Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Alo neko hoce da rudari na Peer to Pool pulu moze da proba:

http://copycat.zapto.org:9327/static/ - ovde moze videti statistiku (stale oko 5%)

url=http://copycat.zapto.org
port=9327
user= adresa za primanje novcica (najbolje iz wallet-a)
pass= bilo sta

eh da... ako se neko zakaci neka mi posalje poruku sa svojom adresom

Poslednja izmena:
Kako isplaćuju ti vašim partizanski rudnici i da li mora adresa isključivo iz novčanika?

Vase procene do koliko ce padati LTC? Kupovati sada ili cekati jos?

prashinar je napisao(la):
A potrošnja? Valjda 7950 troši manje nego 6950 ili se varam?

Tu su negde, nije neka razlika. 7950 je bar 50% jaca karta ali scrypt valute 69xx melje sa odlicnom efikasnoscu, kao da su pravljenje za to.

Kako isplaćuju ti vašim partizanski rudnici i da li mora adresa isključivo iz novčanika?

Samo u novcanik jer vecina menjacnica nece da prihvati isplate.
Ja sam radio kod nesica i tamo je bio ogroman stale valjda njegova masina nije mogla sve da postigne, kod mene je stale oko 5%.

Ova varijanta je bolja jel te niko ne drpa, nema pohlepnih vlasnika pulova, sve sto iskopas ide tebi, isplata PPLNS, a fee je 1% i on ide autorima softvera.

meni je kod mene bio dobar stale, sto se tice toga kopas pa na kraju vidis koliko si iskopao, sto se ltc-a tice nadjite moj post gde sam pisao kako se podesava velicina isplate jer se za svaku isplatu skida provizija

ovaj notroll stvarno zna da zeza ponekad, iako sad odlicno radi sta se tice kopanja.
ali jutros oko 8h sam poslao isplatu na btc-e i jos uvek nije stigla a ranije je znala da stigne i za 30min. a sta me najvise cudi cak ni u transakcijama nepise da treba nesto da stigne.
sad pokusavam nesto malo da posaljem ono sto sam danas skupio i nece da posalje...

I ja se mlatim da posaljem sa notrola ltc koji sam iskopao i nece, a ovaj pool sto se mlatim sa njim sve nesto sitno me zeza da ne radi

meni je kod mene bio dobar stale, sto se tice toga kopas pa na kraju vidis koliko si iskopao, sto se ltc-a tice nadjite moj post gde sam pisao kako se podesava velicina isplate jer se za svaku isplatu skida provizija

Kod tebe mi je procenat rejected serova bio izmedju 10 i 17% a sada imam izmedju 5 i 7%. Namerno pulu prilazim spolja cisto da testram kako to radi u tom slucaju.

Poslednja izmena:
da li je neko imao ovakav problem? reinstalirao sam sistem i sada skinuo ltc i btc walet i btc se normalno updateuje od pocetka dok ltc pocne 10 sekundi i onda stane i izabaci da mi sat nije lepo podesen i da nece lepo da radi i tu stane?

EDIT: reseno, morao sam da podesim pogresno vreme i onda u podesavanjima da kliknem da windows proveri preko interneta i podesi mi sat, sad se sinhronizuju bez problema

Poslednja izmena:
evo i meni od juče ne prihvata povlačenje sa notroll-a...a sve radi ok.

i mene isto izloguje sad sam probao da udarim withdraw

Ispise poruku Balance needs to be >= 0.1LTC i vrati se na login stranu, a i kad pokusam nesto drugo uglavnom se izloguje :(

i napokon nam je dosao glave :D verovatno te izloguje i onda ne moze da ocita balans i zato ta poruka, sad je definitivno scam

Poslednja izmena:
ovo za vreme se i meni desilo, ali samo kad mi je vremenska zona bila aljaska :D šalim se, reinstalirao sam win i nisam podesio vremensku zonu.

notroll skamchina definitivno :D
interesantno kako to da jedan te isti blok se otkriva od strane random ljudi :D

lik je garant preusmerio svu snagu na neki od normalnih pulova i nashe makine kopale za njega.
sad se sigrno smeshka zadovoljno :D

ode mi 40ltc-a tamo :(

Poslednja izmena:
meni 7 ltc ostalo...a kucka se okolo da je lik koji je otvorio notroll postavio svoju valuticu...

Ja se danas tek registrovao na notroll sreca pa jos nisam poceo da kopam.

Nazad
Vrh Dno