Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab 3

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali ne zaboravi maglu koju prodaje samsung, danas gledam na njihovom sajt za galaxy fit kazu da ima mocan i brz procesor a vuce se kao prebijena macka kod mene sa svojih 600MHz A5 single core... Tako isto i za ovaj samo maglu prodaju, mrzim i njih i malo manje apple.
Edit: Pa da, oni su i fizicke tastere stavili 😀 E a koliko se samo vade na marketingu to je neverovatno... Na b92 tehnopolis ako neko prati sve se vrti oko samsunga i apple-a, kada huawei izbaci 2GHz quad core HD 4.7" sa 2GB RAM-a oni napisu da soecifikacije nisu toliko reprezentativne pa ih ja psujem u komentarima koji se ne objave, jos napisu morao bi da ima fhd displej a kada su radili review htc one napisali su da je fhd marketinsk trik. A evo sada vest o samsungovim tabletima, napisali su samo koje aplikacije imaju preinstalirane i koliko je to divno blablabla, i naravno da je u ovom vecem intelov procesor dok za ovaj manji nisu nista napisali..

Poslednja izmena:
Ovi su pukli, jos ja mislio sad ce stvarno da se izbore cenom pored ovakvih specifikacija a oni astronomske cene...
Ovaj manji 299€ a veci 379€ za evropu cene.

299 evropskih maraka za ONO od 8 incha ili 7 koliko je vec???? pa neeeeeee, pa ne da necu nikad da ga kupim, nego necu ni tad, taman da bude na oglasima 100e!

Ovi su pukli, jos ja mislio sad ce stvarno da se izbore cenom pored ovakvih specifikacija a oni astronomske cene...
Ovaj manji 299€ a veci 379€ za evropu cene.

A gde si ti video te cene? Koliko znam, najavljene su dosta niže cene od tih. Daj neki izvor, ili pričaš napamet?

Iz kojih li ti izvora čitaš... Ima 8'' i 10'' a ne 7'' i 8''.

Ja koliko sam razumeo ima 3 modela 7, 8 i 10 inča.

Za ovaj od 7 inča - Galaxy Tab 3 GT-P3200 :

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_7_0_p3200-5422.php

http://www.sammobile.com/2013/02/01/galaxy-tab-3-gt-p3200-confirmed/

Na linku koji je pominjan:

http://www.tabletcenter.nl/category/215950/samsung-galaxy-tab-3.html

Postoji pre-order za 7", koliko vidim piše da je dostupnost od 18. jula.

Poslednja izmena:
Ako misle da sa onim od 7 incha pariraju Nexusu, ljudi iz Samsunga su BUDALE!

Novi ASUS ME302 ima isti procesor, više memorije i generalno mi izgleda bolje uradjen, sa FHD ekranom ... a košta osetno manje???
Samsung je umislio da je novi Apple.

Jedinu ali bukvalno jedinu šansu imaju ukoliko ovaj procesor bude jači od tegre 4 a i grafika bude bolja. Sve ostalo se zna i tu su pukli pa su pukli..

Zasto mora da bude bolji od tegre 4 kad je ovaj uredjaj vec ili ce biti u prodaji ovih dana, a tegra 4 vrv tek za kolekciju jesen-zima 2013...

Zasto mora da bude bolji od tegre 4 kad je ovaj uredjaj vec ili ce biti u prodaji ovih dana, a tegra 4 vrv tek za kolekciju jesen-zima 2013...

Zato sto je sve ostalo krs...
A drugo ne mora da bude skupo ako ima tegru 4 ili nesto slicne jacine, nVidia je najavilac299$ za shiel sto je 100$ jeftinije od PS4 i 200$ od xbox one.

Edit : Shield stize 27. juna a ne na jesen...

Poslednja izmena:
Zato sto je sve ostalo krs...
A drugo ne mora da bude skupo ako ima tegru 4 ili nesto slicne jacine, nVidia je najavilac299$ za shiel sto je 100$ jeftinije od PS4 i 200$ od xbox one.

Edit : Shield stize 27. juna a ne na jesen...

Cekaj ne razumem, zar ti stvarno mislis da ljudi uzimaju tablet racunare da bi im stavka JEDAN bile igrice? Nzm da li sam instalirao neki zahtevniju igricu na tablet, razlog je vrlo prost, igranje je zamorno.. I ne opusta nego napreze..

Druga stvar je ta da Shield niko nece kupiti od ljudi koji tablet kupuju za citanje, svakodnevno prckanje i slicno..

Treca je ta da tableti na koje smo navikli znaci Asus, Acer . . . . nece svoje modele sa Tegrom 4 izbaciti vrv do septembra, mozda gresim, aliii i ako izbace bice dosta skuplji, ako ni zbog cega drugog onda zbog ``hijearhije`` znaci ne moze Tegra 4 da kosta kao Tegra 3..

Cetvrto: Bez obzira sto su rezultati tegre 4 vrlo lepi, ja ipak mislim da tablet racunari dok god su u ovoj formi u kojoj su sad (a bice jos dugo) nemaju buducnost kao igracke masine, vec uredjaj za muziku, slike, surf, office, pokoju opustajucu igricu, eventualno film, kao i uredjaji za zabavu u toku putovanja i upravo iz tih razloga uvek bih se pre odlucio za neki intelov chip nego za nVidiu, jos kad na scenu stupe ovi stedljiviji, to je to.. Pa eno ja ponavljam non stop Lenovo K900 sa tom, kako sam ja shvatio, prelaznom generacijom cipova, dual core 2.0 27 000 poena na Antutu testu, radi bez laga, sta nas tek ocekuje sa quad core atomima... Medjutim oni imaju neku slabiju grafiku i nisu za igrice, ali ovako su vrh..

edit: Meni bi ovaj Samsung bio i prihvatljiv (10.1) da ima krsten ekran, ali posto nema nije mi prihvatljiv i nimalo interesantan..

Poslednja izmena:
U subotu mi stize tab 2 10.1. interesuje me da li moze odmah da se koristi ili treba da se puni baterija ? Koliko sati treba da se skroz napuni baterija ? Interesuje me jer uvece putujem.

Izgleda prilično dobro, tanko, deluje lagano, to su mu pozitivne strane.
Negativne su cena, koja ne bi smela da bude preko 270-280$ za tu rezoluciju ekrana, a takođe mi se ne sviđa što su mu tastere stavili na bočnu stranicu, i time unapred odredili da bi trebalo da se koristi u horizontali. To ipak treba da bude stvar izbora korisnika.

Yes, yes.. Zamisli kad ga prdi uspravno, i kad ti treba taster za back... 😀 Ludi Korejanci..😀

Mislim da je model od 8" jedino pogodak i da je on konkurencija Ipad miniju..... model od 10" će verovatno biti jeftiniji od 8", 7" je promašaj lošije izrade od taba 2 koliko sam video na stranim testovima.

Probao sam danas model od 8" u Gigatronu, ovo stvarno neverovatno dobro izgleda. Nestvarno je tanak i lagan, a dizajn je ekstra. Bezeli su mu ultra tanki (in your face, Nexus 7!), a sam tablet je toliko tanak i toliko je dobar dizajn, da izgleda kao neka tanka pločica. Ovo je meni jedan od najlepših i najkvalitetnije izrađenih tableta ikada, a jedini nedostatak (ali veliki) je cena od oko 34.000,00 dinara. U današnje vreme, kada Memo pad HD 7 košta 18.000,00 din, to je ekstremno skupo. Ako mu Samsung spusti cenu na nekih 25-26.000 din, to će još i biti dobra ponuda, ovako bi samo lud dao 34.000, posebno što će toliko koštati memo pad 10 FHD. Šteta što su tako odvalili cenu, pošto je tablet stvarno jako jako dobar, nadam se da će cena ići dole, da ga pazarim.

Poznavajući Samsung od ranije, načekaćemo se mi dok cena ne padne... a do tada, ko zna šta će već Asus, npr. da izbaci i po kojoj ceni...

Poznavajući Samsung od ranije, načekaćemo se mi dok cena ne padne... a do tada, ko zna šta će već Asus, npr. da izbaci i po kojoj ceni...

Bilo bi lepo, mada, Asus koliko znam uopšte nema u najavi takav model, a uz to, Asus se baš nešto ne pretrže kod tih manjih tableta da napravi neki dobar dizajn i kvalitet, već je to uglavnom budžetska varijanta, a ovaj stvarno izgleda ekstra moćno i kvalitetno, samo još da mu obore tu nerealnu cenu.

Ovaj od 10" je 510g lagan i 8mm debeo. A imace mnogo bolju bateriju od sony xperia z. Svejedno oba su fail, ovaj zbog previse slabih specs a sony zbog preslabe baterije...

Nazad
Vrh Dno