Zato sto cena jednostavno nema veze sa dif-om...
Za 3 meseca diff ce biti minimum 5000000 ako ne i vise zbog asic-a
Nadamo se da neceAli sreca je sto se asici ne stancuju brzo , vec imaju odredjenu kolicinu koju proizvode na 3-4 mesecea, koliki je i rok isporuke. Tako da je njihovo uvodjenje u sistem relativno postepeno.
Sta se desava sa BTC-om diff skocio, a vrednost umesto da raste opala 20dolara od juce?
eksplodirao? kako? :/ ja se plašim za ovo moje napajanje kako će da se izbori sa 7850, minimalno preporučeno za 7850 je 500w. mada za sad se dobro drži i ne duva mnogo vruće...
koja mu je tacno oznaka ???Danas mi explodirao Chieftec 750W pod dve 7970!!!![]()
Izrudario sa GTX 460 ?izrudarih neki 20tak eura i pokusao sam da prebacim 0.01 na mtgox cisto da probam da vidim kako to izgleda i radi.pokupio sam onu adresu od desetine brojeva/slova i kopirao je u payout pa potom add destination (50btc.com je upitanju).nista mi jos nije stiglo na mtgox,e sad jesam ja nesto pogresno uradio ili treba da prodje neki period da stignu coini na mtgox?
...nego kad smo kod napajanja u Srbiji teze da nadjes napajanje od 850+W nego graficku za mining , jel kupovao neko nesto skoro, ja pre neki dan izvrteo sve zive telefone i nisam nista naso, sto je najgore kod svih kao ima nesto na stanju i onda kad nazoves ili narucis online dobijes obavestenje da toga nema kod dobavljaca i sl. a grafika stize u subotu ..:S:
Danas mi explodirao Chieftec 750W pod dve 7970!!!![]()
Ja sam pre neki dan uzeo u Atom dva APS1000c.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari