Evo ga i prvi PPS pool:
https://hynodeva.com/?bt=main
sutra se prebacujem na njega kad prodju radovi na serveru.
Sto vise to bolje, a sto prije saznas za neki novi, tim bolje, dobra informacija u pravo vrijeme = $$$$$ :dKoliko ce samo da ih izmisle *.*coin![]()
Pa na ovom pool-u moze da se napravi racunica za 24h na osnovu 2 sata rudarenja.Hvala na informaciji, upravo sam počeo da kopam tamo.
Kakve su Vam te računice, nije mi jasno? Ne može računati 6, 12,ili 24 sata, npr. Napravite računicu tako, lupam, počnite u 10h, prestanite sa kopanjem u 22h i sačekajte da Vam se isplate svi neplaćeni share-ovi. E, to Vam je računica za 12 sati. A pošto je vreme novac, nemamo nameru da prestanemo sa kopanjem u 22h.![]()
Kopa li neko na fcpool.com? Danas celo popodne stale preko 8%
Hvala na informaciji, upravo sam počeo da kopam tamo.
Meni na fcpool.com sada stale konstantnih 8% a sve vreme je bio oko 1%. Vidim da je isti lik napravio novi pool http://Pool2.FCPool.com pa cu probati da vidim kako radiPrso FcPool, valjao je 2 dana, ko zna sta im se desava. Treba preci na ovaj PPS pool cim proradi!
Pa recimo mogu da probam sa 7950 ili 5850?
Fino, fino!Da, samo što kopajući FTC dobijaš 2,5 - 3 puta više BTC-a. Ja sam LTC delimično uhvatio, početkom aprila, ali ovo neću da propustim.
Problem su pool-ovi koje treba često pratiti i menjati čim počnu da zezaju ili daju previše stale-a.
Stigoh kuci I evo slike:
Pogledajte prilog 113656
Fino, fino!![]()
Evo i ja cu biti velikodusan da dam moj user i pw, ali samo ko ima preko 1000 mh/s!Ako neko hoće da kopa na mom nalogu neka se javi da mu dam password.
Ovo je samo 7950, kopa fino i 7850 sa svojih 360 Kh/s.![]()
Kako u GUIMineru da provećam aggression? Ja nemam ovoliko opcija koliko imate vi na ovim skrinovima?
Kako u GUIMineru da provećam aggression? Ja nemam ovoliko opcija koliko imate vi na ovim skrinovima?
daj podatke i koji miner koristis? moze i u onoj tamo temi
Da, samo što kopajući FTC dobijaš 2,5 - 3 puta više BTC-a. Ja sam LTC delimično uhvatio, početkom aprila, ali ovo neću da propustim.
Problem su pool-ovi koje treba često pratiti i menjati čim počnu da zezaju ili daju previše stale-a.
Stigoh kuci I evo slike:
Pogledajte prilog 113656
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari