Šta je novo?

Metro: Last Light

Meni ovo izgleda lepse i od Kriza i od svega ostalog. :)

[YOUTUBE]TIRrrnSLAOo[/YOUTUBE]

Dobre animacije ali malo poligona ...

Dobra igra, upravo igram prvi deo, mnogo je ovo napeto i strasno :D spremam se za last light vao vao :D

Koliko vidim i cujem, ovaj u ovom rivjuu kaze da igra bas i nije optimizovana, a po svemu sudeci ne verujem da ce manje da bude zahtevna od prethodnika, vec obrnuto.

btw, :D na kraju videa...

Prethodni Metro je daleko bolje radio na ATI-ju, tako da je ovo malo cudno sto gotovo ista igra radi losije... verovatno ce biti ispeglano kroz drajvere kad nvidia skine embargo. :D

Mamu im, namerno nas ebu da bi kupili fakin grafiku od 1000evriii na kojoj ce da radi jedva 60fps. Videli od ovih mucenika iz Cryteka... *** Metro last Dik na 7970 radi ko qrac

Po ovome na 670 sasvim igrivo, ja zadovoljan :)

Koliko vidim izasao je u prodavnicama.

A ne, to je josh uvek Xbox. (Rano je josh uvek :p )

Poslednja izmena:

Ne znam za Vas, ali ja nesto nisam bas odusevljen kako ovo izgleda, bar po ovim snimcima, neko rece da cudovista imaju jako mali broj poligona i slicno, bogami meni je sve nekako prevazidjeno, pogotovo animacije, koje su mi smesne. Sve u svemu, sa tehnickog aspekta ne ocekujem sad bas nesto, ali se bar nadam da ce prica i gameplay biti zadovoljavajuci.

Kod mene je ovakav rez. ingame bencha.
Vsync on
Driveri 314.22 whql

Vrlo skromno.

Presao sam dobar deo igre i mogu da kazem da je odlicna. Stealth sada ima daleko vise smisla.

U covece al je ovo zahtevno, na mojoj masini igram na medium. :D

Pa ono, meni deluje isto kao prethodni deo, e sad mozda ce neko reci drugacije.

Definitivno izgleda bolje nego prva igra i to primetno. Predlazem da motion blur smanjite na low, jer fps prilicno padne kada se pojavi taj efekat, kao na primer kada sacmarom oduvate neku nakazu. Elem, meni jedino nedostaje malo vise horor i survival atmosfere. Municije i filtera za masku ima na pretek, tako da me nikad nije hvatala frka i panika.

Kakvo je napucavanje ? Jel laguje ?

Poslednja izmena:
predjoh i ja prve dve misije. bas je dosta bolji od prvog dela gde me je malo smorilo ono sivilo, i ovde je sivo ali nekako drugacije :D mislim da se preciznije i puca...
smanjio sam samo ssaa na 3x jer dosta skoci fps, sve ostalo na max i radi bez greske :)

Nazad
Vrh Dno