Evo nekih informacija za Pinkove kanale, koje sam dobio preko njhove online podrske:
Operater: Poštovani ******, Pinkovi kanali su testno pušteni juče
Operater: Trenutno je u toku testiranje prijema ovih kanala
Operater: Rasporedjivanje u analognom I digitalnom paketu ce se odvijati u narednim danima
Operater: A onda ćemo zvaničnu informaciju objaviti na našem sajtu i fb nalogu
To sto kaze da ce zvanicnu informaciju objaviti na sajtu i fb-u, to znaci da cemo tek tada znati konacnu listu pinkovih kanala...
@Aleksandar87 Preporucujem da ih pitas zasto nemas taj paket na online podrsci ili da ih zoves. Pogledaj da ti se ne nalaze u digitalnim kanalima.
HvalaAko imas tv sa DVB-c tjunerom onda imas i opciju favorites. Tu redjas kanale kako zelis. Inace nista se nikada ne remeti na digitalnom prijemniku. Nadji opciju update channels i to je to.
Net je nenormalno dobar, do sada jedan prekid, restart rešio sve. Ne znam za šta ti je potreban net, da li ti je ping bitan, pošto to ne znam kako da ocenim. Torenti rade kao blesavi, mnogo brže od deklarisane brzine.
jel zna neko zašto se ne otvara www.zamunda.net dok www.zamunda.se radi normalno preko Targo net-a? Sa drugog provajdera rade oba sajta. Jel ima neko info šta je sa zamundom i koja je priča tačna, .net ili .se?
jel zna neko zašto se ne otvara www.zamunda.net dok www.zamunda.se radi normalno preko Targo net-a? Sa drugog provajdera rade oba sajta. Jel ima neko info šta je sa zamundom i koja je priča tačna, .net ili .se?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari