Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ja par dana vec kopam na PArkingu bez ikakvih problema jer ne prekidam kopanje .

I meni je on bio ekstra,nikad nisam imao problem sa njim,a ovaj 50btc od kad sam presao non stop neki problem,a presao sam zbog pps-a

Eno ga proradio je server 50BTC...

Ljudi, sajt nije radio, pool radio svo vreme, bez nervoze. ;)

[QUOTE='[SAJ]ber Kurajber]
Ja kad god prodam, sutradan najkasnije skoci cena :d
[/QUOTE]
Baksuz, ne mogu da omasim. Lepo sam ja pricao.

kod moje devojke jedna makina odbija da radi sa bamtom i 50btc, baca tipa 13mhash li nishta.
druga makina sa gotovo istim setapom radi normalno na 50btc i bamt, i trcea makina sa dijablom i winom isto radi ok.
pa sam promenio pool na toj makini shto zeza i sad radi na guildu... sama ta makina

I kod mene jedna masina ne radi sa BAMT-om od jutros na 50BTC!!!! Dobro da sam pogledao temu danas... samo nemam vremena da se cimam sa njom sada :(
Probao sam restart par puta, ali nista :(
Inace, od 8 jutros ne radi. Ostale rade!?!?!??!?!

Najzad masine sklopljene do kraja. :)

RvqRSvt.jpg

qC8lplB.jpg

@Mirza

Dobra ti je stolica... onako bas anatomska :)
BTW, blago nama koji imamo suterene i podrume... vise nece' imamo nikakvu vlagu :) sve dok BTC bude ziveo!

On topic, vidim hard diskove, znaci Windows... zbog snizenja takta memorije i smanjene potrosnje ili neceg drugog? Posto mene BAMT odusevljava a za seriju 79x0 je pravljena poslednja verzija koja sljaka ko' svajcarac?
I poslednje, znaci extenderi sa Molex-om definitivno nisu potrebni?

Koji su ti to Chiefteci?
Mislim da si mogao one precke malo nize da napravis zbog duzine ekstendera, dobio bi veci razmak izmedju karti. Uh, ja bi tu odmah par modifikacija napravio za par stepeni manje :)
Hoces stavljati jos neke ventilatore tu?

Jel ovo nacisto puko 50BTC

Evo konacno coXol light da ga tako nazovem

GPULight.jpg

@Risime potopili se vise

jel ti to rudarska,jeftinija varijanta ili je jos veca sminkerica?

pa nije providan, verovatno je nesto jeftiniji od onog providnog.....

ja misleo da se u firmi malo pomajem i napravim neku svoju varijantu aliiiii nekako mi to sa vodom i dalje rizicno tako da cu ja ostati na vazduhu ali ubuduce kupujem samo rudarsku 7950 (ASUS DC2):)

Poslednja izmena:
Kupih jedan Erupter Blade jutros za 50BTC. Sada da mi daju adresu da ga platim, pa se nadam uskoro test drive ovde da postujem :).

Kupih jedan Erupter Blade jutros za 50BTC. Sada da mi daju adresu da ga platim, pa se nadam uskoro test drive ovde da postujem :).

Svaka cast!
Cekamo test. Posveti ga specijalno ovima sto jos ne veruju.

jeb.ti ovaj 50BTC kakvo je ovo stucanje non stop?????
jel ima neki "normalan" poll gde sve radi kako treba i da placa PPS???? a da nije fee 5%

Svaka cast na hrabrosti,po sadasnjem diff treba da ga otplatis za 4 meseca,jeli tako?

a sta je sa btc guild-om?

btcguild izgleda da jako slabo radi na getworku....spominjah problem jedna mashine od moje devojke na 50btc-u i bamtu,
prebacih je na guild na non strtum server i umesto 0.05 btc-a zaradio kompic za 24h samo 0.037...a radio punom parom non stop, sa skoro 99% iskorishcenosti, nije mi jasno nishta.
e sad, shta raditi....juriti treci neki pul, drndati se na linuxu i stavljati novi cgminer pa stratum....

Svaka cast na hrabrosti,po sadasnjem diff treba da ga otplatis za 4 meseca,jeli tako?

85 dana sa uracunatim faktorom da avalon shipuje batch 2 i 3 do kraja avgusta. Sve to na danasnju cenu. Ako BTC skoci onda brze u fiatu, ali ofc u novcicima isto onoliko koliko i ostaje. E sad, posto se BFL *****ava, nece oni da puste 5000 minera do kraja leta kao sto su najvaljivali. Vidite da cak i Avalon batch 2 kasni debelo. Moja racunica je da se ovaj blade isplati i kada bude donosio 300$ mesecno, jer to je ipak ovde jedna plata, a trosi struju za 500 dinara mesecno. Uzmimo u obzir i to da su sve ostrice fabricki napravljene da rade sa 11.5-12mhs, a ne na 10 sa koliko se shipuju, tacnije na 11.5-12 rade rock stable 24/7. Jagma je tolika da su ljudi danas narucivali po 20 komada odjednom, jer tvrde da se na ebayu prodaju po 10000$. Sve u svemu, za te pare sam mogao da kupim jos jedan rudnik kao ovaj sto imam da bih nbio max 7mhs minujuci scrypt, a da trosi 2.6-2.8kwh. Ovaj na 10mhs trosi 80wh, a na 12mhs trosi 100wh. Nije mi struja problem, industrijska je, ali bi uskoro mogao diff za LTC toliko da ode da cu zaradjivati 400$ a placati struju 150$ mesecno. Da sam imao 500BTC verujte mi kupio bih ceo pack sa reckom i kablovima, i samo bih ga dodao pored postojeceg rudara kome sada stize novi industrijski ventilator od 5000m3/h da hladi prostoriju :). A i volim da rizikujem, kad nemas mnogo para moras da rizikujes da bi nesto zaradio, nekad izgubis, nekad zaradis... Na FTC sam za 1 dan zaradio 40BTC, tako da mi ostrica malne s neba pade. Skoro sam izgubio 1500$ na berzi za noc, *** zivot je takav, mogao sam i da zaradim par hiljada, ali nisam. Polako se oporavljam od toga, idemo dalje, neka se ostrica otplati pa neka donosi po 300$ mesecno narednih 6 meseci ja sam srecan :).

Nazad
Vrh Dno