points
0.2 points * 12h of seeding x 10 torrents = 24 points.

Nazad
Vrh Dno