Šta je novo?

Industrija igara

^http://www.oculusvr.com/

U sustini sve first person igre bi imale benefit od ovoga, ne vidim sta bi drugo moglo. Inace, pCars prikazan na ovom snimku vec ima dev build za oculus i bice u finalnoj igri...

Poslednja izmena:
Ne, jer nadolazece konzole nece biti u stanju da podrze takve igre. Mozda u sledecoj generaciji. Brigade Engine vec postoji ali jos uvek ne moze da radi sa fizikom u fulu bez velike kolicine suma.

Da li su emulatori za xbox i PS 3 upotrebljivi? Samo sam primetio da postoje ali ih nisam probao.

Ne. Sve je to fake.

Oce li biti nesto skoro na tu temu ? Radi li neko na tim emulatorima ?

Nisam uspeo da pronadjem temu, ali mi se cini da je neko ovde (G@W mislim) kacio nesto o igri. Elem, Sir, You Are Being Hunted izgleda vrlo zanimljivo. Open world sunjalica (koja dosta toga pozajmljuje od Stalkera i DayZ-a), smestena u sumorno, ali vrlo simapticno okruzenje. Nadam se samo da ce random generated lokacije biti raznolikije.

Novi gejmplej...

[YOUTUBE]2Wi1MKQtTtE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]BzY-V7KbuE8[/YOUTUBE]

Dajte link ako tema postoji, pa cu da prebacim ovaj post.

Poslednja izmena:
Baš sam se pre par dana pitao zašto ne postoji tema za Lords of the Fallen na forumu, pošto je igra već duže vreme u razvoju, a pri tom me je mrzelo da je sam pravim, ajde Jovy prioni na posao :d

Vise mi je bezveze da pokrecem teme. 🙂

homeworld 🙁

a u igri su bili stardock i paradox ali avaj

Ekstra igra, jedva cekam. Mada moglo je strasnije i bolesnije ali valja nesto ostaviti i za nastavak.

2 ujutru mrkli mrak, zvuk na maskimum. tako se nekada igrao alone in the dark. ali čuka nije što je nekada bila. ne bih smeo ovo da igram

Nije bas toliko strasno. Bila bi fora da je cudoviste sto te juri sposobno da rusi okolinu na vise skriptovanih lokacija, tipa ti se krijes u ventilaciji (kao na klipu) a on da busi odozdo nekim secivom i tako neki tipicni horor fazoni.

Slicno je kao Amnesia ali je vise next gen da se tako izrazim. Amnezija je mnogo staticna, ovo je bas dinamicna horor jurnjava/bezanija.

A sto se tice idealnog okruzenja za igru, kada je Amnesia bila aktuelna pominjao sam kolibu u sumi, sami nocu na oluji uz laptop. Za ovo bi vise prijao jedan otvoreni tunel blizu Resnika, neka vojna instalacija sta li je. Dodjes nocu, nadjes steker, utaknes laptop i pikas. Vrlo slicno okruzenje ovome iz igre 😀

Hahah ! Resnik 😀

sto se tice idealnog okruzenja za igru, kada je Amnesia bila aktuelna pominjao sam kolibu u sumi, sami nocu na oluji uz laptop. Za ovo bi vise prijao jedan otvoreni tunel blizu Resnika, neka vojna instalacija sta li je. Dodjes nocu, nadjes steker, utaknes laptop i pikas. Vrlo slicno okruzenje ovome iz igre 😀
Prica njegovog zivota😀
images

Ovo je next gen gejming 😀

Iskreno, ja bi trosio bar sat vremena dnevno na ovo. Nije bas cardio ali svakako je korisno + se zabavljas. Jeste malo restriktivno ali meni se stvarno dopada i razmisljam da spucam pare u ceo komplet kada postane dostupan (Kinect 1st gen ili 2nd gen + Rift + Omni). Cenim da bi kostalo kao zver od kompa ali mislim da vredi.

@ Jovyland
ahahaha hvala na linku

Nazad
Vrh Dno