pa instaliraj better battery stats, pročitaj kako se koristi i dobićeš predstavunikako da prestane da mi curi baterija i ne znam do cega je, preko noci mi je curilo max 4 %, a sad mi il ode cela baterija il 20tak %...
nije do ovog launchera jer ga imam vec 2 nedelje, a problem sa baterijom 3 dana...i nemam predstavu od cega je...
То никако не би смело да се дешава, али можда се стварно "трипујеш"...
Не трипује, то ја примећујем на мом таблету. Зависи од стране до стране, ал контам да служи да би се око привикло на брзе промене различитих позадина на сајту, па се бела мало утуша и појача, у зависности која је боја била пре ње.
da li se nekom od vas desava slicno(veoma je neprimetno)
dok surfujete nakon mirovanja od nekoliko sekundi (neaktivnosti na ekranu) brightnes se promeni sam od sebe (postane tamniji)za jednu malu nijansu?
Ne treba nikakav softver treba samo password google accounta na koji je registrovan telefon i bice isti kakav je bio u sekundi.Samo mi treba neki softver ili pak način da nekako izvučem makar imenik.I gde bih našla uputstvo za fabrički reset???ako je to jedino što može?!
Koji lock screen si izabrala: pattern ili pasword?nemam tu opciju,ništa na ekranu sem pravougaonika,notifikacija koje su tu,ali ja ne mogu da ih spustim i vidim.Najgore je što je to ta lozinka koju kucam,milion posto!A kako da dodjem do debbuging-a?
Hvala ti puno puno puno za interesovanje i ovu,nadam se,odlučujuću kariku u jako čudnoj situaciji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari