Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Aroma je flešovana. I onaj blue toggles sa 19 "ikonica". Kako misliš da uradim reflas? Arome ili blue toogles moda ili cijelog ROM-a.

Jedno glupo pitanje. Neat 4.2 (ls8). Neki kontakti u pozivu imaju veliku sliku, a neki malu kao na zvaničnom romu. Probao sam da obrišem sliku, on povuče novu sa G+ ali opet bude mala. Oni kontakti sa velikom slikom su takođe sa G+.

Aroma je flešovana. I onaj blue toggles sa 19 "ikonica". Kako misliš da uradim reflas? Arome ili blue toogles moda ili cijelog ROM-a.
Samo reflash rom-a, nemoj flesovati aromu jer nije kompatibilna sa zadnjim romom. Kaži mi koje modove hoćeš i napraviću ti

Jedno glupo pitanje. Neat 4.2 (ls8). Neki kontakti u pozivu imaju veliku sliku, a neki malu kao na zvaničnom romu. Probao sam da obrišem sliku, on povuče novu sa G+ ali opet bude mala. Oni kontakti sa velikom slikom su takođe sa G+.
E to ne znam ali očigledno da su takve slike na g+ pa ih takve i povuče

@sasa
Situacija je sledeća: XWLSN NeatROM Lite v4.6.1 nisam ni instalirao jer sam, mislim baš na ovom forumu naletio na preporuku da je 4.5 stabilnija varijanta. A to mi je najvažnija karakteristika, jer nemam baš mnogo vremena za eksperimentisanje.
Instalirana je verzija XWLSJ NeatROM Lite v4.5 i njoj "pripadajuća" Aroma. Na ovoj verziji 4.5 meni dorimanx radi savršeno, a to mi je značajno jer mogu podesiti voltaže i frekvencije procesora za svoje potrebe, pa tako znatno produžiti razmak između punjenja.
Iz Arome "uzmem" sledeće stvari:

Call Recording
No Increase Ring
USB Mode: Mass Storage - mada mi ovo baš i ne radi kako sam očekivao
Keyboards: Swype - nije neophodno jer mogu instalirati i naknadno "narodnu" varijantu

Fixed Skip Songs - ne znam čemu služi
Fixed Home Button
Fixed MultiWindow
- Black
- Transparent
Torch on Lockscreen
INK Effects
AOSP Lockscreen

Note 2 Gallery
Camera Mods
- Enabled Vol as Shutter Button
- Take picture/video below 15%
Video Live Thumbnails
Gmail 4.2
- Pinch-to-Zoom
- Swipe-to-Archive/Delete

Disabled Scrolling Cache - instaliram, ali nisam baš načisto čemu služi
Fonts
- Default Font
- Choco, Cool, Rose Font
Battery Style
- Green Circle Animated
- Green %
- Blue Circle Animated
- Blue Animated
- Blue Honeycomb
- Blue CM
- Stock
- Small Blue Android - Big Thanks to Mr.Greg
- Big Blue Android - Big Thanks to Mr.Greg
JB Blue Status Bar Icons + Blue Toggles + Blue Battery
Kernel PhilZ v3.73

Na sve ovo dodam i LSJ_v2_19BlueToggles_BlueSB_BlueCircleAnim.zip - 4.69 MB jer mi baš odgovara ovakva plava varijanta bez napadnih 3D efekata, a i prikaz statusa baterije je meni najugodniji.

Ove detalje napisah samo iz razloga da te pitam da li slično postoji i za posljednji 4.6.1 verziju i kakva su tvoja iskustva sa dorimanx kernelom na njoj. Ako bi ovo mogao podesiti onda bi se već odlučio na potpuni flash ROM-a. Podaci nisu nikakav problem moji prijatelji TB i Google se pobrinu da ništa ne izgubim.

Kakav je savjet?

Savet je reflash roma, nećeš izgubiti ništa osim modova koje si instalirao i sačekaj da se vratim u bg kako bih ti napravio odgovarajući mod, sve u jedan zip. Što se tiče dorimanx kernela razočarao sam se u brzinu, baterija je odlična, tako da sam sam vratio philz. Nemam vremena za podešavanje dorija pa je možda i to razlog. Ako tebi odgovara, vozi :)

Uredu. Onda sam na čekanju :)

Novi dori. Upravo instaliran. I cini mi se za ovih par min koriscenka da radi glatko.

Poslednja izmena:
trenutno najpouzdanija kombinacija je neat lite 4.5 i dorimanx kernel v8.14?

philizov svaki kernel je dobar, samo sto je malo agresivniji na bateriji, a dori je malo nezniji + imas da cackas dosta stvari.

