Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ja vise ne mogu da zamislim da treba slovo po slovo da kucam. mnogo lakse i brze

A ovako prevlacis od slova do slova? A sto se tice predikcije pa ima je i na Swiftkey, ni ja vecinu reci ne kucam cele vec samo prva dva slova..

Priča o predikciji kad svajpuješ. Mnogo je bolja swype za to nego swiftkey iz jednog jedinog razloga što imaš predložene druge reči ako nije pogodio to što si hteo da isklizaš. Na SwiftKey to ti je što ti je :)
E sad swype pisanje je super stvar ali sam primetio da je počelo da me smara to što za gomilu reči moram ručno da ih ukucam jer je nije imao u rečniku ni posle 2 meseca intenzivnog korišćenja, i hvatao sam sebe da sve češće nabadam a ne klizam da bih to izbegao, a pošto je SwiftKey ipak bolji za kuckanje ja se prešaltah na nju :)

Probao sve te alternativne i opet se vratio na Samsung stock tastaturu, predikcija i slide prstom funkcionišu najbolje na njoj.

Priča o predikciji kad svajpuješ. Mnogo je bolja swype za to nego swiftkey iz jednog jedinog razloga što imaš predložene druge reči ako nije pogodio to što si hteo da isklizaš. Na SwiftKey to ti je što ti je :)

Ne razumem, evo primer kucam "MI" i nudi mi "Mislim", "Mi", "Mislio"..

Pa nebitno, kazes Swift nudi samo jednu rec, a nudi 3 :)

Kad otklizaš sa M na I nudi ti 3 reči?!

Ne klizam na swiftu bre :D Kucam M, I.. i nudi mi one tri reci. Napisao si da swift nudi samo jednu, mozda se nisi dobro izrazio.

jel ti to mene malo...? :D 10x sam u postu iskoristio reč svajpovanje, klizanje itd :D

Ne, mozda novi Swift (ja koristim X jer su novije spore na mom telefonu) ima swajpovanje. Izvinjavam se ako ti pricas o nekom swajpovanju na Swiftkey-u, ja sam mislio da on to uopste ne podrzava.

Jel zna neko da objasni kako da titanium backup sinhronizujem sa Dropboxom nigde nisam našao tu opciju a vidim po neku da moze.. Hteo bih ceo backup tamo da držim. Rec je o pro donate verziji...

Menu>Preferences
Tu imaš Box, Dropbox i Drive da omogućiš ako želiš.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1367046047119.jpg
    uploadfromtaptalk1367046047119.jpg
    49.1 KB · Pregleda: 436
Poslednja izmena:
Huawei g300 sa vip mreze, hocu da mu uradim root i po potrebi ubacim neki drugi rom. Koji mi preporucujete? I gde sta i s cim da odradim?

Pogrešna tema

Nadji g300 temu

Swype = odličan 5!
Koristio neku staru verziju na HTC Desire više od godinu dana i najviše mi nedostajala na Xperiji. Iako Xperia tastatura ima istu mogućnost swype je swype :)

D3GO aplikacija mi prepoznaje tablet kao root-ovan iako nije. Da li postoji neka aplikacija koja može da mi pomogne? Nije važno da li se plaća ili je free.

Od kad D3 radi na root-ovanim uredjajima?

Meni ne radi. Kada pokušam da pustim neki kanal, on ispiše da ne može na rootovanim uređajima.

Gdje se cuva muzika koju oznacim Keep On Device u stock Music aplikaciji?

Kako je prolupao samsung Apps...pazite cene :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1367151482062.jpg
    uploadfromtaptalk1367151482062.jpg
    77.4 KB · Pregleda: 369
Treba mi aplikacija kroz koju cu moci da vodim istoriju celog svog zivota. Ne mislim na cisto hvatanje beleski jer mi treba mnogo stvari da skladistim i ostalo, nesto od toga da delim itd.. Ne znam bas da li google+ moze da bude dobar za to (naravno da 95% stvari bude privatno). Dakle treba mi nesto malo obimnije od evernote-a.

Treba mi aplikacija kroz koju cu moci da vodim istoriju celog svog zivota. Ne mislim na cisto hvatanje beleski jer mi treba mnogo stvari da skladistim i ostalo, nesto od toga da delim itd.. Ne znam bas da li google+ moze da bude dobar za to (naravno da 95% stvari bude privatno). Dakle treba mi nesto malo obimnije od evernote-a.

Treba ti galaxy s4 - life companion :D

Nazad
Vrh Dno