Šta je novo?

HTC One

Kao neko ko koristi ovaj telefon već duže vreme, garantujem da može.
Naravno, ubijao sam ga i brže (pogotovo kada sam npr. slao 20 GB preko 5 GHz WiFi-a, to sisa bateriju k'o ludo), ali bez neke štednje može da izgura od ujutru do uveče bez problema.

Meni je to sasvim dovoljno... da izdrži nekih 14-16h sati, bez da ga stavljam na punjač. Nemam ništa protiv, niti mi smeta, da punim mobilnim svaku noć... navikao sam se sa G-Nex na taj princip rada :d

Baterija je strava! :D

U Telenoru i u MTS bar na sajtu ga ima u ponudi .

Problem sa WiFijem se lako resava instaliranjem TXPower aplikacije, smanjis jacinu wifi radija i Bog te veselio :)

Mislim da je default nekih 32dBm. Ja svaki telefon drzim na 11dBm i jako sam zadovoljan sa baterijom. Naravno, posto je i PSP modovi za wifi, koji po defaultu nisu aktivirani ni na jednom telefonu, tako da i to moze pomoci.

MTS:
Napomena: Postpaid paket sa telefonom se za sada samo rezerviše.Rezervacija važi samo za online kupovinu
Telenor:
Rezervacija važi samo za online kupovinu.
Samo rezervacije kao i zadnjih mesec dana...

Poslednja izmena:
Mah, meni je dovoljno da fon izdrzi od ujutru (kad krenem u skolu oko pola 7) do uvece ... Naravno ne mrzi me da ga svaku noc ostavljam na punjacu tako da..

A ti ne ides nikad sa drustvom posle skole na neko pice? Secam se da sam posle skole uvek zaglavio sa drustvom u nekom kaficu i nikad da odem kuci. Tad hoces nesto da pokazes na telefonu, a ono baterije nema.....

Nije fejk.

Nije fejk, moj drugar je u nemackoj uzeo. Sa povracajem pdv-a ga je izaslo 550e, tako da je 700 realna cena.

539e je sasvim super cena!

Dal je moguce da je tolika razlika u cenama?! Kod nas ocigledno deru na sve strane
Nisi bas dobro preracunao.
Kod nas je jeftiniji nego u CG:

CG:paket 30E cena 419 ( rsd 3300/46000) U srbiji: (MTS) paket 2760/tel45000
paket 40E cena 349 (rsd 4400/38400) U srbiji: (MTS) paket 4200/tel24000
paket 65E cena 289 (rsd 7150/31800) U srbiji: (MTS) paket 6100/tel 1din

Dodje da je u slicnim cenovnim paketima tel. jeftiniji, da ne ulazimo u to sta se dobija u odgovarajucim paketma kod nas i u CG.
E, sad, sto ga oni dobise a mi ga obilazimo u muzejima to je druga stvar...

Poslednja izmena:
I ne mogu da se otmem utisku da i kod njih kao i kod nas sajtove provajdera pisu ko zna koji tipovi.
"memorija 32/64gb ukljucen OS"

Govorimo bez ugovora. 200 eura razlike. Ne o paketima.

A ti ne ides nikad sa drustvom posle skole na neko pice? Secam se da sam posle skole uvek zaglavio sa drustvom u nekom kaficu i nikad da odem kuci. Tad hoces nesto da pokazes na telefonu, a ono baterije nema.....

Nije fejk.

Idem ali naravno da ce izdrzati bar 13h na dan, a zar to nije dovoljno?

Znaci sad kad bih hteo da uzmem mogao bi da narcuim preko ovog sajta?

Jeste videli cenu za S4? Isto je da kazem dobra cena..

Slabo pratim dešavanja u svetu plastičnih telefona :D

Od ovakvih komentara se prosto najezim, razmislim da napustim sve forume i internet zauvek.

Jerry-Mouse-Facepalm-1-.jpg

Napusti, slobodno.

Neka preporuka za futrolicu ili flip masku?

Vrh Dno