FULL VERSION​

Features
  • XWLSS NeatRom Full (May 4, 2013)
  • Firmware: I9100XWLSS (4.1.2)
  • Build Date: Mon Apr 22 15:48:56 KST 2013
  • Modem: XXMS2
  • CSC: OXFLS3
  • Change List: 1156082
  • Kernel: XWLSS-4.93.6-PhilZ
  • Available languages in ROM: Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Belarussian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU
  • EFS auto backup
  • NO WIPE
  • Disabled boot sounds
  • Init.d support

11uu3xl.png

May 4, 2013
XWLSS_NeatROM_Full
MD5 Sum: 7821a2b5fa51ad9774df109460cfb8f1

Complete NeatROM File Mirror is available here Thanks to ApriliaM3

BGelektronik oridjidji 2000 dinara

LITE VERSION​

Features

• Firmware: XWLSS NeatROM Lite v4.7 (May 6, 2013) (4.1.2)
    [*]Build Date: Mon Apr 22 15:48:56 KST 2013
    [*]Modem: XXMS2
    [*]CSC: OXFLS3 Multi
    [*]Change List: 1156082
    [*]Kernel: XWLSS-v5.00.4-PhilZ
    [*]Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
    [*]Fully Deodexed
    [*]Zipaligned
    [*]Rooted
    [*]BusyBox
    [*]SuperSU
    [*]EFS auto backup
    [*]NO WIPE
    [*]Disabled boot sounds
    [*]Increase Contacts adding for the message (1000 contacts instead of 10 contacts)
    [*]No Auto Converting messages to MMS
    [*]Disabled Home Button Lag
    [*]Enabled Camera Sound Menu
    [*]No Call Ring Delay
    [*]4 Way Reboot
    [*]Enabled All Languages For Samsung Keyboard
    [*]Faster GPS Lock
    [*]Enabled Sensor Aiding For Fast GPS Lock
    [*]Enabled More Contacts (999)
    [*]Disabled Scrolling Cache
    [*]Large Apn List
    [*]Removed Bloatware
    [*]Added DropBox
    [*]Init.d Support
    [*]MultiWindow (Enabled all Apps) Thanks to master_droid
    [*]Black Status Bar
    [*]Ripple Lockscreen
    [*]New Arabic Font Thanks to handasoft
    [*]More Init.d Tweaks
    [*]More Build.prop Tweaks
    [*]Enabled Usb Mass Storage
    [*]Fixed USB Unmount Wakelock Thanks to master_droid
    [*]Ultra Cool Font Thanks to jomaga for modding and bobdoblo for testing
    [*]Removed More Apps/Libs Thanks to bobdoblo
    [*]New NeatROM Boot Animation Thanks to momo.martinovic
    [*]and many more...
    [*]I probably forgot something

eg3eyw.png

110d6di.jpg

jubtc8.jpg

11uu3xl.png

May 6, 2013
XWLSS_NeatROM_Lite_v4.7
MD5 Sum: 1f2d20db38a74c61ba14a635c4c8bc9b

v4.7_RemovedApps

Complete NeatROM File Mirror is available here Thanks to ApriliaM3

Sale, da te pitam nešto jer se ti najbolje razumeš.
Koristim Tasker, i hteo bih da namestim profil koji će da pali i gasi smart stay. Pošto smart stay nema kao opcija u Tasker, da li može nekom komandom kroz "run Shell" da se pali i gasi?
Našo sam neku komandu koja proverava background app ( cat /proc/$(pgrep %par1$)/oom_adj ) pa kontam da može i smart stay da se pali/gasi.

Poslednja izmena:
Koliko znam ne moze. Nije mi jasno zasto koristite tu opciju. Zar nije bolje podesiti vreme iskljucivanja ekrana na 1min ili slicno. Mogu vam poslati aplikaciju pa i na 40 sec se moze podesiti ako kojim slucajem ne odgovara 30sec ili 1min. Zasto ovo pisem, zato sto sam vec bobdoblu u mom thread-u objasnio koliko smart stay trosi vise bateriju nego upaljen ekran koju sekundu vise. Jednostavno svaki put pali kameru i gasi pa jos ako je slabije osvetljena prostorija nicemu i ne sluzi

Pusti ti Saleta, on je staromodan, ne razume on ovu novu tehniku :p

A i to je tačno. Što je najgore tek sad provalih da je i meni uključen smart :D

Sale da li neki aroma mod moze da radi sa ovim novim XWLSS NeatROM Lite v4.7 (May 6, 2013) (4.1.2) i ako ne moze kad planiras da odradis za njega?

Ne planiram. Skoro svi modovi su dostupni kod Aprilia na xda. Mislim da je nepotrebno da pravim aromu

Moze link na pm ili na ovde, ne znam ko je ili sta je Aprilia.

Veliki pozdrav.

Nemojte instalirati staru aromu... Različiti su kodovi, ko razume, razume, ali ako počne telefon čudno da se ponaša i više troši bateriju, nemojte da kukate...

Svaki dan se prave modovi, sve možete da flesujete, samo skinete od Aprillia user-a

koristim all in one s4 mod, na neat 4.7 is super je stvarno, ali imam mali problem, nekim aplikacijama kao sto je viber ili instagram status bar se ne vidi, zato sto se bele oznake na status baru utope u belu pozadinu, problem je valjda sto system ne drzi transparent status bar samo na home screenu, vec i u aplikacijama, ima li neko resenje?
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1943196&d=1367941062

Poslednja izmena:
LSS bobdoblo mod

blue status bar icons (aosp look)
blue circle animated battery
blue clock
23 blue toggles (aosp look)
skip songs
back to kill
4 way reboot
toggle stock/ripple/aosp lockscreen

2czc0t0.png
9gzg34.png
332qtm9.png
2zrmcls.png
nzr8xu.png
w7c3k.png

Download Link

^ Lepo.

Sale, jedno pitanje, zbog čega ostavljaš onaj Samsung voice koji se dobija dvostrukim pritiskom na meni?

Nazad
Vrh Dno