Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab 3

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, jadan Samsung ne može od Google Nexus uređaja da dođe do izražaja, samo je najveći svetski proizvođač Android uređaja. Uzgred, za nestašicu Nexus 10 je najveći krivac upravo Samsung koji kao ne može da postigne da napravi dovoljne količine - a u stvarnosti ne želi da kanibalizuje prodaju svojih tableta.

Već tri generacije gura praktično isti hardver u GT 7, ajd što kasnije i ne izdaje update za tablete kao što to radi Google za N7 u redu, ali pogledaj Asusa koji je tu mnogo bolji.

Baš treba da čuvamo i opravdamo Samsung, mnogo su jadni i sitni, mi Srbende ih baš zato ne volimo.

Ovo si sve ti rekao. Namerno izvrćeš moje reči, tako obično bude kad ponestane argumenata. 😉
U svakom slučaju, ponuda na tržištu je jako velika, za svako ponešto, pa kome se ovaj tab ne sviđa, neka nađe nešto po svojoj meri, ne mora da troluje. 😉

Poslednja izmena:
Slažem se, ali ako je taj uređaj koštao 150 evra, i za te pare dobro radi, onda to i nije tako bitno.

Ma kojih 150e, odakle vama te cifre... ?????

Pa pogledaj Note 8 sa istim hw kosta 400e 3G verzija, ovo ispod 300e za 3G verziju biti nece, nemojmo da se lazemo..

edit: Nije isti hw, moja greska... ali bez obzira, ispod 250 ovo ne moze da kosta... I toliko ako bude bice pesma...

Poslednja izmena:
Ma kojih 150e, odakle vama te cifre... ?????

Pa pogledaj Note 8 sa istim hw kosta 400e 3G verzija, ovo ispod 300e za 3G verziju biti nece, nemojmo da se lazemo..

edit: Nije isti hw, moja greska... ali bez obzira, ispod 250 ovo ne moze da kosta... I toliko ako bude bice pesma...

A ko priča o 3G verziji? Koliko košta Nexus 7 3G?

Ja pricam.. Necu valjda da nosim i telefon i ovo.. Ako vec kupujem 7 inch uredjaj, onda je bolje da ga koristim i kao telefon..

Svaka tebi cast ako to mozes, mene bi blam ubio nacisto da toliko cudo prislonim na glavu i pricam. :-D
Ali ako je vec tako, onda ce ti ovo biti ultra povoljna varijanta, po ceni jeftinog android telefona dobices i dobar telefon i dobar tablet. Osim ako ne mozes da smislis da koristis nesto na cemu ne pise Nexus? :-D

Promaster i nema Nexusa,
a kapiram da nesto i nije zainteresovan za njega..

Nisam imao nexus i ne planiram da ga imam.. imao sam galaxy tab p1000 komada 2 i galaxy tab 7+, i evo sad 10.1, nisam ja neko ko obozava nexus.. realno gledano zasto bi neko ko ima gt 7+ davao lovu za gt3, kad vec ima sve to.. poenta je.u tome sto je samsung poceo da prodaje maglu. isto su uradili i sa tzv. S2+.. nista bolji od obicnog s2, ali ce.imati jednu softwaresku nadogradnju vise i zato su ga i izbacili, za ovce koje nisu cule za xda... ali ae da sacekamo cenu pa da vidimo..

Nisam imao nexus i ne planiram da ga imam.. imao sam galaxy tab p1000 komada 2 i galaxy tab 7+, i evo sad 10.1, nisam ja neko ko obozava nexus.. realno gledano zasto bi neko ko ima gt 7+ davao lovu za gt3, kad vec ima sve to.. poenta je.u tome sto je samsung poceo da prodaje maglu. isto su uradili i sa tzv. S2+.. nista bolji od obicnog s2, ali ce.imati jednu softwaresku nadogradnju vise i zato su ga i izbacili, za ovce koje nisu cule za xda... ali ae da sacekamo cenu pa da vidimo..

Naravno da nema razloga na prelazak sa gt2 na gt3, kada je razlika skoro nepostojeća. Ali ti onda ovaj uređaj posmatraš isključivo iz svog ugla, a ja ga vidim kao odličan izbor za nove korisnike. Ali ok, mišljenja se razlikuju, pogotovo na forumima. 😉

Odlican izbor bi bio samo u slucaju da je jeftiniji od GT2 i GT+, u suprotnom, bacanje para. Sva sw unapredjenja ce moci da se pokupe sa Xda. Da je bar rezolucija veca pa 'ajde...

Odlican izbor bi bio samo u slucaju da je jeftiniji od GT2 i GT+, u suprotnom, bacanje para. Sva sw unapredjenja ce moci da se pokupe sa Xda. Da je bar rezolucija veca pa 'ajde...

Koliko sam video, SOC je malo bolji nego u dvojci, pa ako bude i ista cena opet je novim korisnicima bolji od dvojke. Živo me zanima koja će cena biti, ja tipujem ispod 200 $, ali videćemo. 🙂

Није ствар срамоте већ непрактичности, седмица захтева стално ношење некакве торбе или торбице, не може се носити у џепу, поготово не лети, а о коришћењу једном руком и да не говорим.

Није ствар срамоте већ непрактичности, седмица захтева стално ношење некакве торбе или торбице, не може се носити у џепу, поготово не лети, а о коришћењу једном руком и да не говорим.

Ok to stoji... Ali kupiti 7 inch tablet i drzati ga u kuci je glupost.. Ionako i do wc-a nosim torbicu u koju savrseno staje 7`` tablet i ne vidim zasto uvek ne bi imao nesto sto moze da mi koristi malo vise od telefona.. Npr citanje na telefonu je nemoguce dok na 7 je i ok.. A da kupujem jedan telefon za svaki dan, od 300e i tablet od 300e, ebes pos`o.. Bolje kupim onda PadFone i cao zdravo... Za sramezljive je bt sluska opcija, to je makar sad DZ... Ali veruj mi probaj i nece ti predstaviti problem, osim ako nisi ceo dan na telefonu, npr meni nije, ali npr ja imam oko 30-40 min dnevno razgovorm retko kad preko, a nikad manje od 30 min...

Ok to stoji... Ali kupiti 7 inch tablet i drzati ga u kuci je glupost.. Ionako i do wc-a nosim torbicu u koju savrseno staje 7`` tablet i ne vidim zasto uvek ne bi imao nesto sto moze da mi koristi malo vise od telefona.. Npr citanje na telefonu je nemoguce dok na 7 je i ok.. A da kupujem jedan telefon za svaki dan, od 300e i tablet od 300e, ebes pos`o.. Bolje kupim onda PadFone i cao zdravo... Za sramezljive je bt sluska opcija, to je makar sad DZ... Ali veruj mi probaj i nece ti predstaviti problem, osim ako nisi ceo dan na telefonu, npr meni nije, ali npr ja imam oko 30-40 min dnevno razgovorm retko kad preko, a nikad manje od 30 min...

Čitanje epub knjiga na telefonu radi savršeno, ja sam pročitao brdo knjiga na mom starom Galaxy Aceu koji je imao ekran od svega 3,5", jednostavno ako ti treba veći font, malo češće ćeš skrolovati stranice i to je sve.

Čitanje epub knjiga na telefonu radi savršeno, ja sam pročitao brdo knjiga na mom starom Galaxy Aceu koji je imao ekran od svega 3,5", jednostavno ako ti treba veći font, malo češće ćeš skrolovati stranice i to je sve.

Ma sve moze, samo je navika problem, npr. ja to ne bih mogao i jako bi me mrzelo da tako nesto citam.. Osim ako nije nesto tipa vesti, oglasi, forum...

Omg, omg, zamisli samo, kako li smo samo ikada ziveli bez najmanje 300ppi? 😛

Ja vrlo lako, ali za čitanje bogami ne, pogotovu ako je 3.5'' a imao sam i 3.5'' pa znam kako je to, doduše moj je imao 130ppi...
I drugo, ja shvatam prelazak na 300ppi, a bojkotujem FullHD rezoluciju na smartfonovima zato što je nepotrebna iz prostog razloga što ljudsko oko ne može da primeti razliku... I neću da dajem više para da mi prodaju FullHD umesto HD, ali ovo zašto da ne, ko hoće čitanje mislim da je 200ppi minimum da možeš da čitaš i po nekoliko sati dnevno...

Ne znam samo zasto nisu i ovakav hw (ako je vest tacna) stavili u GT 3 7.0 .. Bio sam zaprepascen rezultatima Lenovo K900 ~26 000 na antutu, naspram 23000 SIV...
Mada je K900 klokovan na 2.0, opet je ovo ozb prica..

kao sad ce i galaxy tab 10.1 3 nositi intelove procesore.... uuuuuu.... najezih se... revolucionarno. ajd da sacekamo ipad maxi !!!

kao sad ce i galaxy tab 10.1 3 nositi intelove procesore.... uuuuuu.... najezih se... revolucionarno. ajd da sacekamo ipad maxi !!!

Pa nzm jesi li video rezultate telefona sa dual core atomom, ali ako nisi pogledaj, videces sabijanje quad-core ARM-ova..

k-a.webp

pise da je atom quad core u pitanju, medjutim dual-core je..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno