Šta je novo?

Targo Telekom

Meni je TV prijavio da ima novih kanala, i izlistao nekih 20 pinkova. Ima svasta nesto, Pink premuium, action, movie, soap, rock...

Poslednja izmena:
Videću dal je i moj tv toliko napredan da me obavesti o novim kanalima xD

Evo nekih informacija za Pinkove kanale, koje sam dobio preko njhove online podrske:

Operater: Poštovani ******, Pinkovi kanali su testno pušteni juče
Operater: Trenutno je u toku testiranje prijema ovih kanala
Operater: Rasporedjivanje u analognom I digitalnom paketu ce se odvijati u narednim danima
Operater: A onda ćemo zvaničnu informaciju objaviti na našem sajtu i fb nalogu

To sto kaze da ce zvanicnu informaciju objaviti na sajtu i fb-u, to znaci da cemo tek tada znati konacnu listu pinkovih kanala...
@Aleksandar87 Preporucujem da ih pitas zasto nemas taj paket na online podrsci ili da ih zoves. Pogledaj da ti se ne nalaze u digitalnim kanalima.

Poslednja izmena:
Evo nekih informacija za Pinkove kanale, koje sam dobio preko njhove online podrske:

Operater: Poštovani ******, Pinkovi kanali su testno pušteni juče
Operater: Trenutno je u toku testiranje prijema ovih kanala
Operater: Rasporedjivanje u analognom I digitalnom paketu ce se odvijati u narednim danima
Operater: A onda ćemo zvaničnu informaciju objaviti na našem sajtu i fb nalogu

To sto kaze da ce zvanicnu informaciju objaviti na sajtu i fb-u, to znaci da cemo tek tada znati konacnu listu pinkovih kanala...
@Aleksandar87 Preporucujem da ih pitas zasto nemas taj paket na online podrsci ili da ih zoves. Pogledaj da ti se ne nalaze u digitalnim kanalima.

Hvala na informacijama

U digitalnoj TV DVB-C na Targo Telekomu, Pink paket ima sledeći raspored:
110 Pink Plus
111 Pink Extra
112 Pink M
113 Pink Action
114 Pink Movies
115 Pink Film
116 Pink Music
117 Pink 2
118 Pink Kids
119 Pink 3
120 Pink Action 2
121 Pink Action 3
122 Pink Movies 2
123 Pink Movies 3
124 Pink Reality
125 Pink Premium
126 Pink Soap
127 Pink World
128 Pink Zabava
129 Pink Music 2
130 Pink Music 3
131 Pink Live
132 Pink Folk
133 Pink Nostalgia
134 Pink and Roll
135 Pink Fashion
136 Pink Folk 2
137 Pink BH
138 Pink Family
139 Pink
140 Pink 3

Dodato je 31 TV kanal u DVB-C, nove pozicije 110-140. Sve ranije pozicije Pink kanala su zadržane, tako da se neki Pink kanali ponavljaju na DVB-C.
004 Pink
006 Pink 2
043 Pink 3
047 Pink Family
056 Pink Music

Na analognoj TV nema promena.
Svi kanali su u osnovnom paketu, jer kod Targo Telekoma nema dodatnih paketa (za sada).

Poslednja izmena:
Imam problem što ne znam kako da nađem te kanale, a da ne poremetim raspored postojećih. Da li da idem na ručno traženje za svaki od tih kanala posebno ili postoji jednostavnije rešenje? :D

Ako imas tv sa DVB-c tjunerom onda imas i opciju favorites. Tu redjas kanale kako zelis. Inace nista se nikada ne remeti na digitalnom prijemniku. Nadji opciju update channels i to je to.

Da li vam novi Pink kanali rade OK? Meni dosta novih kanala ima prekide, smetnje i sl. Svi stari rade sasvim normalno.

Meni svi rade, s tim što kvalitet slike na pojedinim filmskim kanalima nije baš na zavidnom nivou. Kao da su analogni kanali, a ne digitalni :D

Nije to do kvaliteta signala nego su materijali koji se emituju jako loseg kvaliteta. Barem meni tako izgleda.

to vam je pink Premium, sta ste pa ocekivali? doduse, ja sam prvi naseo i uveo njihov paid paket (set od 3 filmska kanala aka. Pink Cinema).. na citav 1 mesec.
i izbor filmova i kvalitet slike je totalno njesra, devedesete u svakom smislu (N-ta repriza, kvalitet: DivX? pre ce biti: video kaseta)

utoliko mi je draze sto SBB nema deal za te nove kanale. ako su pametni, ni nece.. a vama kad skoci pretplata, zahvalite se zeljku mitrovicu (besplatni? satro)

Poslednja izmena:
Ne verujem da će skočiti pretplata. Pre će da uvedu dodatne pakete za Pink kanale.

Meni i dalje neki Pink kanali imaju probleme - s vremena na vreme se javljaju greške u signalu.
Nisam slikao, ali najpribližnije izgleda ovako:
capture-bug.jpg

Neko vreme je slika normalna, pa krene da brlja, pa opet normalana. To se javlja samo na nekim od ovih novih pink kanala, ne na svim - mislim da se javlja na Pink 2, Pink Music 2, oni folkovi ... Pink filmski kanali rade najnormalnije, kao i svi ostali od ranije.

Nama je pretplata oko 800 dinara za tv, tako da i ako bude nekog povecanja, opet ce biti manja cifra od konkurencije.

Ipak je i dalje test faza u pitanju. Verovatno ce se sve ispeglati vremenom.

Targo
će uzeti samo najbolje što Pink nudi, zamislite da budu Pink provajder,
tj. da polovina njihovih kanala budu Pink-ovi? Oni će uzeti Pink Movies
1,2,3, Pink Action 1,2,3, Pink Premium i valjda Pink Film. To je to što sam saznao od izvora i neću više odavati informacije, možda neko iz konkurencije prati ovu temu. :)

Poslednja izmena:
Je l' ima neko problema sa kanalom RTS2 u DVB-C sa nekontrolisanom promenom aspect ratio iz 16:9 u 4:3. Ovo se dešava poslednja dva dana i to samo na ovom kanalu i manifestuje se neprekidnom promenom proporcije slike. TV je setovan na automatsku širinu, kad ga ručno prebacim na 16:9 slika je OK, ali ranije se ovo nije događalo. I to samo na RTS2 koji se emituje digitalno, na analognoj je OK.

Kako ste zadovoljni netom? Treba da pređem na SBB pa se mislim da ne uzmem net kod njih nego kod Targo, jer mi nekako ušteda u onim Mix paketima nije ništa naročita.

Net je nenormalno dobar, do sada jedan prekid, restart rešio sve. Ne znam za šta ti je potreban net, da li ti je ping bitan, pošto to ne znam kako da ocenim. Torenti rade kao blesavi, mnogo brže od deklarisane brzine.

jel zna neko zašto se ne otvara www.zamunda.net dok www.zamunda.se radi normalno preko Targo net-a? Sa drugog provajdera rade oba sajta. Jel ima neko info šta je sa zamundom i koja je priča tačna, .net ili .se?

Net je nenormalno dobar, do sada jedan prekid, restart rešio sve. Ne znam za šta ti je potreban net, da li ti je ping bitan, pošto to ne znam kako da ocenim. Torenti rade kao blesavi, mnogo brže od deklarisane brzine.

Net kida i ne postoji bolja ponuda u zemlji trenutno (komercijalna). A probao sam i Ikom, SBB, Radijus, PTT adsl, PTT kablovski...

jel zna neko zašto se ne otvara www.zamunda.net dok www.zamunda.se radi normalno preko Targo net-a? Sa drugog provajdera rade oba sajta. Jel ima neko info šta je sa zamundom i koja je priča tačna, .net ili .se?

Priča ide nekako ovako:
Jedan od bivših članova uredništva zamunde je "ukrao" sajt zamunda.net. Glavni admin je uspeo da iskopa sa backup-a database i prebacio sve na novi sajt zamunda.se. Tako da je ustvari zamunda.se -nova/stara zamunda, koja je sada pristupačna i preko Targa.

Nazad
Vrh Dno