Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Zabodi jednu karticu u donji slot pa upali komp i vidi hoces li imati sliku na monitoru tada .

apple vec sam to uradio sa obe kartice.... kad je bilo koja od njih dve u donjem slotu, nemam slike na monitoru... kada je bilo koja od dve kartice u gornjem pcie slotu, sve radi normalno...

jel moguce da moram da reklamiram plocu ***??

da nema neka prosta stvar koju nisam odradio mozda, u biosu, nemam pojma???

Trebalo bi da ploca prepozna karticu ako je u drugom slotu i da prikaze sliku, mada posto si se petljao sa updejtom biosa, moguce da je i do toga nesto...

Malo me bune ove cene..kada se podeli kolicina sa ukupnom cenom, jedinicne cene su manje nego na sajtu trenutno za ovaj 5GH/s model..a ovih modela od 13,68 i 93 GH/s nema na sajtu..jel ova lista ima neku validnost..jos vidim da su poslednja dva datuma u buducnosti

Ma nemaju pare jer se vise prodaje a malo kupuje

kada udjem u bios, u NB pci-ex configuration, imam ovako: PCI e x16_1 x16

i PCI e X16_2 not present

ovo not present znaci da ne vidi grafiku koja je u tom slotu ili je sam slot pokvaren?

@hawai
pa napisi u cemu je bio fazon ako neko bude imao slicnih problema... ;)

Ma jok, što da se muči, bitno da je rešio problem...

stvar je u tome da je ova asus ploca bagovita... dok nisam sve izvadio na karton, izvadio bateriju , clear cmos itd.... tad je tek proradilo... par sati cimanja, ali vazno je da sad sve savrseno radi...

ploca od 250e a bagovita... sta reci ....

Poslednja izmena:
... a ne zaplakati :d :d...

ja imam jednu ASUS plocu i eto morao sam da modujem PCIE1-16 extender da bi ploca prepoznala grafiku nadam se da to nije slucaj sa ovim ASUS 7950 DC2karticama posto imam u planu da i njih par komada stavim u kolekciju 7950-ki....:d

Jel imas i satenski 7950? :D...

Meni Asus maximus formula za 2x7870 i 1x 5770 radio kao Doxa :)

@Ledio ako stignes vrati se par postova gore i pogledaj moj post u vezi mtgox-a i isplate...

Ja cekam ovu novu V seriju od Cooler Mastera. Bice je*eno predobra a kosta ce isto kao i sad M2 serija. A V1000 model bi mogao 2x7970 i 2x7950 ko od sale da tera.

Najisplativije je inkasirati 649e u danu jer onda sve zajedno izadje 18e.Za 38e isplatis 1298 (-38 jel :) ).
Nije bitno kod koje ste banke,ja koristim 4 domace banke i razlika je zanemarljiva.Fora je samo u kinezima i njihovom fee od 2000-4000 jena

Ja cekam ovu novu V seriju od Cooler Mastera. Bice je*eno predobra a kosta ce isto kao i sad M2 serija. A V1000 model bi mogao 2x7970 i 2x7950 ko od sale da tera.

moguce da ce nova serija biti jos bolja a i nadam se tome ali ja vise ne mogu da cekam , nestalo struje pa sam morao da kupim jos jedno napajanje inace prema review-u iz TPU kazu da i ovaj M2 na 47C ambijentalne temerature daje svih 1000W sa efikasnoscu od 88% (ako se ne varam), CM dao 5 godina garancije i nakon svega ovoga sto sam procitao na kraju je SUNA prelomio i rekao da posto je SeaSonic u Srbiji presoljen CM je dobrakupovina...;)

znachi fee do 649e ~19e (2000yena + sica shto uzme banka nasha), a za preko 650 (tj 650-1000e) je ~38 (4000yena + sica)?

ako je to tako, onda i ova rechenica da se ubaci u prvi post.

@ demios
Upravo tako ;)

"Bank Transfer
Create a pre-defined beneficiary for all of your future Bank Transfers here! This will allow you to withdraw funds in a much safer, more convenient fashion. When completing the template wizard, please be careful to only enter correct information as our bank charges 4,000 JPY as an amendment fee if the funds have been processed to an invalid bank account and the details must be amended for the transfer to be resent and if the transaction is to be cancelled, the same fees will apply."

Da li ovo ipak znaci da je sad za svaku isplatu 4.000 JPY ?
---------------------------------------------------------------

Da odgovorim samom sebi :)

Mislim da ovo ipak znaci da u slucaju da se sredstva posalju na pogresan racun i da se transakcija mora prekinuti, onda naplacuju 2000 u odlazu i dolazu sredstava i to onda ispadne 4000 JPY :D

Poslednja izmena:
Da iskoristim priliku dok se priča o MtGoxu itd. Da li je neko od vas slao € na Gox Euro bank transferom, kolika je tada provizija do tamo da li se zna? Ja sam tek u fazi verifikacije naloga (i ne znam da li ću uspeti da odradim pošto nemam ni jedan dokument baš kakav su oni naveli) pa ću možda probati da pošaljem ako verifikujem nalog.

Btw ako je zaista tako za/do 650€ to je veoma korisna informacija, hvala Ledio ;). I treba ubaciti u prvi post..

Poslednja izmena:
Da iskoristim priliku dok se priča o MtGoxu itd. Da li je neko od vas slao € na Gox Euro bank transferom, kolika je tada provizija do tamo da li se zna? Ja sam tek u fazi verifikacije naloga (i ne znam da li ću uspeti da odradim pošto nemam ni jedan dokument baš kakav su oni naveli) pa ću možda probati da pošaljem ako verifikujem nalog.

Btw ako je zaista tako za/do 650€ to je veoma korisna informacija, hvala Ledio ;). I treba ubaciti u prvi post..

ja probao, banka odbija trazili da im onesem fakturu da bez toga nemoze, MtGox kontaktirao ali oni nemogu dati fakturu jer nista ne kupujes... jedini nacin da on nekog kupis BTC-e cod sa dolarima

Hvala. Ah da, ja zaboravio da smo mi poluzatvorena država ***...pretpostavljam da iz drugih zemalja to nije neki problem.

Poslednja izmena:
Zar ne moze ti meni pare solarno,ja tebi withdraw bitcoins na tvoju mt gox adresu?

To može naravno, tako su neki kupovali i odavde sa foruma, to je ok varijanta jer se izbegavaju banke i provizije. Ali konkretno ja sad verovatno ne bih kupovao, mislio sam prvenstveno da je dobro imati neke evriće na Goxu kada/ako cena ode dole pa kupiti.

Vrh Dno