Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Zato sto cena jednostavno nema veze sa dif-om...

Ljudi rasprodali btc za praznik NErada, zato je pao... :d

Zato sto cena jednostavno nema veze sa dif-om...

Cena ima veze samo sa ponudom i potraznjom. A ponuda i potraznja zavise od monogo faktora. Diff je tu samo da odrzi ravnomerno iskopavanje novcica.

U aprilu je diff skocio za 43.83%, sa takovom tendencijom rasta za 3 meseca diff ce dostici 23325610, a to znaci da recimo 4 x7950 koje bacaju prosecno 2200mhasha, iskopavace 1.44btc mesecno.

Za 3 meseca diff ce biti minimum 5000000 ako ne i vise zbog asic-a

Ja sam jednom davno rekao da je diff nas najveci neprijatelj.

Za 3 meseca diff ce biti minimum 5000000 ako ne i vise zbog asic-a

Nadamo se da nece :D Ali sreca je sto se asici ne stancuju brzo , vec imaju odredjenu kolicinu koju proizvode na 3-4 mesecea, koliki je i rok isporuke. Tako da je njihovo uvodjenje u sistem relativno postepeno.

Nadamo se da nece :D Ali sreca je sto se asici ne stancuju brzo , vec imaju odredjenu kolicinu koju proizvode na 3-4 mesecea, koliki je i rok isporuke. Tako da je njihovo uvodjenje u sistem relativno postepeno.

Pa do sad je islo polako, sad ocekuj stampedo u naredna 3-4 meseca

Na btc guild-u asic miner preso 10th...

Ima neko voljan da mi malo pojasni ukratko da li preko ovoga stvarno moze da se zaradi trenutno ? .. Za pocetak ne mora nista detaljno ali ipak tema ima 500 strana.. Se isplati recimo odraditi zamenu sa 670 na 7970 i krenuti ovo ? Pitam jer mi je racunar uvek ON pa da iskoristim to.

to je sve tvoja licna procena, ja sam poceo pre 3 nedelje... znas kako kaze dell boy he who dares, wins :)

izrudarih neki 20tak eura i pokusao sam da prebacim 0.01 na mtgox cisto da probam da vidim kako to izgleda i radi.pokupio sam onu adresu od desetine brojeva/slova i kopirao je u payout pa potom add destination (50btc.com je upitanju).nista mi jos nije stiglo na mtgox,e sad jesam ja nesto pogresno uradio ili treba da prodje neki period da stignu coini na mtgox?

Danas mi explodirao Chieftec 750W pod dve 7970!!! :D

eksplodirao? kako? :/ ja se plašim za ovo moje napajanje kako će da se izbori sa 7850, minimalno preporučeno za 7850 je 500w. mada za sad se dobro drži i ne duva mnogo vruće...

eksplodirao? kako? :/ ja se plašim za ovo moje napajanje kako će da se izbori sa 7850, minimalno preporučeno za 7850 je 500w. mada za sad se dobro drži i ne duva mnogo vruće...

Ne znam koje ti je napajanje ali ako je neko iole kvalitetnije gura 2x7850 bez problema.

opste je poznato da ti CHIFTECI sa oznakom CFT , CTG i ovi noviji sa APS (sirtec design) nisu neka napajanja ali zato BPS su CWT dizajn i za sada svi kazu da su se odlicno pokazala pogotovo obzirom na odnos cena /kvalitet...

nego kad smo kod napajanja u Srbiji teze da nadjes napajanje od 850+W nego graficku za mining , jel kupovao neko nesto skoro, ja pre neki dan izvrteo sve zive telefone i nisam nista naso, sto je najgore kod svih kao ima nesto na stanju i onda kad nazoves ili narucis online dobijes obavestenje da toga nema kod dobavljaca i sl. a grafika stize u subotu ..:S:

Poslednja izmena:
Ovaj je bio CWT. ;)
Radio je 5 god 24/7 i to je to, vreme mu isteklo.

izrudarih neki 20tak eura i pokusao sam da prebacim 0.01 na mtgox cisto da probam da vidim kako to izgleda i radi.pokupio sam onu adresu od desetine brojeva/slova i kopirao je u payout pa potom add destination (50btc.com je upitanju).nista mi jos nije stiglo na mtgox,e sad jesam ja nesto pogresno uradio ili treba da prodje neki period da stignu coini na mtgox?
Izrudario sa GTX 460 ?

...nego kad smo kod napajanja u Srbiji teze da nadjes napajanje od 850+W nego graficku za mining , jel kupovao neko nesto skoro, ja pre neki dan izvrteo sve zive telefone i nisam nista naso, sto je najgore kod svih kao ima nesto na stanju i onda kad nazoves ili narucis online dobijes obavestenje da toga nema kod dobavljaca i sl. a grafika stize u subotu ..:S:

Ima sad napajanja, Chiftec-a, Cooler Mastera itd (800w, 950w, 1000w, 1500w,...).

Danas mi explodirao Chieftec 750W pod dve 7970!!! :D

750W, a naročito taj Chieftec 750W je baš knap za dve 7970 naročito ako si ih i oc-ovao, a terao si ga 24/7 do daske i eto...

Ne kažem da ne može da tera, samo kažem da ga tera do njegovih granica, što mu svakako značajno skraćuje radni vek...

Poslednja izmena:
Meni Cooler Master Silent Pro od 700w tera dve 7970 najnormalnije.

Ja sam pre neki dan uzeo u Atom dva APS1000c.

gledao ja te APS 1000c al suna kaze da pri velikom opterecenju prave dosta suma tako da me je to odvratilo od njih , mada ako nista ne nadjem za par dana ima da sume jos kako ....:d

inace ja na TT 630W smart teram 2x7950 i za sada rade bez problema cak i LTC gde je veca potrosnja..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno