Šta je novo?

Battlefield 3

Da li ima neko problem da mu se ucita mapa bez drveca i trave gde je sve onako plasticno zeleno bez tekstura? Koristim drajvere 314.22 whql. Da li je to do servera mozda posto posle nekoliko mapa sve je normalno...

Koristim iste drajvere i nemam taj problem.

Imam jedno pitanje vec duze vreme se nerviram jer kakako god okrenem,mene uglavnom ubiju a ja i pored pucanja u njih neuspem bas... Neko me pipne sa metkom odmah odem,a ja jedva da ubijem nekog. Pa iako opalim rafal blizu njega ...

Ne znam da li treba da smanjim rezoluciju ili sta da radim ili da ukucam neki kod nesto za bolji nisan ....

Uglavnom se desava da sa razdaljine ja ga pogadjam a on mene ubije iako sam ga pogodio po par puta, a on mene skine sa 2 metka bukvalno...

Poslednja izmena:
Nadji server gde je manji ping to ti je jedino resenje ...

Uzmi Snickers jer se pretvaras u pravog nooba kad si gladan... Better?

@boris

+25XP

lvl up

5776.png

Ma to padanje iz metka je do igre. Ti mislis da si pao iz metka ali on je u tebe sasuo ceo okvir samo igra to nije prikazala

Imam jedno pitanje vec duze vreme se nerviram jer kakako god okrenem,mene uglavnom ubiju a ja i pored pucanja u njih neuspem bas... Neko me pipne sa metkom odmah odem,a ja jedva da ubijem nekog. Pa iako opalim rafal blizu njega ...

Ne znam da li treba da smanjim rezoluciju ili sta da radim ili da ukucam neki kod nesto za bolji nisan ....

Uglavnom se desava da sa razdaljine ja ga pogadjam a on mene ubije iako sam ga pogodio po par puta, a on mene skine sa 2 metka bukvalno...

Cepaj TD match da dobijes osecaj za ubijanje, gadjanje, preciznost,... Posle ces se lakse prikljuciti u ostalim igrama.

Pa dosta je cudna situacija,takvi su i odgovori :d.Kazes da nije ping,da nije neki problem sa mishkom?Jel' imas problema sa "pucanjem" u drugim igrama?

Jedina pucacina koju igram je BF 3 mada imam instaliran i BBC 2 i BF 2 ,ali to neigram vec moguce i par godina pokusacu i tu .... Nije problem mis je star ne mnogo skoro ko nov je,moguce da nisam dobro podesio misa neki mi kazu da mi mnogo leti na sve strane,ali podesio sam ga kako sam znao kako meni odgovara... Inace ovo mi je mis i ima neke funkcije koje ni ja ne razumem : http://steelseries.com/products/mice/steelseries-sensei-fnatic-edition

cufi:Ma to padanje iz metka je do igre. Ti mislis da si pao iz metka ali on je u tebe sasuo ceo okvir samo igra to nije prikazala

Moguce je ....Mada zasto se pa onda to desava ?

Rusi:Cepaj TD match da dobijes osecaj za ubijanje, gadjanje, preciznost,... Posle ces se lakse prikljuciti u ostalim igrama.

Kako da to namesim na BF3?

Poslednja izmena:
izaberes TDM, team death match, nema zastavica, nicega, samo ides i pucas
i to gledaj mozda neki gde je zabranjeno koristiti onaj ifv, rpgove, m320, c4, (semi auto) snajpere, dosta je brza igra

Poslednja izmena:
Postavi video kako igras. Mozda imas problema sa hit regom, internet i to.. a mozda je problem nesto deseto..

Sta ima da se cudite zasto ga rokaju ?! Sve je jasno ko beli dan... Ima jedan od najboljih gamerskih miseva (sensei fnatic edition) a accuracy mu je 9.3% :D

sa ovim bih imao bar 3 puta veci accuracy :d
x5TYsqH.jpg

Postavi video kako igras. Mozda imas problema sa hit regom, internet i to.. a mozda je problem nesto deseto..

Resio sam da reinstaliram igricu pa da vidim kako ce da se to pokaze :/ , inace ne znam koji program moze da snima u igrici,ako znas neki kazi mi ....

Mozda je par puta slucajno pritisnuo povecanje DPI na mishu i sad ne moze da po'vata nista(ionako su mu drugari rekli da mu mis leti po ekranu).

Ne nikada mi se nije desavalo da pritisnem to dugme podeseno je meni da odgovara :)

Uzmi sine papovku i rijesi problem

Daj mi tacan zaziv oruzija i u ko je ima u opremi....
Sta ima da se cudite zasto ga rokaju ?! Sve je jasno ko beli dan... Ima jedan od najboljih gamerskih miseva (sensei fnatic edition) a accuracy mu je 9.3%

sa ovim bih imao bar 3 puta veci accuracy

Mislim da nije problem u misu,jer sam rekao da ja u njih sasujem metke a oni me ubiju sa 2 ,
I kada sam bizu nekog sasujem mu sarzer i molim se da sam ga ubio ....

Poslednja izmena:
Tacan naziv oruzja : SKS
Klasa u igri : Sniper/Recon

Ili ako zelis da igras sa Combat Medic/Assault klasom :
AEK-971.png

Tacan naziv oruzja : AEK-971
Klasa u igri : Assault/Combat Medic

A bre defcoon221,imas 225 sati u igri a pitanja su ti pocetnicka.Sta si radio svo ovo vreme na ratistu kad nisi skonto neke stvari?

Ako ce da igra medica ja bih mu preporucio da igra sa m416, aek je za malo iskusnije jer ima oveci recoil i tesko je ubiti na daljinu...

M416 = Reflex/Kobra + forgrip + heavy barrel

Engeener : ACW-R ili SG553 nije los i scar-h a za malo bolje igrace tu je m4a1
Support: l86a2 al dobri su i pkp i 240b i m27 iar
Recon: SKS ili M417

Poradi malo na aimu i videces da ce sve biti u redu, udji na tdm noshahr canalima sa mirnom rukom, nemoj kad vidis nekog od panike odmah ceo sarzer ispucati a naciljas ga i burst fire 4-5 metka u tvom slucaju 8-10.

Sledeci tip: iskljuci mouse acceleration : http://donewmouseaccel.blogspot.com/2010/03/markc-windows-7-mouse-acceleration-fix.html
Smanji dpi na misu i u igri(moja podesavanja: 500dpi mouse 0,1 in game)
Ciljaj da imas uvek preko 60 frejmova, igraj na nizoj rezoluciji i stavi sve na low... dobri rezovi: 1920x1080, 1440x900 , 1280x720 i 800x600.

Za sad to bi bilo to :)

A bre defcoon221,imas 225 sati u igri a pitanja su ti pocetnicka.Sta si radio svo ovo vreme na ratistu kad nisi skonto neke stvari?

Pa znas kako,jesi upravu,ali ja sam vise prilazio igrici sa zabavne strane igranja,nego sada nesto da se udubljujem u igru i da isprobavam testiram i da znam neke cake jos mi je masu toga nije jasno... Kao i WOW-u gde sam 85 lv a ponasam se kao da sam 1 jer sam tako prisao igrici :) , ali potrudicu se da vise naucim :)

Stvarno,super savet to sam ocekivao da cujem... Sve pohvale cheers

Hvala ti na savetu i to cu da pokusam :)

Mada moram priznati da iako volim ovu igricu nisam joj se nesto narucito posvetio.... Sto se grafike tice ja sam imao 6970 2GB,mada iz nekog cudnog razloga ni tu nisam mogao da furam bas sve na max :S,i prodao je pre nekog vremena.
I pozajmio od ortaka neku graficku cisto da imam dok ne kupim drugu .... Moguce da je to izvor mojih problema jer sam igrao sve na low i ponekad secne,moguce da je to problem bio :(

Odlucio sam se za ovu narucio sam je sutra je dobijam : http://pcberza.rs/detaljnije/hellas-computers/62-13568/

Poslednja izmena:
ne moze ta karta na max... provereno, ali par opcija samo treba spustiti.

aaaauu bre ja kontao 2,3h on tek u igri. Pa ja tek 24h presao pa nisam ni shvatio najbolje sta ga muci. Treba igrati i igrati a ruka i refleksi ce se kalibrisati sami od sebe.

Nazad
Vrh Dno